Brynäs IF

713134 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1971228

Sv: SILLY SEASON 2019
Skrubben: Nja, det där vet vi väl inte så mkt om, egentligen.
Att BZ skulle ha stått helt utan nån plan B ifall det skulle skita sig med Palushaj låter inte sannolikt. Även om han säkert gått all in på P och säkert räknat med denne en bra bit in i förhandlingarna så måste han ju rimligtvis ha haft nåt alternativ som han underhandlade med samtidigt i en eller annan form.
Sen är det även lite orättvist att bara skylla på BZ när du säger att hans agerande kostade oss dyrt. Hade laget med tränarna istället lyckats sätta ett bra grundspel från start så hade ju Kristo fått mkt bättre förutsättningar att lyckas. Isf är det väl mer att Kristo sparkades lite väl snabbt som jag tycker att BZ ska lite kritik för.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Huge: Kristo var en katastof..oavsett grundspel..capurosco var en katastrof oavsett grundspel..Jag kan räkna upp ett antal till..Bz lärjungar! Men du skjuter dug själv i foten när du skriver OM trönarna hade sätt ett bättre grundspel så hade tex Kristos förutsättningar varit bättre..Vem anställde då dessa tränare som INTE kan sätta ett grundspel..??? Jo Bz..Vem är då boven här..Jo Bz..oavsett Inge h ..eller scouting..Han kan ju inte säga att han inte sett Sjödda in action..
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Huge: Hade laget med tränarna istället lyckats sätta ett bra grundspel från start så hade ju Kristo fått mkt bättre förutsättningar att lyckas.

Problemet var ju det att Kristo inte hade kommit tillbaks riktigt efter sin frysskada i foten. Han var inte alls tränad och redo för SHL.
Men efter som BZ inte hade sett honom live eller lyssnat på kunnigare folk, så värvade han Kristo. Så det var nog tur att Bulan inte var kvar som tränare. Då hade Kristos form avslöjats ännu mer och snabbare.
Låst ämne