Brynäs IF

714408 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2079495

Sv: A propósito de nada
Huss: Vad får dig att tro att man inte redan lägger ner en stor mängd tid på både praktiska och teoretiska spelförståelsemoment utan istället lägger ner alldeles för mkt tid på att träna ner spelarna?
Man kan väl göra både och, det ena behöver ju inte utesluta det andra?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge:
” Vad får dig att tro att man inte redan lägger ner en stor mängd tid på både utan istället lägger ner alldeles för mkt tid på att träna ner spelarna?
Man kan väl göra både och, det ena behöver ju inte utesluta det andra?”

Träna ner spelarna och praktiska och teoretiska spelförståelsemoment.
Är det processen som ska implementeras och kan ta säsongen ut som du skrev om tidigare, eller var det andra saker?
Jag är fortfarande väldigt intresserad av vad ”processen” är i detalj och vad som krävs för att den skall anses implementerad och klar.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Vad får dig att tro att jag tror det kan jag då kontra med? Som jag skrivit så har laget x antal timmar träning i veckan och den är säkerligen viktad utifrån de prioriteringar som PA och den övriga sportsliga ledningen anser behöver åtgärdas på kort, medel och lång sikt. Den analys av vad som gått fel och behöver rättas till. Många påstår att laget är nedtränat i förhållande till andra lag vilket då tyder på att det är ett prioriterat område eller hur? Det är också förmodligen det område där man snabbast kan få effekt, kanske därför, vad vet jag.
Poängen är att starten av ligan är så oerhört viktig så PA och gänget måste pricka rätt gällande de åtgärder som fungerar fort för att kunna få arbetsro att jobba med de andra frågorna. Det ena behöver inte utesluta det andra, men det är inte riktigt så enkelt eller hur?
Kommentera