Brynäs IF

713959 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1743595

Sv: Sv: Silly season 2016-2017
Huge: Ja vad har vi?
- Sunken ett år äldre. Kommer han att ta ett steg i rätt riktning för den gångna säsongen var han inte sig själv. Skadad, vad vet jag...
- Bertilsson spelade 5 matcher den gångna säsongen. Hur många omgångar skall du köra ditt "matchotränad" ge honom tid. 10, 20, 30 omgångar?
- Anderssén? Ja kommer han överhuvetaget???
- Pudas utvecklades bra under säsongen. Vi får hoppas att han fortsätter i samma stil.
- Zanetti samma sak. Han kommer att bli en tillgång nästa säsong.
- Kihlström gjorde en bra säsong och verkar trivas som fisken med Bulans spelsätt.
- Carlsson. Gjorde en bra säsong sett till hans unga år men han har en bit kvar.

- Salmela Blir han kvar? Tappar vi honom så är MYCKET förlorat. Att ersätta honom med Fäldt kanske funkar offensivt. Men Fäldt är inte den fältherre som Salmela är i defensiven.

Det är på tok för tidigt att sia om vår defensiv blivit bättre när 2,5 ledande backar inte är klara. Jag tog med Bertilsson som en halv med tanke på hans långa frånvaro. Men ett försvar MED Anderssén och Salmela är ett helt annat försvar än utan, hur mycket god vila och förhoppningar du är har.

När det gäller forwards så återstår det massor av jobb från BZ. Att vi skulle vara bättre idag på forwardssidan (förutom förstalinan som inte är ersatt än) Det är väldans många blåställ i foreardsuppställningen och väldigt lite kreativa spelare. Att böka oss till vinst varje match tror jag blir svårt.

Målvaktssidan ser lite bättre ut förutsatt att Sandström fortsätter att utvecklas. det kan komma stora bakslag i utvecklingen vid hans ålder. Han har det som krävs att ta sig över de pucklarna?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Sv: Silly season 2016-2017
Powerfade: "Fäldt är inte den fältherre som..."

Han är bokstavligt talat en fälth-herre. 😄

Dagens dåliga skämt, check.
Kommentera

Sv: Sv: Silly season 2016-2017
Powerfade:
- Sunken kommer inte gå in på sex backar nästa säsong.

- Bertilsson har i mitt tycke varit bra när han väl spelat. Han har varit långtidsskadad förut och sedan kommit in i matchformen relativt snabbt efter det. Det är väldigt individuellt hur lång startsträcka spelare behöver efter långa skadeuppehåll, men Bertilsson har visat sig vara en spelare med relativt kort sådan.

- Enligt mig skulle det inte vara så jobbigt om Andersén stannar ett år till. Han tjänar enligt Aftonbladet 230 tusen/månad. Visst, han var vår härförare i försvaret säsongen 14/15, men han är ändå på tok för överbetald. Där kan vi få in en spelare av riktigt hög klass med den lönen. Men för alla som hoppas att han kommer hem så kan dom vara lugna. Jag har svårt att se att en NHL-organisation vill behålla en 28-åring i sitt AHL-lag.

- Carlsson var i mitt tycke vår bästa back under vissa perioder förra säsongen. Hans utvecklingskurva pekar spikrakt uppåt och jag ser inte varför den skulle börja dala.

- Ryktet om Fält kändes ganska löst ändå. Vi har ju ingen aning om hans ens är tänkt att ersätta Salmela (i fall Salmela drar). OM Fält är ersättare för Salmela så är ändå backsidan ganska så mycket bättre än förra säsongen. Pudas, Zanetti och Carlsson kommer växa in ännu mer i SHL-kostymen. Vi slipper Porselands indianare. Och vi får en skadefri Bertilsson.
Kommentera

Sv: Sv: Silly season 2016-2017
Powerfade: Bara att vänta och se med andra ord.
Kommentera