Brynäs IF

712141 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1992788

Sv: Brynäs - Hv71 2019-10-05
Emil9783: Tycker en tendens är att Brynäs har svårt att hantera motgång i matcherna. När man släpper in ett mål uppstår helt plötsligt perioder i matcherna där spelarna tar en kavalkad av irrationella beslut som absolut inte finns i gameplanen. Det är då som motståndarna avgör matcherna. Visst har spelarna ett stort ansvar men det är Sundquists jobb att få till ett lag som är mentalt balanserat i matcherna. Sundquist måste coacha fram en balans där, så att det blir varken övertaggat eller passivt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Hv71 2019-10-05
Peja: Huvudet på spiken precis. Frågan är om upprepade utskällningar stärker den mentala biten. Några gånger kanske men inte i längden. Dackell talar om tålamod men det är inte vad Sundquist utstrålar i intervjuerna när det går emot.
Ironiskt nog är det kanske nu som Roger Melin skulle ha kommit in...
Kommentera

Sv: Brynäs - Hv71 2019-10-05
Peja:
Luktar brist på verktyg att hantera press lång väg. I år igen. Lätt att störa ut Brynäs. Grythund, för helvete. In i skiten och tugga.
Kommentera

Sv: Brynäs - Hv71 2019-10-05
Peja: Är nog främst det som oroar mig med Brynäs. Att vara långsiktig känns som helt rätt sätt för att nå framgång. Men känslan är exakt samma som när man förlängde med Sundquist och det är att han inte är rätt tränare för Brynäs. Rekryteringen känns genomgående som det främsta svagheten i föreningen genom åren. Bara att kolla på Rögle och deras resa med Abbots, det kan gå snabbt att nå framgång med rätt personer.
Kommentera

Sv: Brynäs - Hv71 2019-10-05
Peja: Ja, jag tror förutom att Sundquist inte riktigt har nått ut till spelarna med tålamodet att det har funnits en osäkerhet i det nya spelet som har gjort att man frångått gameplan när det uppstått motgångar, dvs en mix av osäkerhet och beivran att studsa tillbaka. Förhoppningsvis följer spelarna direktiven ang. tålamodet i defensiven för då kan de plötsligt spela riktigt bra hockey som vi har sett vid ett par tillfällen.
Kommentera