Brynäs IF

711072 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1917398

Sv: Matchtråd säsongen 2018 - 2019
Powerfade: Även jag är frustrerad och anser självklart att spelare och ledare ska ställas till ansvar för resultatet på isen. Den springande punkten är HUR man gör detta!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd säsongen 2018 - 2019
JanT:
"Den springande punkten är HUR man gör detta!"
Krav. Dacke. Execute. Svårare än så är det inte. Men det verkar inte vara lätt. 😆
Kommentera

Sv: Matchtråd säsongen 2018 - 2019
Tycker det är så sjukt. Man sitter med två jätte fina talanger i westfält och bjurström. Man låter lirare som Nilsson Forslund lira. Dom kommer ingen vart.
Dackell har att göra nu så är det bara.
Skulle vilja se något sånt här hända.
Larsson , Nilsson, Forslund ev Lundgren ut på marknaden med dom.
In med westfält och bjurström.
In med en toppspelare.

Nicke kellman boqvist
Kousal Jensen NY
Rhodin blomman bjurström
Älven westfält mannberg.

Det laget ska kunna hålla sig från mora,Timrå,Rögle ev Örebro/hv/Skellefteå Och slåss om play in plats.
Kommentera

Sv: Matchtråd säsongen 2018 - 2019
Av förståeliga skäl upprört på forumet idag. Jag tycker knappt att det är någon mening att kommentera denna match då den kombinerar i princip allt som kan gå fel. Som t ex att:
- Ge bort första perioden under parollen "gästerna först"
- FBK gör mål på alla sina lägen
- och Rautio (som gjorde en kanonmatch mot DIF) har nattmössan på
- Vi har många lägen men missar samtliga
- och Werner gör sin livs bästa match

Nu skiter jag i denna match och ser fram emot nästa där jag hoppas att slippa se några som helst spår av denna match. Bajs spolar man ner man geggar inte runt i det...
Kommentera

Sv: Matchtråd säsongen 2018 - 2019
JanT: Ja hur gör man? Steg ett är att göra en förändring båset. Ut med Sjödda och Larsson och ge Sundqvist huvudansvaret. Jag "försvarade" Sjödda lite efter förra matchen. Men efter att inte byta ut Rautio redan efter 0-3 igår är ett så pss grovt tjänstefel att man diskvalificerar sig själv om tränare. Det enda jag kan tänka mig som gjorde att man valde att behålla Rautio var att man hade en småskadad Karhunen i båset och man hellre gav upp matchen än att riskera att Karhuen gick sönder igen. Ett lika stort tjänstefel det, att ha en spelare som inte är fit som back up. Speciellt på en position där man redan vet att Rautio är grymt ojämn.

Det andra genom att placera Rautio där han gör minst skada, på läktaren där han som värst kan fumla till det å spilla läsken i nacken på personen framför. Det borde finnas pengar till en målvakt om Karhunen inte är fit. I alla fall på korttidslån. Det bara måste finnas något lag som har det välbeställt på målvaktssidan som vill ha matchning av sina backups.

De tredjde är att rensa upp i truppen och försöka göra sig av med några av alla nonames som Bz har samlat på sig. Man får fylla ut med junisar helt enkelt, ta hem Westfeldt tex Han kan omöjligt göra ett sämre jobb än Forslund eller Nilsson..
Kommentera