Brynäs IF

714115 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1992605

Sv: Brynäs - Hv71 2019-10-05
Samsung: Håller inte med. Tycker Sallinen har öppnat tillräckligt bra å centersidan går ju omöjligt å göra mycket bredare?

Tycker även generellt att alla överdriver aningen. Vi skapade tillräckligt med chanser att göra 3-4 mål. Problemet är att de inte jobbas färdigt och gör det där extra. In på mål å kriga, ta defensiva jobbet och våga backa när de blir lite på chans. Vi gick bort oss minst tre mål vilket resulterade i 2vs1 och mål.

Vi behöver att från första bytet fart och visa att alla 5 jobbar skiten ur sig. Som mot DIF... de avspeglar sig och osäkerheten försvinner när man ser att alla jobbar stenhårt.

OT: Boken gjorde debut inatt, -1 och ingen tid i PP i en 7-2 förlust (dom har släppt in 12 mål på 2 matcher). Bara dömt statistik men offensiven verkar inte va bekymret så får hoppas för vår skull att de väljer något defensivsre alternativ.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Hv71 2019-10-05
Spajderman: Lundgren och Sallinen måste bort tyvärr, Sallinen är en typisk HA spelare och fatttade verkligen aldrig varför man förlängde med honom, Lundgren kan vara den största floppen på 2010-talet i Brynäs, värvad som stjärnback som har meriter från vårt heliga Tre Kronor men fyfan vad dåligt han har spelat, har väll gjort 3 poäng totalt(!) under sin tid i Brynäs!

Behåll Sundquist, känns ändå som att han vet vad han gör, skulle snarare säga att spelarmaterialet inte håller för den typ av hockey Sundquist vill spela!

Rödin - Scott - Descheneau
Boqvist - Ölund - Juhammatti Aaltonen
Brodecki - Sallinen - Danielsson
Forslund - Blomqvist - Rohdin
Mannberg - Alcén

Söderström - Andersén
Sigalet - Ingman
Kilström - Shira
Norin

Det jag menar med Aaltonen och Shira är dom behöver en till spets spelare som back som ändå är rejäl i defensiven och en forward som är extremt talangfull i offensiven, helt plötsligt har vi ett vinnande lag!
Kommentera

Sv: Brynäs - Hv71 2019-10-05
Om vi nu ska sparka tränaren, vem.ska ersätta? Finns ingen vettig som vill träna Brynäs.

1. Värsta fansen i SHL. Buar ut laget efter förluster och skriker horungar.
2. Tränarens familj kan bli hotad eller hånad.
3. Tränaren själv kan bli hotad eller hånad.
4. Risk att få sparken efter 8 omgångar. Inget tålamod i ledningen
Kommentera