Brynäs IF

714305 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1992772

Sv: Brynäs - Hv71 2019-10-05
Guldet är BIF : Det som gör mig mest upprörd är att Brynäs visar prover på att kunna spela riktigt bra. Mot Frölunda och första mot DIF är bland det bästa jag sett på väldigt länge. Problemet är att jag haft samma känsla tidigare år. "Om vi bara kan få ihop det så", men det händer ju aldrig. Den jämna nivån infinner sig inte. Brynäs har länge varit ett jojo-lag och det är det man måste arbeta bort.

Men jag vet inte om jag har förtroende för att Brynäs kan göra det med tanke på hur länge det sett ut såhär.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Hv71 2019-10-05
Brynäsgubbe: Alla lag spelar bra ibland, även de absolut sämsta i serien.Det som utmärker ett bottenlag är ojämnheten, både från en match till en annan och även i matcherna.
Sen tror jag att lag som ligger risigt till över en längre tid blir väldigt sårbara. Det räcker med lite motgångar så är självförtroendet i botten och det är klart att det inte är lätt att tro på det man gör om det inte funkat på flera år.
Kommentera

Sv: Brynäs - Hv71 2019-10-05
Brynäsgubbe: Sen kan jag ju även tycka att ett nyförvärv verkligen skulle vara på sin plats. Där kände ju sig dacke ganska trygg vad det verkar gällande spelarmaterial och spelsystem.( Tålamod som gäller)

Det behövdes förstärkning tidigare anser jag, och ännu mer nu när Ölund är borta(kan bli länge tyvärr tror jag)
Har man råd att vänta med tanke på vad det kan bli för konsekvenser?

Sen ett frågetecken, om man nu har varit för inriktad på offensiven, hur kommer det sig att det ändå har varit så målsnålt. Är det bara otur, eller hänger det ihop med att laget är för långt?

Få skott från skottsektorn bland annat. Tycker att det är för lite rakt på mål och störa/skymma målvakt.

Aja finns en del att jobba med, men jag tror att man verkligen tar tag i dessa bitar och lyckas få Brynäs på rätt köl igen. Gäller att tänka långsiktigt och hoppas att bitarna faller på plats.
Kommentera