Carina

525 inlägg · 5075 besökare

Historik

·
Djurgården Hockey > Sv: Förstärknng efter jul
mok: Den enda som fick 10 minuter var Marcus Nilson.
Kommentera

Frölunda Indians > Sv: Äntligen!
Dysso: Precis. Med en genomtänkt formulering kan man vinkla det mesta. Undrar om Rune såg den matchen? Vad skulle han säga? Mordförsök?
Kommentera

Frölunda Indians > Sv: Äntligen!
Dysso: "...körde en klubba genom ansiktet på Pelle G."

Visst är det jobbigt när folk vinklar saker. =)
Kommentera

Djurgården Hockey > Sv: HV71 - DIF
Frasse: Du menar när man tvingas avstå från klubbkontakt med motståndarnas armveck? Här är ett hett tips till spelare och ledare: Träna skridskoåkning och tacklingar.
Kommentera

Djurgården Hockey > Sv: DIF - MoDo
DomarenOne: Vilket fantastiskt konstruktivt inlägg av dig. Snacka om skitinlägg.
Kommentera

Djurgården Hockey > Sv: Djurgården - Mora
Dragan 2k: Han har spelat en J20-match. Sannolikt då.
Kommentera

Djurgården Hockey > Sv: Säsongen 2004-05
Spanarn: Man får beundra ditt tålamod. Du har suttit och väntat på ett läge i 2,5 år. Wow.
Kommentera

Djurgården Hockey > Sv: Säsongen 2004-05
Portello: Portello: Problemet brukar vara att det kommer ännu färre när man spelar där.


Johan J: Ja, alla har vi olika humor.
Kommentera

Djurgården Hockey > Sv: Tillåt slagsmål!
Dragan 2k: Givetvis går man inte på matchen för att se spelarna slåss men märk hur publiken lever upp när två spelare går igång. Som inslag i hockeyn verkar det vara väldigt välkommet bland de som tittar.

Jag tror ingen menar att det ska bli tillåtet som i att det inte ska straffas alls. Bara att det får vara lite bättre proportioner på straffen i förhållande till brottet.
Kommentera

Djurgården Hockey > Sv: Tillåt slagsmål!
Danne_l: Visst, det ska inte heller hakas, hållas fast, trippas etc men det görs ändå. Med rättmätigt straff som följd. Varför ska nu slagsmål straffas så mycket hårdare än det spel som faktiskt många gånger är mycket farligare?
Kommentera

Djurgården Hockey > Sv: Tillåt slagsmål!
Stigsson: Skulle det verkligen vara så hemskt om matchstraff för slagsmål togs bort? Vore det inte bättre att faktiskt se till att ge matchstraff för sådant som är farligare?
Kommentera

Luleå HF > Sv: Nya tröjorna!!!
lizzard: Där ser man. När vi tittade igår (tror jag det var) så fanns de inte där. =)
Kommentera

Luleå HF > Sv: Nya tröjorna!!!
lizzard: Intressant. Var hittade du dessa till försäljning? Sambon blev som tokig efter en sådan. Och ja, jag tyckte också de var riktigt snygga faktiskt.
Kommentera

Support > Sv: Vännerförfrågningar
Marcus: Njae...För då kommer det kanske att dyka upp brev med "Varför får jag inget accepterande av dig? Du har varit online en miljon gånger sedan jag skickade så du måste ha sett det."

Tycker fortfarande inte det ska vara en förfrågan överhuvudtaget. Att var och en väljer vilka man vill bevaka vore det ideala för mig.
Kommentera

Support > Vännerförfrågningar
Marcus please......

Måste man verkligen svara på vännerförfrågningar? Kan inte vem som helst bara få lägga till vem de vill utan att fråga. Jag bryr mig tex. inte om att någon typ jag aldrig sagt "flasklock" till, vill ha mig på bevakning i online-fönstret, men varför måste jag då ha honom där? Säger jag nej så får jag svara på brev där det gnälls om dryga Stockholmare etc, svarar jag ja bara för att slippa det, så får jag ett gytter av människor i min online-lista som jag inte vet vilka de är och som jag inte vill ha där.

För mig finns det bara ett skäl att ha folk där och det är för att snabbt kunna skicka snabbmess till de jag brukar prata med.


(Det här har varit på tal förut tror jag)
Kommentera

Svenska Hockeyligan > Sv: Tröj-omröstningen
Dragan 2k: Nu har vi material för ytterligare en omröstning.

"Hur sarkastisk är Dragan?"

a) 7
b) 18
c) 115

;-)
Kommentera

Djurgården Hockey > Sv: Sjögren till DIF?
250kg kärlek: Behöver ju inte betyda att han erbjuds kontrakt sedan.
Kommentera

Café > Sv: MSN
danoj:

Kan det här vara något? (länk)
Kommentera

Motor > Sv: Hamills smäll
Men det är väl ingen som säger att det var ett bra beslut han tog. Eller gnäller på att han blev avstängd heller för den delen. Däremot verkar det som en del gärna vill få Hamill till att vara något litet monster för det han gjort och inte har någon som helst lust att se till _varför_ han agerade som han gjorde. Det är inget konstigt beteende alls. Har ni sett på krogen en lördagskväll när killen med flickvännen som blir upptryckt mot väggen och antastad av en full man. Vad gör pojkvännen? Sätter sig ner med henne och frågar hur hon mår eller gör mos av den antastande mannen?

Jag undanber mig diverse gliringar om Hamill och hans flickvän till lagkamrat. Jag tror ni vet precis vad jag menar.
Kommentera

Motor > Sv: Hamills smäll
Karin: Nu var det väl ändå inte hans hjärna som avhandlades. Jag undrade vad som hände. Stefan erbjöd en möjlig förklaring. En lagkamrat är skadad, man blir arg. Behöver det vara svårare än så?
Kommentera

Motor > Sv: Hamills smäll
Frisco: Vad ska strykas? Menar du att Hamill omöjligt kunde ha sett att han skadades?

Sedan så är det väl inte heller Hamills jobb att ta hand om skadade spelare?

Förstår att folk är upprörda och så även jag. Men som sagt, Hamill har ju inte visat några sådana här tendenser tidigare och något måste ju ha fått det att klicka. Är det så omöjligt att det var som Stefan säger?
Kommentera

Motor > Hamills smäll
Vad har hänt? Efter tio år i smedvästen får han ett ryck och gör så här?
Det gör mig ledsen.
Kommentera

Support > Sv: Sportsnack suger!
Ödling: Och ännu viktigare...du kan ställa in det i din profil så att det alltid visas ämnen istället för listade inlägg. *tipsar*
Kommentera

Djurgården Hockey > Sv: Truppen inför säsongen 2004/05
Frasse: Hm...Björn gjorde 7 mål och 11 assist på 47 matcher i grundserien. Är det en 100k-spelare?
Kommentera

Skidsport > Sv: VärldscupPOÄNG!!!
Mattias - 74: Ettan får 100 poäng, tvåan får 80 och trean får 60 poäng. Sedan minskar poängen för varje placering för att för trettionde plats ge 1 poäng.
Kommentera

Svenska Hockeyligan > Sv: VILKA VINNER SM GULD?
Ford Prefect: :-D Lysande som alltid. Men...lämnar Anrell in sin avskedsansökan två gånger?
Kommentera

Luleå HF > Sv: LHF:s väg mot SM-guldet, del 2
Vivix: Det förstår ja så väl så och om du läser mitt inlägg om de 2+2 minuterna igen så ser du det med.

Jag tycker att gnället på fighten i sig är lite komisk då luleåfansen själva brukar gilla just fighter. Jag bor ju med ett och vet ju vad han tycker.

Att ni ska skylla på domaren skrevs med en blink-smiley. Du ser nog även den om du läser en gång till. :-)
Kommentera

Luleå HF > Sv: LHF:s väg mot SM-guldet, del 2
Lindberg Råkkar: Men det var någon match då resultatet blev så som jag sade. Lule-killen var helt enkelt bättre och fick därför en längre avstängning. Vad var det för match då tro? Och vilka spelare? Någon som minns?
Kommentera

Luleå HF > Sv: LHF:s väg mot SM-guldet, del 2
NallePhu: Men du är ju mer än lovligt naiv. Menar du att du inte tror att det förekommer någon annanstans än hos DIF?

Återigen...Kristoffersson gick ut och tog en fight. Inte en ful armbåge, inte en tackling med huvudet före in i sargen, inte en slashing i nacken utan en fight. Bulan nappade.
Kommentera

Luleå HF > Sv: LHF:s väg mot SM-guldet, del 2
robhed: "På samma sätt som jag tycker Luleå bör agera i nästa möte lagen emellan om de tyckte att Oduya betedde sig oschysst."

Nej, men inte gör väl Luleå så? Det är bara stora stygga va...DIF som gör ju :-)
Kommentera

Luleå HF > Sv: LHF:s väg mot SM-guldet, del 2
Lindberg Råkkar: Ja, jag minns Kristoffersson/Bulan. Båda blev avstängda och jag tror Bulan fick längre avstängning för att han var bättre på att slåss :-D

Minns jag rätt nu?
Kommentera

Luleå HF > Sv: LHF:s väg mot SM-guldet, del 2
Lindberg Råkkar: Nej, Ledin hade gjort något dumt i en annan match. Förlängning av regel ett. :-)
Kommentera

Luleå HF > Sv: LHF:s väg mot SM-guldet, del 2
Suzanne: Strömbergs vattenskalle: Ingen inbillar sig att Ledin orsakat den. Man anser att den dock har gjort att han repar sig väldigt dåligt från den hjärnskakning Ledin gav honom. Odåga (jag gillar faktiskt det namnet) står upp för Strömberg.

Beställningsjobb: Please....och även om det skulle vara det...Ledin gav hjärnskakning, Odåga vill ge tillbaka. Han gör det genom en fight och inte genom att tackla Ledin a´la Sjögren eller slasha a´la Nordström.

Jag har läst vad Mikael sade. Kickan, allas våran jurist, kan säkert komma med en utläggning om hörsägen och liknande här ;-)


Ja, fighter brukar komma upp av heta situationer men långt ifrån alltid. Här var det inte så. Här låg gammalt groll bakom. Och? Nyheter? Knappast....
Kommentera

Luleå HF > Sv: LHF:s väg mot SM-guldet, del 2
Suzanne: Vad har Wikegård med erat gnäll att göra? Nu var det jag som skrev inlägget och inte Wikegård. Lämna honom utanför det här är du snäll :-)

Luleå är ett tufft lag, har alltid varit ett tufft lag och dess fans brukar mig veterligen inte gnälla över en fight. Nu gör man det. Det var min poäng.

Ja, jag har sett fighten och Ledin har inte många rätt. 2+2 är galet men fortfarande så förstår jag inte varför det gnälls på fighten.
Kommentera

Luleå HF > Sv: LHF:s väg mot SM-guldet, del 2
Frasse: Visst är det lite komiskt att se Luleiter gnälla över en fight. I alla år har de inte backat för en enda. Nu gråter alla helt plötsligt för att Ledin gjorde just det. Backade. Jag undrar om det inte är det som stör egentligen. För samtidigt ser jag ju kommentarer som "egentligen hade Odågan fått stryk....bla bla bla". Sedan måste det ju svida extra mycket när den givna hemmavinsten inte kom heller. Men det var nog domarens fel ;-)
Kommentera

Djurgården Hockey > Sv: Nilsson allt närmare DIF!!
Frasse: *rycker på axlarna*
Kommentera

Djurgården Hockey > Sv: Luleå - Djurgården
Ford Prefect: Har du glömt det? Jag påpekade det för dig i samma veva som P3. Också f.d. DIF. Infiltration går åt båda hållen.
Kommentera

Luleå HF > Sv: Luleå - Djurgården
Portello: Här blir ingen jämn match inte. Nordmark stänker förstås in ett par, Rönnqvist storspelar och Hedström får en släng av sin välkända inkontinens där uppe i Delfinen (Ja, ni kan ju kalla den COOP om ni vill). Så blir det. Jorå...
Kommentera

Djurgården Hockey > Sv: Djurgården-Leksand
Mattias - 74 och Wattis: Nu har diskussionen er mellan lämnat DIF och därmed borde den inte utövas i den här gästboken. Jag tror att både Mora och Leksand har egna gästböcker där diskussionen kan fortsätta ;-)
Kommentera

Support > Sv: Indikation om nya inlägg, på alla inlägg
-Sanna-: Jag vill inte göra det. Jag vill att det ska funka.
Kommentera

Djurgården Hockey > Sv: Djurgården-Leksand
Mattias - 74: De skriver säkert ett brev ;)
Kommentera

Support > Sv: Indikation om nya inlägg, på alla inlägg
Ford Prefect: Nej, men jag har problem med uppdateringen för mina favoriter.
Kommentera

Djurgården Hockey > Sv: Tryck?!
Gone: Nej, men förmodligen iaf [f]efter[/f] senaste hemmamatchen då försäljarna senast syndes till.
Kommentera

Djurgården Hockey > Sv: Tryck?!
Gone: Mmm, frågan är hur många av dessa försäljare som är med till Timrå....
Kommentera

Linköpings HC > Sv: Finn ett fel!
bobbe: Rögle-märket...
Kommentera

Färjestads BK > Sv: Det ryktas...
Bengt: "Allt talar för att Sinuhe Wallinheimo och Fredrik ”Grizzly” Eriksson försvinner från klubben."

Varför talar allt för att Grizzly försvinner?
Kommentera

Café > Sv: kortkommandon i explorer
Plexi: ".sv"? El Salvador? Det är inte ".se" då?
Kommentera

Café > Sv: Superbowl
Mattias - 74: Det är hur kul som helst! Sätt dig in i reglerna och titta på en hel match så märker du snart tjusningen.
Kommentera

Djurgården Hockey > Sv: Nilsson allt närmare DIF!!
Mattias - 74: För det är en omöjlighet att han faktiskt skulle vilja till DIF själv?
Kommentera

Färjestads BK > Sv: T.Magnusson om Wallinheimo
Sibbe: Regelboken säger att spark/försök till spark ska bastraffas med match penalty. Det skulle automatiskt ge en matchs avstängning.
Kommentera

·