Brynäs IF

713373 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1915887

Sv: Matchtråd säsongen 2018 - 2019
Luddf: Jesper Jensen måste väl vara en av dom bättre värvningarna någonsin med tanke på vilka förväntningar han kom med.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd säsongen 2018 - 2019
En tanke jag fått senaste tiden:
Nu när vi sparkat Kristo och flyttat upp Rohdin i andrakedjan, så blir det tydligt vilket snedbyggt lag vi har. Tredje-och fjärdekedjan är mer eller mindre två svarta hål just nu. Vi har tidigare diskuterat att fjärdekedjan är enormt klen, men det börjar även tredjekedjan nu också bli. Blomqvist är okej som tredjecenter men spelarna han har bredvid sig, Forslund och Nilsson, är definitivt inte bra nog för att ha den plats i hierarkin dom har just nu.

Vad bör göras åt saken? Jo, vi bör skeppa en dyr back och i utbyte få en forward i samma prisklass. Vilken back bör skeppas? Den enda tänkbara kandidaten jag ser just nu är Lundgren, just med tanke på vilken lön han sitter på. Larsson eller Ersson är i en helt annan prisklass och det skulle varken göra från eller till att skeppa någon av dom. Trejder är ovanligt i SHL men här ser jag ett ypperligt tillfälle att försöka hitta en sådan lösning. Lundgren skulle nog flertalet lag i SHL vilja ha, speciellt de lag som läcker bakåt för tillfället. Och vi skulle i utbyte kunna få en 25-poängsspelare som kan spela i andra/tredjekedja i SHL.
Kommentera