Brynäs IF

713161 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1979737

Sv: SILLY SEASON 2019
Axle San:
Tror det blir årets skräll lag. Med firma Melin/Persson så kan vad som helst hända. Tror Leksand lärt sig en rejäl läxa sedan dom var uppe sist. Har dessutom en grym sportchef (avis faktiskt) i Tjomme som byggt ett smart och bra lag för att vara nykomling. Dessutom kan det hända mer intressanta grejer där. Tror att Leksand med det lag man har och när man dessutom spelar helt utan press kan komma att överasska hela hockey Sverige (okej, inte Nygren på Expressen, som är inne på min linje).

När det handlar om Djurgården så tror jag dom kommer få lite av ett mellan år. Året efter en så pass succé som det var ifjol kan lätt bli en rätt svag säsong. Visst dom har många bra spelare. Men något säger mig att dom får en mellan säsong. Inte flopp. För det blir Skellefteå, Linköping och Örebro. Men helt enkelt en mellan mjölks sässe.

Dock tror jag dom båda skånska lagen kan ha en rätt skoj säsong. Räcker kanske inte så långt. Men ändå en bra säsong för dom lagen.

Topp 5 för mig är tok givna, Luleå och Växjö har två mycket vassa lag. Där ingen lagdel faller isär. Tätt bakom ligger HV, Frölunda och Färjestad och nosar. Den sista platsen tror jag faktiskt Brynäs kan knipa. Fast bara OM Både Söderström och Boqvist kommer hem igen.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
wiDDing86: Bra analys. Om Svedberg är som i Timrå (sprattelgubbe) så får dom problem med målvaktssidan!
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
wiDDing86: läxand håller sig aldrig mer än två år. De kommer vara samma melodi som de senaste två decennium, det sitter i väggarna. Tack och lov.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Växjö
Frölunda
Frölunda
SAIK
Luleå
Brynäs (om Boqvist kommer)

Rögle
Hv71
Djurgården
Leksand

Linköping
Örebro

Malmö
Oskarshamn
Låst ämne