Brynäs IF

714384 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2079521

Sv: A propósito de nada
Huss: Så här skriver du:

"Om de skall byta spelsystem så krävs det väl att man lägger en stor mängd tid på de momenten och inte bara på att träna ner spelarna för att de rent fysiskt skall orka."

Jag kan inte tolka ovanstående citat som nåt annat än att du påstår att man lägger ner för mkt tid på att träna ner spelarna rent fysiskt, och därmed negligerar/slarvar med att träna på teoretiska och praktiska övningar som ska öka förståelsen för hur man vill spela.
Så jag frågar återigen: hur vet du att man lägger ner för mkt tid på den fysiska träningen, så mkt tid att det går ut över träning på det teoretiska och praktiska i övrigt?
Många gånger kan det ju t.o.m vara nyttigt att komma ifrån för mkt tragglande med taktiktavlor och teoretisk korvstoppning och istället låta sakerna få sjunka in medans man tränar hårt rent fysiskt.

"Många påstår att laget är nedtränat i förhållande till andra lag vilket då tyder på att det är ett prioriterat område eller hur?"

Att man ev prioriterar att träna ned laget just nu, säger väl inget om hur mkt eller lite man i övrigt prioriterar de praktiska och teoretiska spelförståelseövningarna?
Det är väl dessutom helt ointressant hur andra lag just nu ligger till i den fysiska träningen jämfört med oss själva, lagen kan ju helt enkelt ligga olika i fas i den träningen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: "Att man ev prioriterar att träna ned laget just nu, säger väl inget om hur mkt eller lite man i övrigt prioriterar de praktiska och teoretiska spelförståelseövningarna?"
Det är väl klart att det gör. Uppenbarligen tyckte PA att laget var för dåligt tränat och då måste man lägga ner mer tid på det. Eller lever du en värld där konceptet tid är oändligt?
"Det är väl dessutom helt ointressant hur andra lag just nu ligger till i den fysiska träningen jämfört med oss själva, lagen kan ju helt enkelt ligga olika i fas i den träningen."
Inte i relation till att det varit en förklaring till att spelet sett ut som det gjort under försäsongen. Klart att de kan göra det men menar du att andra lag skulle lägga peaka sin fysiska träning lagom till SHL premiären då?
Dags att byta ut din svart/vita tv kanske, de finns i färg numera, fler nyanser vet du... ;-)
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: "Frågan är bara hur man väljer att prioritera när det bara finns x antal timmar att implementera alla förändringar på.
Men det kommer ta tid och kommer långtifrån vara klart vid seriestart så det är bara att ha rikligt med tålamod och hoppas att prioriteringarna man gjort är de rätta."
Läsförståelsen går both ways Huge....
Kommentera