Brynäs IF

713453 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1590716

Sv: Brynäs IF- Frölunda HC 1/10-13
Tväst: Rahm har fortfarande svårt att hålla puckar samt att det ständigt kommer ett eller flera misstag från honom. Honken har samma försvar? Han gör det dock så sjukt mycket bättre. Och jag skiter i Rahms uppehåll. Han har haft ett år att komma tillbaka - vad det nu han har att komma tillbaka till då han aldrig presterat nått nämnvärt på denna nivå
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF- Frölunda HC 1/10-13
99Bäckis: Haha...
Oavsett målvakt och lag så kommer det ständigt misstag från burväktarna.
Att du skiter i Rahms skadeproblem som är den STORA anledningen till att han inte kunnat träna på rätt sätt för att kommat tillbaka och att du dessutom skiter i hur försvaret ser ut framför honom, gör mig inte bara orolig.
Det gör mig beklämd å dina vägnar.
Som grädde på moset ser du dig själv som en bättre bedömare än Alcén när det gäller att avgöra ifall Rahm håller måttet på den här nivån.
Vad sa Alcén när du ringde och påpekade dina läktarcoachiakttagelser för honom?
Kommentera

Sv: Brynäs IF- Frölunda HC 1/10-13

99Bäckis:

"Och jag skiter i Rahms uppehåll"...... jag för min del konstaterar att Rahm är kontrakterad av Brynäs.... har sin bag med uppehåll + skador..... har bara spelat ett fåtal matcher i höst.... gjorde en godkänd insats mot LHC.... var riktigt bra mot Frölunda och höll oss kvar i matchen när Göteborgarna skapade som mest.... han tappar in en (1) puck .... han har i mina ögon fortfarande utvecklingspotential.

Kommentera

Sv: Brynäs IF- Frölunda HC 1/10-13
99Bäckis: Rahm blir i alla fall bättre och bättre och vi får hoppas att fortsätter så. Peppar peppar.
Kommentera