Luleå HF

115718 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2021946

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Mycket på Aftonslasket idag!! men de här är ju helt sjukt förstås!
Barn ska inte behöva ta skit för sånt här!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Full omgång i SHL idag. Trist nog har lagen spelat olika antal matcher: Malmö 32, Ulfven 30, övriga 31 vilket gör att tabellen inte riktigt kan liras på. Kanske är det Ulfven som leder?

Trist nog har Apan börjat ta rejält med poäng, som jag förstår det mest beroende på att lille Gustaf numera hanterar spaden på ett hyggligt sätt. Blir kanske tvungen att modifiera min prognos om Apan under slutspelsstrecket och min förhoppning om t o m under kvalstrecket. Pungen tar emot Pölsan idag och kanske lite av en sexpoängsmatch då? Är ju intressant att se hur länge Pölsans "sparkatränareeffekt" håller i sig.

Annars är j botten intressant, nu när Trottoaren och Oskars börjat hota Pungen. Viss möjlighet att även Pölsan drösar ned i det träsket, men troligen inte.

Själva ska vi ha Djurgårn i Delfinen idag. Lite ovisst, efter Luleås bottennapp i torsdags men normalgissningen blir nog att vi skärper oss rejält och med det spelet tar Djurgårn.

Själv sitter jag och jobbar men har uppe matchen mellan DamPölsan och Luleå: just nu 1-1 efter snart halva matchen spelad. Det handlar ju om toppkonkurrenter och slaget om plats 2-4 kommer att stå mellan Luleå, DamPölsan och Damgården. Så det är en viktig match: Luleå just nu 4p före DamPölsan i tabellen.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Blister Brigade: Ja. Man förstår visserligen att trottoarerna är besvikna, men de är okunniga som riktar sin besvikelse åt fel håll. Det är naturligtvis Trottoarledningen som ska klandras, för när de köpte in Frallan borde de förstås ha känt till att då köpte de en spelare som skulle komma att begå misstag speciellt vad det gäller defensiva uppgifter.

Men att mobba hans barn i skolan - en sorts vendetta transversale - är förstås jävligt dåligt. Varför mobbar de i så fall inte barnen till Rit-Ola - en egoistiskt lagt köpespelare?
Kommentera