Luleå HF

115463 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2024005

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Det var som fan. Den såg man inte komma, men med tanke på att Kovacs lagt av att spela hockey i matcherna var det förstås ett bra beslut och bra handlingskraft av Luleå.

En månad till deadline och blir intressant att se om Luleå agerar. Nu har alltså Farley och Kovacs försvunnit, men Ikonen tycks vara på ingång. Blir det mer kanske? Dessutom får man ju snart in en back, Yohann Auvitu.

Om Emil också redan nu skrivit på för Öret kanske något händer där också. Sedan han kom tillbaka till spel har han ju inte övertygat som förut, vilket iofs delvis kan förklaras av att det tar sin tid att komma igång. Men när vi torskade i tisdags mot Frölunda ansåg jag ju att Emil kunde vara delskyldig till minst ett eller kanske t o m två av Filmlundas mål som följd av att han inte tillräckligt effektivt skötte jobbet utan puck. Skulle det vara riktigt och han kommer att fortsätta så tror jag att Lex Mika Nieminen inträder och han får följa Kovacs.

Blir ju "intressant" att se hur Kovacs uppträder t ex redan 23/1 Gangsteröret-Luleå; 7/3 Luleå-Gangsteröret samt om vi möts i slutspel.

Kommer han ihåg då att Luleå räddade honom när privatlivet och AHL kollapsat för honom och han fick komma till oss, där han var under isen i många månader innan det lossnade och han stabiliserade sig mänskligt. Plus handläggningen när hans bilkörning blev poilsärende igen och inte minst när hans tjej Minatsu Murase kom upp och till vårt damlag inklusive de har blivit föräldrar uppe hos oss.

På något vis känns det faktiskt rejält dåligt av honom att skriva på för Gangsteröret med 8 månader av kontrakt kvar för oss. Ingen direkt strålande sorti efter att supporterklubben givit honom egna ramsor och tryckt upp speciella Kovacströjor, kan man tänka.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:

Man får tycka vad man vill om den här övergången men jag förstår Luleå supportrarna att de är förbannade, man gör inte såhär. Minns när Niklas persson skrev på för LHC mitt i kvalserien när han spelade med Leksand.

LHC satsade för att vinna SM-guld och pajen som jag alltid gillat sålde sig som en ” ja du vet ” och vi vet ju alla hur det gått för LHC sedan dess. Hoppas verkligen Luleå vinner guldet nu. Girigheten efter pengar bland svenska hockeyspelare är vidrig.
Kommentera