Nubben

2394 inlägg · 5292 besökare

Historik

·
Malmö Redhawks > Sv: Silly Season 07-08
Db_04: Visst kan jag förstå misstankar om allt som du säger, man ska vara väldigt kritisk til vad man läser, speciellt på nätet.

Men när det gäller "liket" så menar du att han blev ledig när det kom ut i media?

Jag kan säga som så här, då hade Malmö redan varit i kontakt med honom.

Känns som att allt jag har att säga i det här ämnet redan är sagt. Kan dock tillägga en viktig sak som är en stor anledning till att vi på Höknästet lagt ner så mycket energi och tid på just Silly Season.

Vi tycker att de flesta tidningar och övriga media är rätt dåliga på just vårat kära lag. Därför är det extra viktigt att gräva djupt under Silly Season så att supportrarna verkligen får reda på vad som sker i klubben. Sen kan man ju tycka att det är onödigt att publicera en rätt så orealistisk värvning som Peter Sportchef varit i kontakt med. Smaken är som baken...

Ha en fortsatt trevlig söndag nu.
Kommentera

Malmö Redhawks > Sv: Silly Season 07-08
Db_04 och Konceptet:
Visst har en del information kommit från Jojo, men låt mig ställa en fråga till er som tycks veta allt. Tror ni på fullaste allvar att Höknästet bara publicerar saker utan att kolla upp hur det verkligen ligger till?

Svaret på den frågan är ett stort maffigt och helt 100% säkert Nej. Och i de fall där Höknästet inte fått något konkret besked från en säker källa, ja då skrives det att det är ett rykte och inget mer.

Sen måste jag bestämt dementera den idiotiska saken som nämns...

"Hittar på rykten" ?

Snacka om att vara ut på mycket tunn is nu grabbar. Det kan inte vara så att i Malmös situation som nyligen nerflyttat lag har Peter Sportchef varit väldigt aktiv och kontaktat massvis med spelare och agenter den här sommaren? (Vilket är den enkla sanningen till alla spelare som presenterats som rykten eller i förhandlingar med klubben)

Om klubben kontaktar/förhandlar med tio spelare så kanske det mynnar ut i en eller max två som tillslut skriver på. Om ni har det i åtanke när ni följer Silly Season så kanske ni kan förstå att spelarna som nämns i någon form varit i kontakt med klubben.

Visst gör alla fel ibland, vi är ju bara människor. Men jag med rak rygg stå (just nu sitter jag förvisso) här och säga att vi gör bara vårt jobb. Vi älskar klubben och har ni åsikter om vårt jobb kontakta oss mer än gärna. Sitt inte på ett annat forum (som för övrigt dött ut helt) och göm er bakom era internet identiteter.

Jag har inte varit inne här på massvis med månader, men nu var jag tvungen att säga ifrån. Visst kan man ta kritik om den är befogad, men rent skitsnack och påhopp i det här slaget, där drar jag gränsen.

Höknästets Redaktör
//Mattias Nordborg
Kommentera

Malmö Redhawks > Sv: NYA SPELARE
pajo: Lite mer fakta om hans debut... kolla länk
Kommentera

Malmö Redhawks > Sv: NYA SPELARE
jande: Klart det är tråkigt, men hellre Marttinen i Malmö någon månad och vi kvar i ES än ingen Marttinen alls.

Tror han är så professionell att han kommer göra ett bra jobb för oss.
Kommentera

Malmö Redhawks > Sv: NYA SPELARE
Dragan 2k: ok, lät som lite sarkasm i ditt första inlägg bara ;)
Kommentera

Malmö Redhawks > Sv: NYA SPELARE
Dragan 2k: Ja men nu är det så att han draftades av Clagary år 2000, så helt kass är han nog inte.

Men vi får se om detta verkligen stämmer. Personligen tycker jag inte Wesslau är redo för varken ES eller Kvalserie, så jag hoppas att han lånas ut.
Kommentera

Malmö Redhawks > Sv: NYA SPELARE
pajo: Ja än så länge känns listan rätt bra, men visst vill vi ha in den där sista pusselbiten. Den där forwarden som ska snitta cirkus en pinne per match. Det är en sån kille vi behöver.
Kommentera


Malmö Redhawks > Sv: NYA SPELARE
Cyklob: Håller med helt och hållet.

Malmö kommer absolut ha den bästa truppen i årets Kvalserie, men hockey är hockey. Man vet fan ta mig aldrig vad som kommer ske, visst är det underbart =)
Kommentera

Malmö Redhawks > Sv: NYA SPELARE
fighter: Känns som att det kvittar just nu, eller ja så länge han kommer hit och spelar så bra som han kan.

Då kommer han vara värd de pengarna. Malmö ska vara kvar i Elitserien, det är så man kan tolka den värvningen. Nu får vi se om det kommer nån klassforward osso. Vore ju nästan för bra men hoppas kan man.
Kommentera

Malmö Redhawks > Sv: NYA SPELARE
Jyri Marttinen är klar ja
Kommentera

Malmö Redhawks > Sv: NYA SPELARE
Gidde: Vi har ju använta två centrar som backar nu på slutet, så det är väl inte helt fel att värva in bra backar och flytta upp våra centrar? =)

Vi har använt otroligt många spelare den här säsongen, men nu kvittar det hur mycket den siffran kommer upp i. Huvudsaken är att vi klara Kvalserien och kan bygga vidare nästa säsong.
Kommentera

Malmö Redhawks > Sv: NYA SPELARE
pajo: Japp, det verkar som om han skrivit på.

Nu måste Öberg bli center istället, få spela in sig innan Kvalserien börjar.
Kommentera

Malmö Redhawks > Sv: NYA SPELARE
horcoff: Nej du är inte sent ute, stämmer.

Kolla länken
Kommentera

Malmö Redhawks > Sv: NYA SPELARE
MrRedhawks:
Ryktet om Kristian Kuusela stämmer mycket riktigt. Han håller hög finsk klass och om vi får honom och Fedorov (han har inte fått visum än), då borde vårt offensiva spel bli bättre igen.

Men Calle kommer saknas oavsett, man dominerar inte så som han gjort hur som helst. Han är inte bara bäst i år utan alla som är på isen samtidigt som honom höjer sig flera snäpp. Helt underbart att se såna spelare när de är heta. Men som vanligt har vi all tur i världen med oss...

Ibland kan man undra om inte "gud" är en missnöjd Röglesupporter som hatar vårat kära Malmö. Ingen skit menad till alla Röglefans nu ;)
Kommentera

Malmö Redhawks > Sv: NYA SPELARE
Magnus: Jo, jag är väl medveten om detta. Men för att Pantern ska ta det steget så behöver de uppbackning, hade man planerat lite långsiktigt i Malmö så hade man öppat ögonen nu. Satt sig ner med Pantern och kommit fram till något bra.

Med dagens regler för utlåning till klubbar på hur kort tid som helst och att man kan kalla tillbaka dem när som. Så är det optimalt att låta vissa på gränsen till A-lag spelare spela lite extra med Pantern. Få upp dem ett hack i systemet och sen bygga vidare på det samarbetet.
Kommentera

Malmö Redhawks > Sv: NYA SPELARE
Magnus: Ja men för att komma upp i seriesystemet kanske man hade behövt lite hjälp av MIF. Pantern hade kunnat bli samarbetsklubb eller "feeder club" som man säger inom den internationella fotbollen.

Man skriver ett avtal som sträcker sig över en viss tid där klubbarna hjälps åt så att det gagnar båda. Om sen Pantern lyckas gå upp tjänar ALLA på detta.

Ytterligare en sak som MIF inte varit aktiva inom.
Kommentera

Malmö Redhawks > Sv: Höknästet - SF
Stefan:
Jag tänker inte tjafsa mer om detta. Du tycker en sak, jag tycker en annan. Tyvärr så har jag lite mer fakta den här gången och tro mig, hade du suttit i mina boxers så hade du nog sett annorlunda på situationen.

Men nu lägger vi ner det hela?

Hoppas du hittar tillbaka till forumet när det kommit ur "betastadiet", som du så fint kallade det.
Kommentera

Malmö Redhawks > Sv: Calles skada
pajo: Ja Calle kommer behövas om vi ska klara nytt kontrakt.

Missar han Kvalserien så tror jag nästan att den skadan räcker för att putta ner Malmö en division...

Så mycket betyder han, inte minst för vårt PP.
Kommentera

Malmö Redhawks > Sv: Höknästet - SF
Stefan: Du brukar vara en man som vet vad han pratar om, därför sitter jag här som ett stort frågetecken och gapar som en fågelholk just nu.

Anledningen till att omröstningn togs bort var att vissa individer manipulerade den. De tog bort sina cookies i webbläsaren och kunde på så vis rösta massvis med gånger. Lönt att redovisa en sån omröstning?

Så snälla sluta skriva massa ogrundade saker, oavsett var du skriver dem.
Ta reda på fakta o var inte så illsinnad och tro att bara för att man sitter med i en Redaktion så är man en hemsk människa.

Det trodde jag inte om dig.

Läs nyheten, klicka på länken, tycker du sen inte om idén. Då får du ju helt enkelt skriva mer frekvent här eller nått ;)
Kommentera

Malmö Redhawks > Sv: Inför Kvalserien
Magnus: Som sagt, komma tillbaka nån vecka innan KS är nog ett måste.

Inte alla som är skapta som Foppa, skadad sen comeback och galant varje gång ;)
Kommentera

Malmö Redhawks > Sv: Inför Kvalserien
pajo: Vi får hoppas på 3 veckor helt enkelt och att Calle är tillbaka ungefär vid samma tid.

Men nu kommer PA att agera, nu måste det in backar av klass, annars blir det kanske Allsvenskan 07/08 och hur fan ska det gå, är inte lätt att ta sig upp i Elitserien två gånger på två försök...
Kommentera

Malmö Redhawks > Vem är tyngst i ES?
Det m.m, en hel del rolig fakta ligger uppe.

"Svaren som ni alla vill ha!"

Kolla länk...
Kommentera

Malmö Redhawks > Sv: Calles skada
Stigsson: Det såg ut att vara en olyckshändelse. Klubban upp i ansiktet, vi får verkligen hoppas att dagens undersökning går bra och att de inte hittar nått fel på ögat.

3 veckor utan Calle klarar vi, men nu är Kvalserien helt klart ett faktum. Med tabelläget och utan Calle, inte en chans i världen att Malmö kan undvika KS nu, men det har vi vetat länge iof.
Kommentera

Malmö Redhawks > Calles skada
Han blir borta 1-3 veckor, kolla länken
Kommentera

Malmö Redhawks > Sv: Norrlandsturnén..
Riktigt skön vinst idag, men Calle är skadad.

Vi får se hur allvarligt det är.
Kommentera

Malmö Redhawks > Sv: Norrlandsturnén..
Magnus: Nä precis som han sa.

Det är lag som är vana att föra matcherna, de kan inte ställa om och spela som hälften av Eliterielagen gör (backar hem o ställer om). MIF spelar som bäst när de möter lag som sköter spelet och man kan kämpa o vända spelet själv. Det kommer man förhoppningsvis göra i KS, King är ingen dum man.

Kolla MIF förra året under Osten, man försökte fortsätta så i ES o det gick käpp rätt åt helvete. Nä jag tror verkligen att vi kommer spela KS o jag tror lika starkt att vi klarar oss igenom det.
Kommentera

Malmö Redhawks > Sv: Norrlandsturnén..
Stigsson: Tror nog det blir match ska du se, här blåser det inte så kraftigt alls idag, det mojnade sent igår. Men jag vet iof inte hur illa det är norrut.
Fast hade man inte kommit iväg som man skulle hade vi väl fått reda på det.

Oavsett vad så ska det bli en intressant match ikväll, kan tyvärr inte se den själv eftersom jag har träning. Men vi får väl hoppas att publiken som kommer bjuds på bra underhållning trots lagens tabelläge.
Kommentera

Malmö Redhawks > Sv: Norrlandsturnén..
Stigsson: Ja då, den stabila gamla ladan står där lika "fin" som innan ;)

Jag får små rysningar i hela kroppen när jag tänker på hur bra det kommer bli med nya arenan. Men vägen fram tills dess kommer bli tuff...
Kommentera

Malmö Redhawks > Sv: Norrlandsturnén..
4EVER: Så har det sett ut så gott som varje match förutom mot topplagen, de slår vi.

Om Malmö fortsätter spela så här kommer kvalserien bli en enkel match, men men långt kvar till dess.

Lycka till själv med att undvika kvalserien o slutspelskämpandet.
Kommentera

Malmö Redhawks > Sv: Luleå HF- Malmö Redhawks
jande: 3-3

Hoppas på en jämn match
Kommentera

Malmö Redhawks > Utklassningen
Rätt skön vinst trots allt, synd bara att de kommer nu när det är för sent.

Men 8-3 mot Linköping o sättet man vinner på. Det är imponerande, mycket bra match.
Kommentera

Malmö Redhawks > Sv: Silly seasong =)...
Kalle Kerman är på väg bort från Luleå Hockey, vissa säger att Malmö kan bli hans nästa klubb. Jag har dock inte haft tid att prata med någon inom klubben om detta, men vi får se helt enkelt.
Kommentera

Malmö Redhawks > Sv: Brynäs- Malmö
MrRedhawks: Är dock helt rätt att gå ut med en dementi om det som står i tidningen är rent skitsnack.

Jag har dock hört lite lösa ord om att det som står i Sydsvenskan mycket väl kan stämma. Vill inte säga mer i dagsläget, men om jag får mer info lovar jag att dela med mig.
Kommentera

Malmö Redhawks > Sv: Brynäs- Malmö
3-3

Men känns som att allt kan ske i våra matcher nu, spelarna har insett att kvalserien är ett faktum. Vi kan vinna stort men även förlora med riktigt stora siffror om det vill sig illa.

Är alltid omöjligt att tippa avhängda lags matcher, man har nästan större chans att få sju rätt på lotto.
Kommentera

Malmö Redhawks > Sv: Silly seasong =)...
Db_04: Han har spelat hockey på hög nivå efter detta, med andra ord... Han har inte tappat fysiken, och spelförståelse, rutin, erfarenhet, m.m försvinner inte. Har han spelat på den höga nivån som han gjort, då tror jag inte han är helt under isen idag.

Den som lever får se. Men allt handlar ju som sagt om det som sker runt isen och vilka han har runt sig på isen. Trivs man med boendet och livet, samt med medspelarna, då brukar det gå bra. Av vad jag hört stämde inte allt för honom i Leksand.
Kommentera

Malmö Redhawks > Sv: Silly seasong =)...
Db_04: Säg som så här, han duger gott o väl som 6:e back i Elitserien. Han kommer nog bli nyttig i BP iaf.

Såg honom en del i NHL o där gjorde han verkligen inte bort sig.
Kommentera

Malmö Redhawks > Sv: Malmö-Timrå
jande: Vi får verkligen hoppas på en ny bra match av grabbarna, frågan är om Timrå kommer hit full taggade o redo. För om de gör det och spelar som de kan, då är de ett bättre lag. Det får man inte glömma.

Men optimisten är tillbaka, vi vinner med 4-2
Kommentera

Malmö Redhawks > Sv: NYA SPELARE
Ligger en färsk intervju med Fredrik uppe också, för er som missat det.
Kommentera

Malmö Redhawks > Sv: NYA SPELARE
jande: bara att instämma, Patrik Wallenberg vore en rent ut sagt dålig värvning.

Fredrik Eriksson däremot tror jag kan bli en positiv värvning. Man kan få ut mycket mer än vad Osten lyckades med, kan non så kan King.
Kommentera

Malmö Redhawks > Sv: Inför Kvalserien
pajo: Förstärkning behövs, det inser alla. Men nu är det viktiga att inte satsa på nått snabbt och enkelt att få in. Nu måste man titta på kommande motståndare i Kvalserien och verkligen sätta starkaste möjliga lag på isen i de matcherna.

Svetsa ihop fungerande BP och PP i de kommande matcherna i ES, samt att hitta den målvakten som är hetast. Jag tror vi klrara av kvalserien redan idag, med den trupp vi har. Men för att vara på den säkra sidan bör man ju plocka in några till. Norgren är och förblir ett stort, stort bevis på vår blindhet i ledningen. En junis hade gjort bättre ifrån sig om han fått chansen som extra back i stället för Norgren.

Men men, nog om detta. Nu har iaf även jag ställt in mig på Kvalserien, Malmö och Kvalserien börjar bli en allt för vanlig kombination.
Kommentera

Malmö Redhawks > Sv: NYA SPELARE
MrRedhawks: Man väljer inte det, så fort han skriver på så släpper man det till medierna.

Man håller inte på att hålla förhandlingarna med Korhonen hemligt, finns ingen anledningn.
Kommentera

Malmö Redhawks > Sv: Publiken
Riktigt skön vinst igår, synd att Mora också lyckades vinna. Men nu är det som det oftast är för ett bottenlag, vi måste vinna våra matcher och skita i poäng hit o dit för de andra lagen. Finns bara en sak kvar att säga nu.

GOD JUL på er alla!
Kommentera

Malmö Redhawks > Sv: NYA SPELARE
Magnus:
Båda de matcherna var riktiga höjdare. Vilka minnen...
Om jag bara hade kunnat komma på en sak som talade för en minimal möjlig liten chans att vi fick se nått sånt ikväll. Då hade man kanske kunnat se ett ljus så här mitt i december. Men tyvärr tyder det mesta på att allt går som vanligt när SAIK möter MIF. MIF spelar bra, men Hadelöv (idag en grek i mål iof) storspelar och Wernblom gör nått skitmål.

Nu är som sagt Hadelöv inte med, så vi kanske kan lyckas trycka in några puckar och vinna. Tarvainen gör 2 poäng till idag o vi vinner. Optimisten har inte dött än, men han står och svajar på klippkanten, 0 poäng idag och Kvalserien är ett faktum. Jag menar inte att kvalserien är något hemskt som vi inte bör klara av, jag menar mest att det är så tråkigt att redan den 21:e december kunna fastslå detta. Det är både tragiskt och smärtsamt på samma gång.

Tipset för ikväll lyder: 5-2 till oss
Kommentera

Malmö Redhawks > Sv: NYA SPELARE
Tre poäng är ett måste ikväll, blir det inte tre pinnar ställer även jag in mig i ledet och säger...

Kvalserien here we come!
Kommentera

Malmö Redhawks > Sv: NYA SPELARE
Bissett19: say what?

Det är ju han vi pratat om hela tiden?
Kommentera

Malmö Redhawks > Sv: NYA SPELARE
mattias - 74: Ja, vi har ju lyckats med en f.d LHC:are redan så varför inte ta in en till, de verkar ju trivas här =)

Men där är mer på g, vänta o se.
Kommentera

Malmö Redhawks > Sv: NYA SPELARE
svennis: Japp, o det sägs att en till är nära nu samt den finske målisen...

Tycker dock Stana borde få stanna oavsett om man tar in en ny målis. Hade bara varit bra med lite kamp om vem som ska stå. För Wesslau håller tyvärr inte som kandidat till förestemålvakt i Elitserien än.
Kommentera

Malmö Redhawks > Sv: nu måste fler bort!!!
MrRedhawks: Framtiden får visa oss helt enkelt ;)

En annan som man är nära nu är iaf en kanadensisk forward från finska ligan. Mer vet jag inte just nu, lär hända en hel del den kommande tiden.
Kommentera

Malmö Redhawks > Sv: nu måste fler bort!!!
MrRedhawks: Är det gamla Brynäs keepern Markus Korhonen du svamlar om? =)
Kommentera

·