Brynäs IF

713741 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1843304

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Huge: Jag håller med.
Bengtzén tar verkligen komandot. Det fanns inget att vänta på. Detsamma kan ju sägas om spelarna som flaggat för att det inte fungerar trots att det även kommer påverka hur man ser på deras karaktär. Det finns två sidor av varje mynt.
Hursom känns det bra nu.
Jag kan mycket väl tänka mig att Bengtzéns plan är att köra Sjödin. Att han säger att det ska in ytterligare en tränare kan handla som strategi ifall Sjödin inte skulle klara jobbet. Då slipper han flytta på ytterligare en tränare.

Jag länkar till en intressant artikel. Kanske har länkats tidigare. Men visst kan det väl ligga något i det som skrivs?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Zzz: Många skribenter som är inne på samma tema.
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Zzz: Det ligger absolut en hel del i artikeln. Tider förändras. När det handlar om hantering av gruppdynamik borde lång erfarenhet vara värdefull. Om förmåga att anamma det moderna ledarskapet också finns förstås. Förhoppningsvis minskar inte Bentzens arbetsglädje för funderingar om han gjort rätt eller fel. Kan tycka att man kunnat samla gruppen och gjort en rejäl brainstorming och fått till något som kunnat bli bra. Nu är beslut tagna och bara att köra på.
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Zzz: Om Sjödda fortsätter ha huvudansvaret skulle jag gärna se att man åtminstone tar in en ny ass.tränare. Bengtzén var inne på det att Janne har gjort ett väldigt viktigt jobb med sin videoanalys. Man vill nog egentligen att Janne fortsätter med det.

Det bästa vore att hitta en lite yngre ass.tränare, som man har som påläggskalv ett par år för att på sikt kanske bli huvudtränare. Det är så Brynäs kommer hitta "sin" Sam Hallam eller Roger Rönnberg. Dvs. en tränare som man skriver ett längre kontrakt med. Växjö gjorde exakt så. Man hittade Hallam som man tyckte gjorde ett bra jobb i allsvenskan. Man anställde honom som ass.tränare men planen var hela tiden att han någon gång i framtiden skulle bli huvudtränare.
Kommentera