Brynäs IF

713722 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1536849

Sv: Brynäs IF-Färjestads BK den 22/11-12
Jajjen: Det infinner sig väl alltid en viss grad av mättnad hos varje lag som ska försvara ett guld, det har väl historien visat. Det är väl bara lag som varit etablerade däruppe en längre tid och som fått behålla det mesta av guldlaget som har lyckats, vad jag vet.
Att spelarna skulle vara dåligt tränade tror jag inte ett skit på, däremot håller jag med Puckot om att tappet av 4 landslagsspelare självfallet sätter sina spår även hos övriga spelare, som får slita hårdare än förra säsongen.
Är väl egentligen ganska naturligt att vi har svårt att matcha fjolårets insats, även om det är långt kvar och mkt kan hända.
Spelet i grundserien var väl heller inte så otroligt mkt bättre än det vi sett den här säsongen, var väl först i slutspelet som allt föll på plats.
Nä, "problemet" är nog att vi kanske haft lite för höga förväntningar och istället borde vara lite mer ödmjuka och realistiska, det är alltid hälsosamt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Färjestads BK den 22/11-12
Huge: Fast då skall man kanske inte gå ut publikt med målsättningen att försvara guldet utan kanske smyga i bakgrunden istället. Sticker man ut hakan får man vara beredd på att ta smällarna helt enkelt.
Förvisso är det i mars/april vi skall ligga i topp, inte nu, men ett stabilt topplag i Elitserien beter sig inte som Brynäs gör just nu därav oron hos oss alla.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Brynäs IF-Färjestads BK den 22/11-12
Huge: Två förluster på 12 matcher har inte hänt sen Boorks dagar. Tillfällighet?
Kommentera