Brynäs IF

712788 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2147461

Sv: BIF - MIF 11 feb 2021
Metalman: Fel, Brynäs har verkligen ett eget grundspel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: BIF - MIF 11 feb 2021
Axle San: "Fel, Brynäs har verkligen ett eget grundspel."

Jag personligen har svårt att försvara Brynäs "grundspel" denna säsong. Hur mycket jag än försöker. Det är inte en hockey som jag vill se Brynäs spela. Och jag får starka vibbar av Czarneckis tränarepok med styrspel och igelkott. Munkas säger: "SHLs tråkigaste spel" och han har faktiskt en poäng.

Sen förstår jag att det är överlevnad nu - Och att poäng är det enda som gäller.
Men jag vill också se en rebuild framöver, tyvärr alltså.

Jag tycker det känns oklart hur Peter A egentligen vill att grundspelet ska se ut. Jag tror inte han vill ha de här matchbilderna med att bara släppa mittzon och styra bakåt. För att sen bli bombarderad med skott och defensiv zontid. Jag tror han vill spela med mycket mer possession genom hög forecheck. Men det har bara inte funkat. Då har man fallit tillbaka på detta. Min bedömning är att man haft lite fel trupp för den typ av grundspel som ursprungligen var planen.

Men jag tänker inte sluta stötta Brynäs till 100% - Jag tänker också samla in pengar och stötta. Men man behöver inte vara naiv i sitt supporterskap.
Kommentera

Sv: BIF - MIF 11 feb 2021
Axle San: Ja det sägs ju att när det offensiva spelet inte fungerar så är det tryggt att falla tillbaka på ett stabilt grundspel.

Man kan väl säga att Brynäs har utövat sitt grundspel under ca: 90% av säsongen...
Kommentera