Luleå HF

115632 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1915218

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Intressanta diskussioner igår med Sven. Bra att apan och dess förehavanden nagelfars.

Hoppas att Luleå kan vinna idag. Läget är onekligen tufft med tanke på vilka spelare vi saknar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
På ett rullplant som detta försvinner det man skrivit snabbt och blir inte uppmärksammat.

Nedanstående kartläggning visar hur extremt obehagligt highsticking Lindström uppför sig och än mer hur extremt obehagligt aprunkarna swikegård och sanny jobbar intensivt för att mygla bort bestraffande av highsticking.
Nu ligger kartläggningen hela sex sidor bak på detta rullplank och de, som inte hunnit läsa det tidigare, har ingen chans ta del av det hela.

Jag tycker att mitt avslöjande av highstickings uppträdande och aprunkarnarnas skydd av honom borde läsas och läsas igen. En kartläggning jag är stolt över och därför kommer den nu här igen!

Läs. Och onjut.

Idag meddelas att Washingtons Tom Wilson stängs av 20 matcher med en inkomstförlust på >11 miljoner kronor, sedan han fult tacklat ned Blues Sundqvist mot huvudet (länk a). Det hårda straffet motiveras av att Wilson förra säsongen stängdes av vid tre tillfällen och när han nu ådrar sig avstängning för fjärde gången på 105 matcher, straffas han därför som återfallsförbrytare.

Hur ligger det till med highsticking då?

Värre!

Den j-a idioten har fyra gånger på bara 36 matcher i seriespel och i slutspel genomfört överfall som leder till avstängning - men två av dessa gånger har han "räddats" av de förbannade aprunkarna Sanny och Swikegård som pressat nollan som styr i situationsrummet - lärlingen lärking - att inte rapportera överfallen till disciplinnämnden och idioten highsticking har därför undgått två av de avstängningar han skulle ha haft!

1. 2017-12-30 Apan-Luleå
Efter 15 minuter av första perioden tar highsticking sats från mitt på isen och kastar sig mot Luleås Johnston med axeln mot huvudet. Johnston står vid sarg i kamp med andra apor och har ingen chans att försvara sig mot idioten highsticking som kommer bakifrån och efter krossen mot sargen får Johnston bäras ut.

Återfallsförbrytaren idioten highsticking stängs av i tre matcher (länk b) - ett extremt kortvarigt straff iofs; det borde ha blivit mer.

2. 2018-03-18 Warulfven - Apan kvartsfinal 1.
Efter 18 min av första perioden utdelar idioten highsticking TVÅ (!) highsticking/crosschecking-överfall mot nyss-junioren (fyllde 20 år 10 dagar innan) Oskar Steeen. Den första i nacken, den andra i ansiktet och han får matchstraff (länk c).

Ulfvens tränare kräver minst fem matchers avstängning och media håller "i stort" med honom.

Men situationsrummet rapporterar INTE idioten highsticking till disciplinnämnden och vägrar dessutom kommentera beslutet men förklarar "vi svarar bara om bedömning av fall vi rapporterar" och alla blir skitförbannade.

Varför rapporteras inte idioten highstickings överfall till difiplinnämnden?

Därför att inte riktigt alla i media krävde avstängning. Två personer höll inte med, och det var de enda personer som betydde något för lärlingen.

Vilka kan det ha varit, månntro?

Den ene heter Swikegård. Han blev t o m skitförbannad pga att det blev utvisning "– Jag tycker det är en dålig crosschecking men det är absolut inget matchstraff, sade han i SeMers direktsändning. "

Han får dessutom medhåll av en annan. Låt oss kalla denne Sanny, eftersom han heter så: "– Jag tycker inte det ska leda till någon avstängning i det här fallet. Sen skyddar jag inte Jocke men han ska inte sätta sig i den situationen och riskera ett matchstraff. För det är en onödig grej."

Och dessa två är alltså de som genom direktkontakt med lärlingen lärking pressar denne att INTE rapportera, för i så fall kommer dessa självutnämnda experter att "halshugga" lärling live igen i SeMer. De har gjort det tidigare och lärlingen vet vad som väntar om han inte lyder.

3. 2018-03-23 Warulfven-Apan kvartsfinal 3
Bara fyra dagar senare överfaller idioten highsticking unge Steen igen! Steen har precis avlossat ett skott mot Apans mål när han träffas av idioten highsticking som kommer blindside bakifrån och tacklar Steen i ansiktet med den stenhårda axelkåpan före.

Det finns inga domare på matchen. Förbundet har i stället valt att skicka dit den välkände aprunkarzebran Öhlund, tillsammans med aprunkarzebran Linde. De visar inte ens ut idioten highsticking.

Men nu är det faktiskt för magstarkt att blunda för. Sanny gör ändå ett försök " – Han måste ha bättre omdöme där, Lindström. Han kan inte sätta sig i den situationen, det kan till och med vara matchstraff."

"Kan vara"?

Den här gången går det inte att stoppa och disciplinnämnden får ärendet och dömer idioten highsticking som återfallsförbrytare till 5 matchers avstängning!

Men de formulerar straffet så finurligt efter datum att det är fullt möjligt att det bara skulle ha blivit två matcher, om Apan vunnit kvarten snabbt. Nu blev det dock ändå fyra matchers avstängning.

Swikegård meddelar sin bedömning: det var inte blindside och han träffade inte huvudet. Han tycker alltså att det våldsamma överfallet som gav fem matchers avstängning inte ens skulle ha varit utvisning!

(Har inte plats för länk nedan men här är den: www.norran.se...t-blind-s/)

4. 2018-09-29 Apan-HV
HVs Mattias Tedenby försöker nå en puck framför Apmålet, men apvakten blockerar. Domaren blåser av och Tedenby åker därifrån. Men då åker han på ett pungslag av idioten highsticking.

Nu väntar förstås ett jättestraff på den extreme återfallsförbrytaren idioten highsticking?

Nejdå. Aprunkaren Marcus Linde är återigen zebra och se bra, det kan han inte. Han står perfekt placerad bara 10 meter från händelsen - men "ser ingenting"! Jocke åker inte ens på någon utvisning!

Men situationsrummet måste väl ändå rapportera idioten highsticking till difiplinnämnden?

Nejdu.

Sanny har redan förklarat för lärlingen hur han ska bedöma det hela: – Det ska vara en två minuters utvisning. Det där är inte snyggt, säger experten Sanny Lindström i C More.

Och Lärlingen lyder, Han anmäler INTE den fruktansvärde återfallsförbrytaren idioten highsticking till difiplinnämnden denna gång heller.

Eftersom han inser att han nu kommer att bli påhoppad lägger han ut bedömningen på ligans hemsida och förklarar där att "pungslaget var inte våldsamt nog" för att motivera anmälan till difiplinnämnden!

Nu råkar det vara på det viset att difiplinnämnden redan - i samband med Bill Sweatts pungslag - uttalat sin mening "Att utdela ett slag med klubban i skrevet på en motspelare medför skaderisk och leder regelmässigt till avstängning."

Det här är alltså en s k prejudicerande bedömning, som alla under difiplinnämnden - dvs domare och situationsrum - har att rätta sig efter. De har ingen möjlighet att fatta egna beslut som lärlingen hittar på att göra "det var inte så våldsamt" (vilket det inom parentes sagt visst var - på filmsekvenserna ser man hur snabbt slaget kommer och att det är med sådan kraft att klubban böjer sig ordentligt).

SUMMA SUMMARUM

Ingen betvivlar att highsticking kan skjuta och att han omgiven av duktiga spelare kan producera många poäng.

Men det har ingenting med saken att göra. Det ger honom absolut inte ett frikort och rätt att spela fult och leverera fula och farliga överfall utan att straffas. Det är redan väl känt att idioten highsticking har som specialitet att slå klubban i ansiktet på motståndare, vilket han helst gör när motståndaren inte är beredd, gärna bakifrån. Och han har dragit på sig en j-a massa matchstraff och avstängningar tidigare.

Men på senare tid tycks hans ovårdade spel och avsaknad av någon som helst respekt för motståndares hälsa ha eskalerat så att man måste fråga sig vad är det som är så j-a fel i huvudet på den där idioten och hur kommer det sig att han senaste året formligen exploderat och blivit allt galnare och omdömeslös?

I NHL straffades idioten Tom Wilson för 4 avstängningar på 105 matcher vid det senaste brottet med 20 matchers avstängning och mer än 11 miljoner i inkomstförlust.

Här har vi idioten highstickings facit:
• 20 seriematcher våren 2018
• 11 slutspelsmatcher våren 2018
• 5 seriematcher hösten 2018
= 36 tävlingsmatcher; med
• våldsamt överfall på Johnston
• våldsamt överfall på Steen
• våldsamt överfall på Steen
• våldsamt pungslag på Tedenby
= 4 överfall som ska rendera avstängning

Jämför gärna med Wilson. Gulleplutten idioten highsticking får bara en bråkdel av de straff han skulle ha pga
• fega inkompetenta aprunkare till zebror som Öhlund och Lindhe som väljer att vara blinda
• jäviga fuskmyglande aprunkande CryBertkompisarna Sanny och Swikegård som använder uppdraget i SeMer för att hjälpa kompisen genom att ljuga om vad idioten highsticking har för sig
• lärlingen lärking som givits 100% makt i situationsrummet men inte sköter sitt jobb utan hittar på allehanda skitförklaringar för att rädda idioten highsticking när han blir pressad av Sanny och Swikegård

Hur länge ska hockey-Sverige stå ut med att CryBerts kompisar - aprunkarna Swikegård och Sanny - myglar med sitt uppdrag att vara objektiva och agerar så att idioten highsticking inte blir avstängd eftersom de i praktiken stoppar rapporter från att nå difiplinnämnden som därför inte ens får chansen att bedöma och bestraffa idioten highstickings överfall?

SÅ JÄVLA LESS PÅ ATT SE DENNA PARODI PÅ HOCKEY UTSPELA SIG FRAMFÖR ALLAS ÖGON. FY FAN!

STOPPA IDIOTEN HIGHSTICKING!

SPARKA SANNY OCH SWIKEGÅRD!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Perro: Håller med. Dels tydliggjorde vi den otäcka form av fusk och fulspel som uppenbarligen är en del av den värdegrunnnnnd som Apan - i synnerhet genom två uttalade företrädare, den ena av dem dessutom lagkapten - baserar sin s k hockey på. Dels antyddes gemensamma områden;-)
Kommentera