Brynäs IF

714275 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2079512

Sv: A propósito de nada
Huge: Vad får dig att tro att jag tror det kan jag då kontra med? Som jag skrivit så har laget x antal timmar träning i veckan och den är säkerligen viktad utifrån de prioriteringar som PA och den övriga sportsliga ledningen anser behöver åtgärdas på kort, medel och lång sikt. Den analys av vad som gått fel och behöver rättas till. Många påstår att laget är nedtränat i förhållande till andra lag vilket då tyder på att det är ett prioriterat område eller hur? Det är också förmodligen det område där man snabbast kan få effekt, kanske därför, vad vet jag.
Poängen är att starten av ligan är så oerhört viktig så PA och gänget måste pricka rätt gällande de åtgärder som fungerar fort för att kunna få arbetsro att jobba med de andra frågorna. Det ena behöver inte utesluta det andra, men det är inte riktigt så enkelt eller hur?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huss: Så här skriver du:

"Om de skall byta spelsystem så krävs det väl att man lägger en stor mängd tid på de momenten och inte bara på att träna ner spelarna för att de rent fysiskt skall orka."

Jag kan inte tolka ovanstående citat som nåt annat än att du påstår att man lägger ner för mkt tid på att träna ner spelarna rent fysiskt, och därmed negligerar/slarvar med att träna på teoretiska och praktiska övningar som ska öka förståelsen för hur man vill spela.
Så jag frågar återigen: hur vet du att man lägger ner för mkt tid på den fysiska träningen, så mkt tid att det går ut över träning på det teoretiska och praktiska i övrigt?
Många gånger kan det ju t.o.m vara nyttigt att komma ifrån för mkt tragglande med taktiktavlor och teoretisk korvstoppning och istället låta sakerna få sjunka in medans man tränar hårt rent fysiskt.

"Många påstår att laget är nedtränat i förhållande till andra lag vilket då tyder på att det är ett prioriterat område eller hur?"

Att man ev prioriterar att träna ned laget just nu, säger väl inget om hur mkt eller lite man i övrigt prioriterar de praktiska och teoretiska spelförståelseövningarna?
Det är väl dessutom helt ointressant hur andra lag just nu ligger till i den fysiska träningen jämfört med oss själva, lagen kan ju helt enkelt ligga olika i fas i den träningen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huss: det som har stor betydelse på kort sikt att det skall funka innan man kommer upp på rätsida är nog att Scott och Rödin är hela!
Kommentera