Brynäs IF

713200 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1992784

Sv: Brynäs - Hv71 2019-10-05
Brynäsgubbe: Alla lag spelar bra ibland, även de absolut sämsta i serien.Det som utmärker ett bottenlag är ojämnheten, både från en match till en annan och även i matcherna.
Sen tror jag att lag som ligger risigt till över en längre tid blir väldigt sårbara. Det räcker med lite motgångar så är självförtroendet i botten och det är klart att det inte är lätt att tro på det man gör om det inte funkat på flera år.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Hv71 2019-10-05
Axle San: Skillnaden nu är ju dock att de har bytt spelsätt. Sedan huruvida framgångsrikt det har varit är en annan aspekt. Jag tycker ändå att det finns ett högre tak med denna trupp än den från ifjol, vilket givetvis är bra. MS och övriga i tränarstaben kommer förmodligen att trycka väldigt hårt på tålamodet som Dackell påtalar i artikeln och om de lyckas sätta försvarsspelet över hela banan och undvika enskilda missar som i Örebromatchen och missen Ingman stod för senast kan det vara ett väldigt stort steg i rätt riktning. Då gäller det bara (!) för offensiven att förvalta de lägen som uppstår.
Kommentera