Luleå HF

115677 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1986036


Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
kulltorp: Håller med Perro, Hållander är bra och frispelning av Olle efter långpasset från Lill-Nisse var riktigt vacker.

Tror att Hållander hade rätt bra känsla för det kämpande försvarsspelet från Timrå och anpassar sig bra till motsvarande i Luleå. När det gäller hans styrkor framåt ser man att han vet vad han gör och är aggressivt målinriktad. Tror att också det kan ta lite tid innan han acklimatiserat sig ordentligt. Linan med Olausson och Kovacs som Bulan satt honom med kan ju bli mycket lyckad. Men liksom det senaste åren tog tid innan spelare som Patrick Cehlin, Emil Larsson och Robin Kovacs hittat sina offensiva roller ordentligt och därefter blev strålande tror jag det blir likadant för Filip. Pojken får kanske en 10-15 matcher på sig innan han blommar ut ordentligt. Av våra nyrekryteringar har Tyrväinen och Ilomäki som väntat snabbt kommit in och märks rejält och utmärkt och under försäsong-CHL imponerade Brännström väldigt. Och jag tror att Filip när han har systemet i ryggmärgen kan släppa loss ännu mer effektivt och det ser vi fram emot:-)
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
kulltorp: Han var jäkligt bra. Genialisk framspelning till Olaussons friläge. Jag är överraskad över vilket grymt spelsinne pojken besitter. Jobbar hårt å får tom spela bp för bulan.
Kommentera