Brynäs IF

713936 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1630181

Sv: Skellefteå AIK-Brynäs IF 26/9-14
Huge:

Enligt några från Karlskoga (läktarcoacher) så spenderade Westerholmarna mycket tid vid sarghörnen i allsvenskan också. De måste kanske inse själva att de måste kliva ur sina komfortzoner och arbeta sig in framför målburen. Bli lite rakare i sitt spel. Det är ju den sortens ishockey som TJ gärna vill se. Snabb skridskoåkning, snabba avslut och folk på mål. Dessvärre är det ju inte riktigt så de sett ut hittills. Visst har man fått lite snurr på motståndarna och bitit sig fast i anfallszon, men så mycket mer händer ju inte dessvärre. Man överarbetar anfallen lite och chansen rinner ut i sanden.

Tror och hoppas att det kan bli bättring redan ikväll. Det skulle sitta fint med en seger nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK-Brynäs IF 26/9-14
Johan Norrström: Jag såg tvillingarna en del i Bofors/Karlskoga. Det stämmer att de snurrade friskt i hörnen där. Skillnaden är att de inte lyckas få till snurret i SHL. De får inte till långa anfall. Snurret går ju ut på att så småningom hitta en lucka till en bättre målchans, men de får liksom inte till något alls i SHL. Istället blir de enkelt bortplockade av motståndarbackar. Är egentligen inte så förvånad över att yttern har problem, men centern såg fantastisk ut i Allsvenskan och har inte kommit till alls i SHL. Båda ser ut att ha stora problem med fysiken och tempot. 
Kommentera

Sv: Skellefteå AIK-Brynäs IF 26/9-14
Johan Norrström: Har man dessutom ingen grythund som oroar framför kassen så blir spel nere i sarghörnen en ganska komfortabel uppgift för motståndarbackarna.
Kommentera