Brynäs IF

714112 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1979850

Sv: SILLY SEASON 2019
Jnp928: "Tittar man på vad vi förlorat mot vad vi har ersatt så har vi på pappret en bättre trupp i år än ifjol"

Som många andra varit inne på, det bygger på antagandet att Stoa, Rychel och Irving alla blir jättesuccéer. Det är inte särskilt sannolikt.

Aaron Irving, från norska ligan, ersätter alltså ensam NHL-flyktade Nick Ebert och unge landslagsmannen Linus Arnesson? Visst, vi har sett backar från Get-ligaen fungera, typ Mat Robinson och Kodie Curran, men det är ändå en väldigt optimistisk bedömning.

Vad gäller Ryan Stoa så ser det ut som en stark värvning. Men är det en given succé? Har han bättre meriter än Tom Wandell eller Jocke Andersson hade när de kom till Örebro?

Men det är bara att tacka oss som tippar er långt ner, det är skönt att slå ur underläge :)
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Scerban: Lukas Pilö är, som det ser ut nu, den som ersätter Arnesson. Sedan tidigare har vi Gustav Backström som är lite av samma spelartyp som fått spela som 7:e back men som med all säkerhet är redo för en större roll nu.
Aaron Irving är samma spelartyp som Ebert och Ebert var en chansning när han värvades från Bratislava där han inte hade haft någon jättesuccé.

Rensfeldt skulle jag säga är en ersättare till Tom Wandell, med tanke på vad Tom har levererat i SHL de år han spelat i Örebro.
Ryan Stoa är en ersättare till Abols, dock bör Stoa betraktas som en betydligt vassare spelare, även om Abols gjorde det riktigt bra förra säsongen.
Kerby Rychel ses som en ersättare till Palushaj. Rychel har ett likvärdigt eller t om högre poängsnitt än Palushaj och håller det i sig i SHL, vilket man såklart hoppas, så kan det vara en riktigt riktigt bra värvning.

Samtidigt har vi spelare som Harper och Boucher som troligtvis kommer ta steg från förra säsongen som, för båda, slutade riktigt starkt.

Vi slår ur underläge absolut men att det skulle vara så illa som nedflyttningsplats har jag väldigt svårt att se i nuläget. Allt kan dock hända, för alla lag.
Låst ämne