Luleå HF

115716 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2021917

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
En stor profil läger av!
Inget oväntat beslut, snarare att det drog ut på tiden!

Förstår att ni är sugna på kasta skit och spygala men ni har ingen aning om hur mycket Jimmie har betytt för vårat AIK, vilken kille! och även om han har spelat fult (många gånger på äldre dar) så har han alltid kämpat och haft hjärtat i klubben

Så många fina minen kring denna kapare men tyvärr känns de lite som att alla profiler börjar dö ut..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Blister Brigade: Ja. Vet ju om att många apsupportrar anser att Fläskberget varit viktig för Apan. Och det (enligt mig) sjukt överdrivna vurmet för Fläskberget också av icke-Apor kan jag inte förklara på annat sätt än att de skiter i den hockey man vill se och är beredda att hylla filmningar och fusk; tvi vale!

Mindre insatta har helt felbedömt situationen och klassat in Fläskberget under begreppet "spelare man hatar, men älskar att ha i eget lag" men det är förstås fullständigt fel. Idioten gnom-Mårts med flera trodde ju att Fläskberget skulle kunna "leda Tre Kronor" och annan idioti, men han var ju komplett värdelös på högre nivå.

Jag tycker att det är bra att vi slipper se Fläskberget på SHL-is i fortsättningen, även om hans sorti förstås förbättrar Apan. Men fusk, filmningar och fulspel vill vi inte vara med om och att Apan ständigt och jämt skulle ha Fläskberget som kapare - vilket gav honom "rätt" att tjafsa med domare och förstöra matcher - vilket illustrerar Apans egen inställning till sportslighet och hockey: dvs djupt förnedrande.

Mitt bästa minne av Fläskberget är när han kom till Apan för 300 000 i månaden, efter att ha sparkats av SKA där han gjorde fiasko, och då inbillade han sig att han var stor, stark och faaaarlig. I en träningsmatch försökte hav vara tuff och utmanade Luleåtränade Rahimi på slagsmål byte efter byte. När Apan låg under med 4-0 tyckte Rahimi att det var dags och tackade ja till fight. Då rusade jättefarliga Fläskberget på Rahimi som slog ut Fläskberget efter noter. Det var en fantastiskt fin och ljuvlig syn att se Rahimi, som värste Teofili Stevenson, stå stabilt och dela ut småll efter smäll på Fläskberget som till slut kröp ihop och gömde sig bakom domarna.

Det är mitt finaste minne av Fläskberget.

Nu föreslår Fläskbergsrunkarna Rahimi att Fläskberget skulle kunna bli hockeydomare, och det är inget dåligt förslag - de värsta fuskarna blir ofta de bästa domarna; se på hur bra Rådbjär var under många år. Men förslaget faller förstås på det faktum att Fläskberget är så j-a seg och orörlig att han knappt har styrfart på isen och dessutom inte kan hålla balansen utan faller omkull hela tiden. Skönt ändå att situationen för målvakter i SHL förbättrats, när de numera slipper riskera att fettkolossen slänger sig över dem.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Mycket på Aftonslasket idag!! men de här är ju helt sjukt förstås!
Barn ska inte behöva ta skit för sånt här!!
Kommentera