Brynäs IF

714004 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1545669

Sv: Brynäs IF - Luleå 30/12 - 2012

Huge:
"Rent allmänt kanske det för övrigt ligger i sakens natur att en speluppläggare som Lauritzen slarvar emellanåt i ivern att vara konstruktiv, nåt som istället blir överkonstruktivitet och sen ger upphov till problem hemåt."

Nu yrar du i din iver att försvara de Lauritz två utvisningar.

1. Ja, det är svårt att vara konstruktiv utan puck i ett defensivt markeringsspel, man skall vara destruktiv vid de tillfällena, dock inte så man tar på sig utvisningar.

2. Jo, han utmärkte sig med att ta två utvisningar där han inte fullföljer med intensitet och då blir det den typen av utvisningar.

Hans offensiva spel är det inget fel på, men han har problem med tempot för tillfället och två likartade utvisningar visade på det. Jämför t.ex. med Widdes strålande byte i sista när han ensam mot 2-3 Luleå spelare gjorde att de inte fick ur pucken ur egen zon.

Lavander och Nordan blev också bänkade, kan tänka på mig på grund av deras brister gällande skridsko och tempo (alltså samma som Lauritzen hade) när Luleå tryckte på för reducering.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Luleå 30/12 - 2012
Huss: tycker du har helt rätt här!
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Luleå 30/12 - 2012
Huss: Jag försvarar öht inte nån utvisning, vill bara försäkra mig om att det var just Lauritzen som missade i sin markering innan jag sågar honom, eftersom det var just Lauritzen som ett visst orakel sågade.
Trots att oraklet ifråga ännu inte presenterat nån förklaring när det gäller Lauritzens markeringsuppgift i de situationer vi talar om.
Kan ju tänkas att andra spelare också har del i vad som sen händer i ett senare skede, är inte alltid den som till sist tar tvåan som behöver vara den enda boven i dramat.
Men allt blir ju så mkt enklare om man kan skylla på en enstaka spelare, då slipper man analysera lite djupare.
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Luleå 30/12 - 2012
Huss: skönt med någon som har koll på läget:)
Kommentera