Brynäs IF

713792 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1917400

Sv: Matchtråd säsongen 2018 - 2019
JanT: Ja hur gör man? Steg ett är att göra en förändring båset. Ut med Sjödda och Larsson och ge Sundqvist huvudansvaret. Jag "försvarade" Sjödda lite efter förra matchen. Men efter att inte byta ut Rautio redan efter 0-3 igår är ett så pss grovt tjänstefel att man diskvalificerar sig själv om tränare. Det enda jag kan tänka mig som gjorde att man valde att behålla Rautio var att man hade en småskadad Karhunen i båset och man hellre gav upp matchen än att riskera att Karhuen gick sönder igen. Ett lika stort tjänstefel det, att ha en spelare som inte är fit som back up. Speciellt på en position där man redan vet att Rautio är grymt ojämn.

Det andra genom att placera Rautio där han gör minst skada, på läktaren där han som värst kan fumla till det å spilla läsken i nacken på personen framför. Det borde finnas pengar till en målvakt om Karhunen inte är fit. I alla fall på korttidslån. Det bara måste finnas något lag som har det välbeställt på målvaktssidan som vill ha matchning av sina backups.

De tredjde är att rensa upp i truppen och försöka göra sig av med några av alla nonames som Bz har samlat på sig. Man får fylla ut med junisar helt enkelt, ta hem Westfeldt tex Han kan omöjligt göra ett sämre jobb än Forslund eller Nilsson..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd säsongen 2018 - 2019
Powerfade: Tror det är svårt att rensa kraftigt i truppen under pågående säsong, av kontraktsskäl och praktiska skäl. Vilka spelare finns tillgängliga nu, som kan göra skillnad? Blir nog nog en ny kvalitetsspelare + någon mer marginell förändring, utlåning typ. Och så vänta in Jocke E. Han kan betyda mycket.

Vi skulle behöva en målvakt som Casey DeSmith i Pittsburg. Enligt Aftonbladet var han 104-procentig igår!
Kommentera

Sv: Matchtråd säsongen 2018 - 2019
Powerfade: Å ena sidan...Undrar om den här matchen var en reaktion på att vi tagit 10 av 12 möjliga poäng? En liten känsla av att "vi är bättre än tabellen". Det räcker för att gå ner sig några procent och då ser det ut som det gjorde i går.

Skickliga coacher ser i så fall sånt och rättar till inställningen redan på träningarna innan det blir matchdags. Tror inte Tommy eller Janne har den förmågan.

Å andra sidan...risken känns överhängande att både spelstystem, lag och ledartrojka är felbyggt. Och då kan det här sluta riktigt illa om inte, som redan skrivits, Campese och Dackell gör något åt situationen.

Snarast...
Kommentera