Brynäs IF

714115 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1979846

Sv: SILLY SEASON 2019
Jnp928: Ni har gjort några nyförvärv som ser bra ut på papperet, men det känns som det i princip bara är Brome som känns som ett säkert kort. I övrigt får jag lite Modovibbar över er silly. Många spelare som inte har någon erfarenhet av SHL. Några kommer säkert bli lyckade värvningar men jag har svårt att se att alla vävningar blir det.

Framförallt målvakter brukar tendera att ha svårt att anpassa sig till svensk hockey och därför är jag långt ifrån övertygad om att Furch blir en succe. Vi kan ta Greiss som exempel. Han lyckades inget vidare hos oss men har efteråt blivit en NHL-målvakt.

Tror för övrigt inte bara det är vi Brynäsare som tippar er lågt. I princip alla journalister, bloggare m.m har tippat er som ett bottenlag.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Silfverkroken: Jo och det är som jag sa. Det är kul att truppen blir underskattad då jag tror att den kan vara riktigt bra i slutändan.
Vi besitter ju en utav SHL's mest meriterade tränartrios vilket också kommer att bli viktigt för att det här laget ska kunna leverera något.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Silfverkroken: Där satte du ett bra citat ”Modovibbar”. Känns som det bara är Växjö som kan värva ihop ett gäng importer och sedan få det att fungera.
Låst ämne