Luleå HF

115741 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1611996

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage:

Grattis till en bra värvning!

Allt som gör att SAIK inte vinner är bra tycker jag, och detta gör att er chans ökar... ;-)

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Gslutligen, sex matcher kvar av grundserien och Omark står över nästa mot HV borta men går in match 50, hemma i Delfinen mot Öret.

I tabellen har vi Läjkers tre pinnar framför oss och jag hoppas vi kan ta in det på slutmatcherna, kan vi sluta plats 3 innebär det att vi kan möta SkAIK tidigast i final och ju fler matcher Omark får i Luleå desto bättre kommer han att fungera.

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Gidde: Yep, hoppas Skaikarna blir nääärvöööösa nu.

ingen har hittills kommenterat hur länge Omark skrivit på för.

Jag misstänkte att Linus bara vill hem under våren för att få vara med och slåss om guldet men att han sådan, vid 27 års ålder kommer att ta erbjudanden från KHL och Schweiz att förstärka bankkontot, när han nu stått över de möjligheterna i åratal eftersom han satsat på NHL-chansen och fått betala genom att för småpengar varit bäst i AHL.

Samtidigt är jag övertygad om att Osten gjort allt för att övertala Omark att skriva på även för nästa säsong. Men hade Osten lyckats skulle det ha informerats om i pressmeddelandet. Att det inte berörs innebär förstås att Omark bara skrivt på för våren.

Så räkna med att båda Linusarna köps av rikeklubbar utomlands efter våren och att vår chans med dessa stjärnor blir nu i slutet av SHL och i slutspelet. Det är nu det gäller. Missa inte denna chans!

Kommentera