Brynäs IF

714101 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1992607

Sv: Brynäs - Hv71 2019-10-05
Spajderman: Lundgren och Sallinen måste bort tyvärr, Sallinen är en typisk HA spelare och fatttade verkligen aldrig varför man förlängde med honom, Lundgren kan vara den största floppen på 2010-talet i Brynäs, värvad som stjärnback som har meriter från vårt heliga Tre Kronor men fyfan vad dåligt han har spelat, har väll gjort 3 poäng totalt(!) under sin tid i Brynäs!

Behåll Sundquist, känns ändå som att han vet vad han gör, skulle snarare säga att spelarmaterialet inte håller för den typ av hockey Sundquist vill spela!

Rödin - Scott - Descheneau
Boqvist - Ölund - Juhammatti Aaltonen
Brodecki - Sallinen - Danielsson
Forslund - Blomqvist - Rohdin
Mannberg - Alcén

Söderström - Andersén
Sigalet - Ingman
Kilström - Shira
Norin

Det jag menar med Aaltonen och Shira är dom behöver en till spets spelare som back som ändå är rejäl i defensiven och en forward som är extremt talangfull i offensiven, helt plötsligt har vi ett vinnande lag!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Hv71 2019-10-05
Sama: över min döda kropp ett se Aaltonen i Brynäs. Han är slut, nonchalant å energidödare. Sen Lundgren var tänkt att ersätta Bertil. Han ska inte göra mål (snitt 0,14p/ shl match) men han ska vara stabil pjäs där bak. Vilket han grovt misslyckats med. Hans självförtroende är borta så måste byta miljö...
Kommentera