Brynäs IF

714120 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1979843

Sv: SILLY SEASON 2019
Peja: Varje säsong och ny spelare innebär ju såklart risker. Men samtidigt så kan man ju vända på det och förvänta sig något bra av de spelare som kommit in.
Förutsätter ju att man har koll på vilka man värvar så att säga.
Rödin och Scott är ju era absolut starkaste värvningar inför nästa säsong men båda kommer ju från svaga säsonger i KHL respektive NLA men i medialt så är det ju två frälsare som vänt hem. Varför tar man aldrig upp hur de står sig idag exempelvis? Det hade jag funderat över.

Jag förstår helt klart vad du menar så det ska bli spännande att se hur det slutar.
Troligtvis kommer det bli en kamp men jag ser fram emot det med tillförsikt.
Tror Jörgen, Niklas och Christer är rätt personer för uppgiften iallafall.

Jag är lite intresserad av hur ni Brynäsare ser på Sundqvist. Personligen tycker jag att det finns lite frågor att ställa kring hans ledarskap.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Jnp928: Det största plusset i er trupp är Jörgen Jönsson.
Där är en ledare som inte viker undan.
Finns bara två ”spelare” från andra klubbar jag skulle vilja ha till Brynäs.
JJ är en, den andra är Arlbrandt.
Som speluppläggare och strateg.

När man hör på SHL podden så hör man va klok och analyserande han är.
Fimpen är ju inte riktigt där😀
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Jnp928: ”Rödin och Scott är ju era absolut starkaste värvningar inför nästa säsong men båda kommer ju från svaga säsonger i KHL respektive NLA men i medialt så är det ju två frälsare som vänt hem. Varför tar man aldrig upp hur de står sig idag exempelvis? Det hade jag funderat över.”

Varenda hockeytyckare slänger väl in en brasklapp angående just detta!
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Jnp928: "Tittar man på vad vi förlorat mot vad vi har ersatt så har vi på pappret en bättre trupp i år än ifjol"

Som många andra varit inne på, det bygger på antagandet att Stoa, Rychel och Irving alla blir jättesuccéer. Det är inte särskilt sannolikt.

Aaron Irving, från norska ligan, ersätter alltså ensam NHL-flyktade Nick Ebert och unge landslagsmannen Linus Arnesson? Visst, vi har sett backar från Get-ligaen fungera, typ Mat Robinson och Kodie Curran, men det är ändå en väldigt optimistisk bedömning.

Vad gäller Ryan Stoa så ser det ut som en stark värvning. Men är det en given succé? Har han bättre meriter än Tom Wandell eller Jocke Andersson hade när de kom till Örebro?

Men det är bara att tacka oss som tippar er långt ner, det är skönt att slå ur underläge :)
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Jnp928: Ni har gjort några nyförvärv som ser bra ut på papperet, men det känns som det i princip bara är Brome som känns som ett säkert kort. I övrigt får jag lite Modovibbar över er silly. Många spelare som inte har någon erfarenhet av SHL. Några kommer säkert bli lyckade värvningar men jag har svårt att se att alla vävningar blir det.

Framförallt målvakter brukar tendera att ha svårt att anpassa sig till svensk hockey och därför är jag långt ifrån övertygad om att Furch blir en succe. Vi kan ta Greiss som exempel. Han lyckades inget vidare hos oss men har efteråt blivit en NHL-målvakt.

Tror för övrigt inte bara det är vi Brynäsare som tippar er lågt. I princip alla journalister, bloggare m.m har tippat er som ett bottenlag.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Ispremiär i detta nu va...? Någon på plats?
Låst ämne