Brynäs IF

713664 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1971450

Sv: SILLY SEASON 2019
Jag har läst några kommentarer som antyder att det bara blir max två bra kedjor även om värvningarna lyckas. Övriga två kedjor är ju "desamma" och lika dåliga som säsongen som gick typ...

Men är det inte så att de kedjorna fick dra ett för tungt lass i och med att vi bara hade en riktigt bra fungerande kedja större delen av säsongen? Den tilltänkta spetsen försvann ju från andra kedjan pga olika orsaker.

Min teori är att tredje och fjärde kedjan kommer att lyfta ett antal procent om det finns två leadinglines att ta rygg på. Genom att axlarna sjunker ner något och de kan fokusera mer på sina uppgifter på isen kommer de också att fungera bättre...

Vad tror ni om det tankarna? Ligger det något i mitt resonemang eller är det inget vi ska räkna med?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Vuollerim:
Det finns ju anledningar till att man talar om rollspelare, olika uppgifter som skall lösas. Gångna säsongen fick spelare som normalt spelar i tredje eller fjärde linan vikariera i andra och t.o.m. första ibland... det blir ingen bra balans i ett sådant lag.
När alla har sin givna plats o ger allt för laget så händer det ibland att ett på papperet sämre lag vinner över "storebror". Inte konstigt, motivation slår ibland klass!
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Vuollerim: Tror det ligger en hel del i det. Bara att hoppas att vår spets blir bra i år.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Vuollerim: Jag tycker det ligger lite i det du skriver. När vi slapp hålla på och fladdra runt med Rhodin lr Nilsson för att ersätta spets så upplevde jag att t ex Alcen, Blomman, Rhodin var tunga att möta och ofta fick fast pucken i anfallszon.
Låst ämne