Brynäs IF

713198 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2090658

Sv: Växjö - Brynäs IF 17-10-2020
Skrubben: Tydligen är vi inne i en process, allt kommer bli jättebra så snart alla lärt sig spelsystemet. Frågan är vad det är för spelsystem som tar 6 månader att implementera? Eller köper man sig tid genom att påstå detta? Jag förstår att det tar lång tid men jag har aldrig varit med om att det ska behöva ta 1/4 av säsongen. Men vad vet jag.

Sen tänker jag att stämningen på Sätraåsen måste påverkas av att man från ledarhåll kommit med flera påståenden om att det varit lite slappt tidigare i Brynäs. Man har tränat dåligt, inte följt upp, inte ställt krav och slappat lite på träning efter match. Det måste kännas jättekul för Micke Holmqvist, Ove Molin och Tommy Sjödin som nu har centrala positioner i föreningen men tidigare varit en del av det kravlösa ledarskapet. Har dom ändrat sig nu och anslutit till hårdare träning och kravställning?
Eller är även denna bild av nystöpningen av Brynäs ett kommunikationsgrepp för att skapa lite positivt brus och förstärka bilden av en nystart?

Nu kanske det låter som att jag är negativ, men jag är positiv dock något förvirrad.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Växjö - Brynäs IF 17-10-2020
Zzz: Emil Molin med flera har varit inne på att Peter Anderssons taktiska riktlinjer inte är särskilt komplicerade för elitspelare. Det tar säkert en tid att sätta, men det finns ingenting som talar för att det är ett komplicerat spelsystem som tar ovanligt lång tid att sätta. Däremot tror jag kulturändringen som PA implementerar kan göra att spelarna blir mentalt och fysiskt trötta på kort sikt, men belönas på lång sikt. För att upprätthålla tron och energinnivån är det förmodligen viktigt att få en del hyggliga resultat och konkreta förbättringar under resans gång.
Låst ämne