Brynäs IF

713254 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1851732

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
varulf: nja, nog fasen är Palushaj värd pengarna. Vår överlägset bäste offensiva pjäs så här långt.
Henrik Larsson har också bra offensiva verktyg men de är helt bortkastade i den krampaktiga variant av ångesthockey vi kör nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Huss: Fast kan man skylla tabelläget och den ruggigt dåliga insatsen så här långt på nyförvärven? De utgör ju en väldigt liten del av laget. Majoriteten spelade SM final i våras.
Vad gav sparkningen av Melin för effekt? Visst har det sett lite bättre ut defensivt men hade inte Sjödda kunnat göra de nödvändiga förändringarna ändå i egenskap av ansvarig för backar och defensiv? I stället så valde spelarna med Blomqvist i spetsen att skylla den dåliga starten på Melin. Ett sjukhetstecken i sig om du frågar mig.
Jag noterar att många anser att BZ ska sparkas. Men vad ger det för effekt till spelarnas arbetsinsats på isen?
Det verkar vara lätt att komma undan i Brynäs genom att skylla ifrån sig istället för att gå till sig själv och med självrannsakan förbättra SIN prestation.
Vi har väldigt många ledande spelare i laget som underpresterar å det grövsta. Gunderson, Jensen och Clark är tre spelare som kommer upp i huvudet så fort man tänker på saken. Vad skickar Sjödda för signaler till laget när de får fortsatt förtroende i t ex PP som är allt utom bra just nu. En av få spelformer som faktiskt fungerade i Melins regi.
Hur länge får Sjödda vara headcoach? För sett till resultatet så borde han inte bli långvarig. I alla fall om man ska följa samma linje som man valde när man gjorde sig av med Melin. Jag har sett väldigt många träningar under de år jag bodde i Gävle och jag kan säga att varken Sjödda eller Janne Larsson var de som tränade bäst. Så hur pass bra instensitet har man på träningarna idag. Det ligger nära till hands att tro att den är dålig med tanke på alla sena mål i perioderna serien igenom (även CHL)
Det ska bli intressant att följa utvecklingen (Eller bristen på den) i fortsättningen.
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Huss: Om man bara behövde bedöma Palushaj i anfallszon ser han ju bra ut. Tyvärr spelar han i försvarszon också. I ett topplag vore han förmodligen klockren.
Kommentera

Sv: SÄSONGEN 2017-2018
Huss: Ingen vidare success för Boforshockey just nu...
Kommentera