Brynäs IF

542553 inlägg · 7739 ämnen

Inlägg #2050116

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Andersén är förmodligen den mest överbetalade spelaren i shl och han kommer aldrig att gå med på att hans kontrakt bryts, så det får man leva med.

Dock håller jag inte med om att han är katastrof med pucken. Lundgren är katastrof Andersén är ok enligt mig. Ingen 2-vägsback men med ok passningsspel.

HV71 och Brynäs är inte på samma nivå, HV är ett mycket stabilare mittenlag och jag tror inte Brynäs kan bygga sitt lag på samma sätt där man är idag. Att ta in PA tyder ju också på att man återgår till en mer destruktiv hockey där defensiven kommer att sättas i förstarummet. Varför anställer man annars PA?

Jag tror (eller iaf hoppas) på att Brynäs inser att man måste gå tillbaka och sätta defensiven innan man kan utveckla spelet, typ lära sig krypa innan man lär sig gå.

Som jag skrev tidigare - ska man spela en offensiv spelförande hockey med spelare som bjuder på det lilla extra så är PA lika fel som Sunken var.
+1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Ser ingen anledning varför Brynäs inte kan bygga sitt lag på samma sätt som HV. Det finns ingen naturlag som säger att Brynäs ÄR ett bottenlag och måste därmed bygga sitt lag på ett visst sätt för att klara sig kvar i SHL. Hade Rögle resonerat så hade dom aldrig lyckats transformera sig från botten i SHL till att numera vara ett topplag (detta gjorde dom inom 2 säsonger).

Sen tror jag inte heller att Peters hockey, om man nu ska kalla den destruktiv, att det innebär att backarna ska vara renodlat defensiva och helst bara slå sarg ut. Bulans Luleå brukar också anklagas för att spela en tråkig ishockey, men det är själva spelsystemet som är det. Bulan ser ett stort värde i att ha många spelskickliga backar, eftersom man på så sätt snabbt kan ta sig ur motståndarens press.
+2
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling:
I de mörkaste av stunder tror jag inte att:
- Brynäs vet hur spelet skall se ut framöver
- Vilken tränare som klarar av det uppdraget
- Vilka spelare som passar in

Nu är det Peter Andersson IF som gäller i 3 år (?).
Ställ om spelartruppen till Peter Andersson IF (vilket tar tre år).
Kämpa hårt!
Sparka medgångsspelarna! (Se upp Kapten Rödin!)

Sen Ny tränare IF (starta om igen).

Men det är i de mörka stunderna det.
Peter Andersson IF jobbar vidare. Kulturbrytet i fokus!
Kämpa hårt med truppen, Sundlöv.
+1
Kommentera