Brynäs IF

714004 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1602881

Sv: Brynäs IF - Frölunda HC 7/12-13
Peja: Ja, visst är det pinsamt att vuxna personer vräker ur sig könsord, oavsett var det förekommer: på isen, härinne eller i det vardagliga livet.
Om det hade gällt 6-åringar i trotsåldern hade man ju kunnat förstå, men när vuxna familjefäder uppträder så urbota omoget så blir man lite beklämd.
Just fina föredömen för dom egna barnen må jag säga.
Nu skrev jag ju samma sak igår men blev då kallad en "provokatör" som hade mage att kritisera några härinne som uppenbarligen känt sig träffade av din och min kritik.

I Lundqvists fall gör domarna förstås helt rätt som ger matchstraff.
Med tanke på vad som domarna dagligdags i sitt utövande säkerligen får utstå från spelarna på isen och hur sällan dom tar matchstraff för abuse against officials så måste Lundqvists ordval ha betraktats som synnerligen olämpligt.

Redigerad kommentar

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Frölunda HC 7/12-13
Huge: Hur moget är det att i din ålder sitta o skriva inlägg bara för att provocera? Det om något är beklämmande.
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Frölunda HC 7/12-13
Huge:Helt rätt att Joel åkte ut. Utan tvekan. Men matchpenalty på det? Hade det inte räckt med 10 minuters personligt - han hade ändå försvunnit från matchen? Har svårt att se att sådana här "verbala attacker" är något som inte sker relativt ofta på isen.

Som det var nu åkte han ju ut för matchen, gav Brynäs ett 5-minuters överläge för ett brott som inte gjordes mot Brynäs? Om jag inte misminner mig har jag sett dubbla 10:or och GM-utvisning på det.

Jag stör mig på MP:t. 
Kommentera