Luleå HF

115679 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2004077

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:
Njae, det var förmodligen 900 ink. funktionärer, media och kioskpersonal på plats, hur som helst en helt sjukt låg publiksiffra..
Man ser då helt tydligt varför endast nytillkomna svenska spelare i SKAIK blir uttagna till Tre Kronor tills att dom kommit in i deras system!..
Kommentatorn Chris (jag älskar att höra min röst) Härenstam var inne lite på "Är det inte dags att Oscar Möller tas ut i Tre Kronor?" men släppte det snabbt då han minns då han sist var i landslaget tillsammans med ButterJocke och de lyckades med konststycket att komma efter Tre Kronor vakten i antal gjorda poäng!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jaca: Ja, jag reagerade likadant av Härenstams aprunkande där han tydligen bestämt sig före matchen att nu skulle highsticking Lindström och Möller runkas. Det var papetiskt att höra gullandet och slickadet av apfotsulor.

Däremot missade jag när han tog upp och analyserade det riktigt uppseendeväckande hockey-"fenomenet" att Apan skämmer ut sig själva och svensk hockey genom att så förnedrande ha snackat skit om Europamästerskapet att ingen jävel i schtaan vill se på "eländet".

Om han överhuvudtaget gjorde det?

Nu är väl Apan inte körd ändå. Returen på Hovet nästa tisdag sker ju vid ställningen 0-0 och gissningsvis en god chans för Apan att vinna där och gå till kvartsfinal, men hoppas verkligen att gårdarna tar den matchen. Det är verkligen pinsamt att se sändningar från Aparenan helt fullsatt av tomma stolar och att Apan fortsätter göra allt de kan för att skämma ut sig och Sverige och ett sådant j-a skitagerande vill vi bli av med ju snabbare desto bättre.
Kommentera