Brynäs IF

714117 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1747995

Sv: Sv: Silly season 2016-2017
Chris11: Lindblom, Granström, Westerholmarna är alltså självklara i en av de producerande kedjorna. Har någon av dem gjort över 30 poäng i SHL? Visst, alla dessa plus Jensen och Thorell kanske får en enorm utväxling till nästa säsong men tänk om de följer den normala? Lindblom var väl inte särskilt bra sista delen av förra säsongen, iaf långt ifrån att kunna leda en kedja. Johnson gjorde massor med mål, i PP... Hur många matcher kommer Jensen och Bertil hålla för? Hur bra är våra målisar egentligen? Om alla pusselbitar faller på plats håller jag med om att Brynäs kan bli farliga, problemet är bara att det blir fler och fler pusselbitar och "om" varefter nyförvärven presenteras. Lägg därtill två chansningar från AHL på de absolut viktigaste platserna och den stora pusselsoppan är total.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Sv: Silly season 2016-2017
munkas: Ja senast gjorde Pathrik Westerholm 33 poäng, Ponthus fick ihop 18 poäng. Granström gjorde 23 poäng. Lindblom gjorde 25 poäng. Vem har sagt att alla de är givna i de två första kedjorna? + Vem har sagt att spetsvärvningarna är chansningar från AHL? Kan lika gärna vara Derek Ryan från AHL eller Simon Hjalmarsson från KHL som BZ har på kroken.

Så här skulle jag formera laget:

Lindblom-SPETS-SPETS
Westerholm-Westerholm-Johnson
Jensen-Granström-SPETS
Blomqvist-Enterfeldt-Thorell

Vart ser du den svaga kedjan?


"Lindblom var väl inte särskilt bra sista delen av förra säsongen, iaf långt ifrån att kunna leda en kedja."

- Om du tror att Linsblom ska leda en offensiv kedja så är det nog dags att läsa på lite grann. Han är inte en playmaker, utan han är en spelare som skapar ytor åt spetsspelarna. Så som han gjorde i år med Scott och Rödin.
Vet inte om du sett många hockeymatcher eller har någon som helst kunskap hur man bygger kedjor, men kan förklara för dig att man bygger inte en framgångsrik kedja med tre målskyttar. Utan det måste vara någon som är där och levererar passningar och en annan som är där och skapar ytor åt de andra två.
Lindblom är precis den spelaren som kan skapa ytor åt sina kedjekamrater + han kan leverera passningar.
Kommentera