Brynäs IF

712978 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1743584

Sv: Sv: Silly season 2016-2017
Powerfade: Det inser även jag och alla andra som kan hockey.
Men inser DU vad jag försöker säga?
Verkar inte så, men en ledtråd: läs mitt förra inlägg så kanske det klarnar en del..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Sv: Silly season 2016-2017
Huge: Jo jag förstår precis vad du skriver. Eller jag läser och förstår att du är lost som vanligt. Du bygger upp dina argument på best case scenarion precis som vanligt. Sedan kommer dina bortförklaringar och ursäkter som på ett radband när det inte infrias.
För det är komiskt att läsa. Om det börjar gå ett rykte. Som tex det som säger att Fälth har värvats. I samma ögonblick förvandlas han till en kanonspelare, en som kan jämställas/liknas med SHL's bästa back. Först kommer du med ett påstående om att åldern inte spelar någon roll för Honken är minsann 39 och håller än så Fälths 35 år är ingenting. Jag förstår att DU tycker att 35 är ungt för det var ju ett bra tag sedan du var det. Men HERREGUD. Det är omöjligt att göra jämförelser mellan två spelare när det gäller åldern och vad den har gjort med deras kroppar. Hur lång tid varje kropp behöver för att återhämta sig från en fysisk ansträngning eller skada. Men du kanske ha läst nåt på wikipedia som bevisar motsatsen? Sen kommer nästa. Ja med Fälth är en bättre defensiv back än Salmela. Även där har du fått svart på vitt att Salmela har varit väldigt kompetent i defensiven vilket hans fina siffror visar. Och nu börjar du med "allround back"? Skrattretande.
Kommentera

Sv: Sv: Silly season 2016-2017
Huge: Ja vad har vi?
- Sunken ett år äldre. Kommer han att ta ett steg i rätt riktning för den gångna säsongen var han inte sig själv. Skadad, vad vet jag...
- Bertilsson spelade 5 matcher den gångna säsongen. Hur många omgångar skall du köra ditt "matchotränad" ge honom tid. 10, 20, 30 omgångar?
- Anderssén? Ja kommer han överhuvetaget???
- Pudas utvecklades bra under säsongen. Vi får hoppas att han fortsätter i samma stil.
- Zanetti samma sak. Han kommer att bli en tillgång nästa säsong.
- Kihlström gjorde en bra säsong och verkar trivas som fisken med Bulans spelsätt.
- Carlsson. Gjorde en bra säsong sett till hans unga år men han har en bit kvar.

- Salmela Blir han kvar? Tappar vi honom så är MYCKET förlorat. Att ersätta honom med Fäldt kanske funkar offensivt. Men Fäldt är inte den fältherre som Salmela är i defensiven.

Det är på tok för tidigt att sia om vår defensiv blivit bättre när 2,5 ledande backar inte är klara. Jag tog med Bertilsson som en halv med tanke på hans långa frånvaro. Men ett försvar MED Anderssén och Salmela är ett helt annat försvar än utan, hur mycket god vila och förhoppningar du är har.

När det gäller forwards så återstår det massor av jobb från BZ. Att vi skulle vara bättre idag på forwardssidan (förutom förstalinan som inte är ersatt än) Det är väldans många blåställ i foreardsuppställningen och väldigt lite kreativa spelare. Att böka oss till vinst varje match tror jag blir svårt.

Målvaktssidan ser lite bättre ut förutsatt att Sandström fortsätter att utvecklas. det kan komma stora bakslag i utvecklingen vid hans ålder. Han har det som krävs att ta sig över de pucklarna?
Kommentera

Sv: Sv: Silly season 2016-2017
Förvånad över att så många vill se Westerholmarna i en andra kedja? Enligt mig är de tredjekedjan spelare.

Sen med alla brunkspelare så blir jag mer och mer besviken över att vi förlängde med Mannberg.
Kommentera