Brynäs IF

713672 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1536868

Sv: Brynäs IF-Färjestads BK den 22/11-12
Huge: Fast då skall man kanske inte gå ut publikt med målsättningen att försvara guldet utan kanske smyga i bakgrunden istället. Sticker man ut hakan får man vara beredd på att ta smällarna helt enkelt.
Förvisso är det i mars/april vi skall ligga i topp, inte nu, men ett stabilt topplag i Elitserien beter sig inte som Brynäs gör just nu därav oron hos oss alla.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Färjestads BK den 22/11-12
Huss: Jag ser oss inte på långa vägar som nåt stabilt topplag och därmed inte heller våra nuvarande problem som speciellt otippade. Möjligtvis lite överraskande.
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Färjestads BK den 22/11-12
Huss: Som arnio säger: klart man måste ha målsättningen att försvara guldet, nåt annat vore konstigt.
Man har ju därmed faktiskt inte lovat nåt. Otroligt nog finns det folk som fortfarande uppfattar en målsättning som nån sorts löfte till fansen, som sen börjar grina när det inte blir nåt guld....
:-)
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Färjestads BK den 22/11-12

Huss:"då skall man kanske inte gå ut publikt med målsättningen att försvara guldet utan kanske smyga i bakgrunden istället. Sticker man ut hakan får man vara beredd på att ta smällarna helt enkelt."

Var det fel att gå ut med målsättningen att ta guld förra säsongen också dårå? Det vore ju otroligt märkligt efter ett guld och gå ut publikt och säga att målsättningen inte är att försvara guldet....Tänk om nu TJ gått ut och sagt att målsättningen är ingemansland, eller kvartsfinal. Vilket liv det skulle ha blivit då...Topplag eller inte så är allt möjligt så länge vi har en slutspelsplats inom räckhåll...

Kommentera