Brynäs IF

714004 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1979852

Sv: SILLY SEASON 2019
Scerban: Lukas Pilö är, som det ser ut nu, den som ersätter Arnesson. Sedan tidigare har vi Gustav Backström som är lite av samma spelartyp som fått spela som 7:e back men som med all säkerhet är redo för en större roll nu.
Aaron Irving är samma spelartyp som Ebert och Ebert var en chansning när han värvades från Bratislava där han inte hade haft någon jättesuccé.

Rensfeldt skulle jag säga är en ersättare till Tom Wandell, med tanke på vad Tom har levererat i SHL de år han spelat i Örebro.
Ryan Stoa är en ersättare till Abols, dock bör Stoa betraktas som en betydligt vassare spelare, även om Abols gjorde det riktigt bra förra säsongen.
Kerby Rychel ses som en ersättare till Palushaj. Rychel har ett likvärdigt eller t om högre poängsnitt än Palushaj och håller det i sig i SHL, vilket man såklart hoppas, så kan det vara en riktigt riktigt bra värvning.

Samtidigt har vi spelare som Harper och Boucher som troligtvis kommer ta steg från förra säsongen som, för båda, slutade riktigt starkt.

Vi slår ur underläge absolut men att det skulle vara så illa som nedflyttningsplats har jag väldigt svårt att se i nuläget. Allt kan dock hända, för alla lag.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Jnp928: Stoa är betydligt vassare än Abols? Haha, detta inlägg ska jag spara under hösten när Stoa får sparken. Han luktar panikköp lång väg för mig. Er HC sa till och med i media att ni blev lite ställda när Maxwell valde bort er.
Låst ämne