Brynäs IF

713960 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1630157

Sv: Skellefteå AIK-Brynäs IF 26/9-14
bradberry: "Skall vi gå in på ämnet spelarkritik så blir det stora frågetecknet vår tilltänkta toppkedja Scott (fuskat i sommar?), Blomqvist (inget händer...) och Rödin (tar som vanligt usla beslut men har i år också tappat i kreativitet. Måtte han vakna!) Weßtlund gör en tveksam match ikväll medan de positiva signalerna kommer från Brodecki och Lööke. Den senare liknar Järnkrok i motsvarande ålder."

Här håller jag med dig till fullo.
Kanske dags att flytta på Blomqvist och låta honom husera lite längre ner, där han kanske inte har lika mkt press på sig att producera?
Kan få det att släppa, han verkar väldigt frustrerad och tar igen med dumma tvåor.
Scott gör nog vad han kan men måste också ha hjälp av sina medkamrater i femman.
Westlund har väl så här långt imponerat mest av alla junisar, spelar moget, klokt och förivrar sig inte. Har dessutom fysiken som krävs och utnyttjar den bra.
Tvillingarna fortsätter ha det tungt, förmodligen omställningsproblem.
I SHL är målvakter, backar och forwards snäppet bättre än i AS och det har lite mer som investeringar på längre sikt, iaf längre än 5 matcher. Även om jag hade trott på lite mer produktion där så ser jag dom delvis som investeringar på lite längre sikt sas.
Olden har ju heller aldrig fått nån ärlig chans att visa upp sig, fick nog också ett bryskt uppvaknande när serien drog igång och han för första gången ställdes mot tufft SHL-motstånd i match som gällde nåt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK-Brynäs IF 26/9-14
Huge:

Enligt några från Karlskoga (läktarcoacher) så spenderade Westerholmarna mycket tid vid sarghörnen i allsvenskan också. De måste kanske inse själva att de måste kliva ur sina komfortzoner och arbeta sig in framför målburen. Bli lite rakare i sitt spel. Det är ju den sortens ishockey som TJ gärna vill se. Snabb skridskoåkning, snabba avslut och folk på mål. Dessvärre är det ju inte riktigt så de sett ut hittills. Visst har man fått lite snurr på motståndarna och bitit sig fast i anfallszon, men så mycket mer händer ju inte dessvärre. Man överarbetar anfallen lite och chansen rinner ut i sanden.

Tror och hoppas att det kan bli bättring redan ikväll. Det skulle sitta fint med en seger nu.
Kommentera