Luleå HF

115719 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1612001

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Gslutligen, sex matcher kvar av grundserien och Omark står över nästa mot HV borta men går in match 50, hemma i Delfinen mot Öret.

I tabellen har vi Läjkers tre pinnar framför oss och jag hoppas vi kan ta in det på slutmatcherna, kan vi sluta plats 3 innebär det att vi kan möta SkAIK tidigast i final och ju fler matcher Omark får i Luleå desto bättre kommer han att fungera.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:Linus återkomst till Delfinen på en fredags match. Vilket tryck det kommer att bli! Är lite orolig över hans kapacitet. Tänker på Harju, han var över till amerkat och lyckades inget vidare blev efter det inte samma målspruta som innan. Att inte lyckas i NHL är tufft då det varit målet för många spelare. Tror inte det är så många knattar som dagdrömer om att lyckas i Traktor Protzjetski i KHL. Men å andra sidan lyckades heller inte Ledin där och han har inte tagit men av detta. Imorgon väntar tidernas semi. Känns ovisst. Har åkt på en hejdundrande os-förkyling, pikarna är många men är satt på en cocillana kur så förkylningen är verklig. Medicinen är besk men kan sköljas ned med PU.
Får endast visualisera hur jag tar tuffa uppförsbackar ala Kalla/Hellner på treans växel. Men då jag är fit for fight tror jag nog att jag får hålla mig till tvåans. Som en sa på tv. Längdskidåkning är folkär därför att de flesta har prövat på det och vet att det inte är så lätt uppför.  
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Så han på kontrakt säsongen ut bara? Då kanske det ligger något i snacket om att det är KHL och Jokerit som gäller nästa säsong? Men det får vi ta då.

Njut av hans konster. 
Kommentera