Brynäs IF

705151 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1992787

Sv: Brynäs - Hv71 2019-10-05
Axle San: Skillnaden nu är ju dock att de har bytt spelsätt. Sedan huruvida framgångsrikt det har varit är en annan aspekt. Jag tycker ändå att det finns ett högre tak med denna trupp än den från ifjol, vilket givetvis är bra. MS och övriga i tränarstaben kommer förmodligen att trycka väldigt hårt på tålamodet som Dackell påtalar i artikeln och om de lyckas sätta försvarsspelet över hela banan och undvika enskilda missar som i Örebromatchen och missen Ingman stod för senast kan det vara ett väldigt stort steg i rätt riktning. Då gäller det bara (!) för offensiven att förvalta de lägen som uppstår.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Hv71 2019-10-05
Emil9783: "Skillnaden nu är ju dock att de har bytt spelsätt. Sedan huruvida framgångsrikt det har varit är en annan aspekt."

Hm, Tommy sparkad in med Bulan nytt spelsystem, Bulan lämnade,in med Tommy, han bytte spelsystem två gånger, ut med Tommy, in med MS som nu bytt spelsystem två gånger...allt är som vanligt.
Kommentera

Sv: Brynäs - Hv71 2019-10-05
Emil9783: Tycker en tendens är att Brynäs har svårt att hantera motgång i matcherna. När man släpper in ett mål uppstår helt plötsligt perioder i matcherna där spelarna tar en kavalkad av irrationella beslut som absolut inte finns i gameplanen. Det är då som motståndarna avgör matcherna. Visst har spelarna ett stort ansvar men det är Sundquists jobb att få till ett lag som är mentalt balanserat i matcherna. Sundquist måste coacha fram en balans där, så att det blir varken övertaggat eller passivt.
Kommentera