Perreman

160 inlägg · 453 besökare

Historik

·
Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
För att avsluta den här uttjatade "incidenten": Med tanke på argumentationen här på forumet, sådär en halv vecka efter matchen och talet, så märks det att det börjar dra ihop sig kring tabellstrecket. Det är nu det börja gälla lite! Blir kul att följa slutspurten nu och vem som tar andraplatsen får vi se.
+2
Kommentera

Timrå IK > Sv: J20
Knylan: Jorå, det gick vägen det med. Härligt jobbat av J20!
+5
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Synct: Om någon får nys om kommande supporterbråk kan jag starkt rekommendera att tipsa polis och även klubbledning. De typerna som bokar in klubbfighter kan gott få fundera över livets vägval i en häktningscell enligt mig.
+8
Kommentera

Timrå IK > Sv: Timrå IK - AIK 2020-02-14
Gametime! Gör Heartman mål ikväll igen? Stänger Bratten igen (det är väl bara Ica-kassar han släpper in nu)? Hoppas vi tar en stabil seger!
+4
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
RasmusVS: Alltså att inte klubben lyckats dra i de reklamtrådarna. Den är klockren. Tipsa marknads fort!
+2
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
En fundering från en som inte sett många matchminuter hockey i år: Visst har väl Timrå skärpt till försvarsspelet nu på sistone jämfört med i början av säsongen? Jag får känslan av det de få snuttar jag ser och ifrån kommentarerna här på forumet.
Vad tycker ni som har mer koll än mig, stämmer det? Kan det i så fall vara Ante-effekten som slagit till?
+3
Kommentera

Timrå IK > Sv: BIK Karlskoga - Timrå IK 2019-12-18
Knylan: Ja kollar man in statistiken över säsongen så här långt så ligger KGA med ett PDO över 106, alltså klart överpresterande. Hoppas vi kan tvåla dit dem ikväll!
Låst ämne

MoDo Hockey > Sv: Karlskoga - Modo 2019-12-01
Dexter : Wennerholm är väl "vända kappan efter vinden" personifierad. Den karln verkar inte vara särskilt duktig på djupanalyser utan verkar mest titta på hur det sett ut på sistone. Minns själv i Timrås matchserie mot Karlskrona hur han först trodde på Timrå, sen dömde ut dem och därefter tvärvände igen. Han verkar ha otroligt svårt att hålla fast vid sina påståenden.
+3
Kommentera

Timrå IK > Sv: Västerås IK - Timrå IK 2019-11-27
RasmusVS: På typiskt Timråvis, när vi jagar toppen av tabellen, så finns det risk att vi VIKer ner oss ikväll
+1
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Timrå IK - BIK Karlskoga 2019-11-24
Hassan: Angående kampen i toppen kan vi kika på lite inofficiell statistik. Vet inte vem som förut tipsade om länken, men om den statistik som finns där är någorlunda rätt tyder den på att både löven och modo bör tappa lite, deras totala PDO är trots allt över 104 (bör ligga inom spannet 98-102, alltså överpresterar de i nuläget). Timrå ligger ganska prick på 100 totalt sett, men 5vs5 på något svaga 98.26. Kanske kan vi lyfta än mer i 5vs5 framöver.
+2
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Modo Hockey 2019-10-02
TIK-Lund: Min vinkel kring direkt upp-/nedflyttning är att det i grunden är bra. Problemet som finns är att förutsättningarna för lag underifrån att hänga kvar inte finns i och med den stora ekonomiska differensen. Det hade varit bra om förslaget hade fått haft med någon form av ekonomisk utjämning. Som det blev nu känns det mer som om det blir någon form av "gästlag" varje lag som sedan dyker ner i seriesystemet igen. Jojo-effekten kan mycket väl ha förstärkts med det här.
+1
Kommentera

Timrå IK > Sv: BIK Karlskoga - Timrå IK 2019-09-29
Reign in red: Nielsen bör få chansen, men han är fortfarande väldigt ung och man bör inte lasta honom med för mycket ansvar redan nu. Risken finns att det vi såg i kvalet var en Nielsen som gick på ruset av att spela med A-laget och att det kanske ser annorlunda ut över en säsong. Men absolut, för att utvecklas behöver han få speltid - om inte i Timrå så genom en utlåning någonstans.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
mikenomad: För att lyfta frågan om herr- och damidrott. Överlag har väl världen varit hyfsat patriarkatstyrd (mansstyrd). Bolagschefer, "mannen i huset", presidenter och övriga ledande typer. Så är det fortfarande, även om pendeln sakta svänger över till mer makt åt kvinnorna.

Att det inte finns ett större intresse för damidrott överlag handlar om ett flertal saker, en av dem är pengar som satsas på dem. Det är bara att själv göra upp kalkylen över hur många män som spelar ishockey som levebröd jämfört med kvinnor som spellar ishockey som levebröd. Det är än idag inte många i högstaligan i damhockeyn som kan leva på hockeyn och det säger väl en hel del om hur väl man kan utvecklas som ishockeyspelare. Sen är det såklart betydligt fler saker som spelar in, bl.a. följande:
- Mediabevakning
- Reklam kring kommande matcher/event
- "Snacket på stan" (STOR FAKTOR!)

Kommer intresset igång och det bjuds på bra hockey, då kan vi också komma att få se en snöbollseffekt med intresset tror jag, förutsatt att inte negativa krafter (t.ex. den typiska surgöbben i medelåldern som inte tycker om damidrott) drar ner intresset på något vis.
+4
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Clay: Har svårt att få till 63 mål på en säsong med 52 matcher, förutsatt att du enbart pratar seriespelet. Kollar man dessutom hockeyallsvenskans tabell för säsongen 17/18 så kan man utläsa 134 mål gjorda av Timrå som helhet, med 99 insläppta.
+4
Kommentera

Timrå IK > Sv: Silly Season 2019-2020
Blixten: Du håller inte med mig? Right back at you. Tycker han allt som oftast hittar bra lägen, sen att han inte är någon sniper som sätter dit dem ofta är synd. Men skotteknik är lättare att bli bättre på än spelsinne.
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Silly Season 2019-2020
Kerstin_k: Instämmer, tidigare år med Molinder och Larsson var inte heller de mest vassa spelarna vi hade. Jag tror Berglund som C är rätt, han är en kulturbärare och en av dem med mest hjärta och vilja. Tänk tillbaka och minns när han kom tillbaka efter avstängningen i slutet av förra säsongen. Tänk tillbaka och minns kvalet mot KHK förrförra säsongen. Han var och är en arbetshäst och pådrivare, precis en sådan spelartyp som C måste vara. Det är arbetsinsatsen som måste prioriteras, 100% varje match annars kan spelarna lika gärna ställa i nsäsongen. Sen hade det absolut varit ett plus i kanten om poängproduktionen var högre, men det anser jag endast är en bonus.
+13
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Öndulat: Psykisk ohälsa är ett riktigt otrevligt elände som tycks blir mer och mer vardag. Trots det är det tragiskt nog inte många arbetsplatser som verkar ta det på allvar. Lyckades själv braka in i en vägg för snart 5 år sen. Jag hade dock tur och mådde relativt bra redan efter ett halvår, mycket tack vare jobbyte och en fjällvandring när jag fick komma bort från allt elände och använda kroppen men vila hjärnan. Men jag minns tydligt än idag hur chefen mot i slutet av den första veckan jag var tillbaka på jobbet uttryckte hur jag var tvungen att börja göra riktigt jobb igen, som om jag bara drivit runt och gjort ingenting den veckan.

Nej, det känns som om det vore på sin plats att arbetsplatser om omvärld tar psykisk ohälsa på allvar och GÖR något åt det, inte bara prat. Det gäller såklart även ADD/ADHD, stress och liknande.
+7
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Inte för att störa den fina hagelskuren av retsamma kommentarern mellan Timråiter och Modoiter, men hur ser kommande säsongs (19-20) uppflyttning ut? Samma som förra året, eller införs det nya systemet i år?
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
dr-nix: Exakt min tanke, frågan är väl när ett sånt beslut skulle bli officiellt.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
mikenomad: En stilla undran bara, hur lång räknas en säsong vara för NHL-lagen, eller egentligen är väl frågan när man går in på nästa år av kontraktet? Med alla tidigare spekulationer om Dahlén så kanske det kan hänga på att han inte kan släppas förrän ett visst datum?
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Ullf: inbillar mig att vi kan landa topp3 med Dahlén och topp5 utan honom. Men jag tror mycket av prestationen kommer bygga på hur mycket av ett lag laget är. När vi gick upp senast lät det på många som om det delvis var tack vare lagsammanhållningen, förra säsongen läckte det ut i media om lite gnissel i laget. Hoppas man jobbar på lagsammanhållningen, då tror jag vi kommer vara starka
+1
Kommentera

Timrå IK > Sv: Silly Season 2019-2020
kulltorp: Instämmer om att det allt som oftast är svårt att sia om kommande säsong. Det är inte ofta man lyckas gissa rätt vart laget hamnar i tabellen.

I år ser det absolut väldigt spännande ut och OM Dahlén skulle tillkomma så har vi en härförare, något som det kändes som om vi saknade förra året. Han är spets men jag tror många utanför Timråkretsen underskattar hans förmåga att elda på andra. Thelin nämnde väl i sin gästkrönika på HAs sida (eller SHLs?) att året vi gick upp var det vissa spelare som tyckte andra i laget inte alltid gav allt på matcher och träningar. Jag tror Dahlén var en av dem och lyckas man få med sig laget i sådana tankar så tror jag det gör oerhört mycket för prestationen på isen.

Jag tror att vi landar topp 5, inom topp 3 med Dahlén. Sen som Kulltorp säger, man vet inte riktigt hur han står sig nu. Klart han är riktigt duktig, men om det är en hjärnskakning eller något mentalt som är ett hinder så kan det mycket väl bli annat. Men Hoppas såklart att vi tar oss tillbaka redan i år och
- att Brattström spikar igen med 1,54 GAA och 94,53 SVS% på 47 matcher
- att laget dundrar in 234 mål
- att Boyce bökar in 23 mål i slottet
- att Hardegård smäller in 13 mål i PP
- att Nielsen fortsätter vara stabil och vass framåt
- att Berglund missar magen på målvakterna och tar vara på sin förmåga att hitta ytor
- att folket vallfärdar till arenan och blir den där extra spelaren
- att Ohlsson med sin speed petar in 18 mål bara genom sin fart
- att Söderberg revanscerar sig och blir en riktig Sheriff
- etc.

Vi är Timrå och vi SKA TILLBAKA!
+7
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Silly Season 2019-2020
JanneH: Skulle man lyckas med en bra uppdelning av SHL i norr/söder skulle det antagligen göra mycket för norrlandshockeyn. Som det är nu för jag känslan av att norrlandslagen hamnar lite på efterkälken. Om det beror på resekostnader, mindre sponsorsintäkter, sociala lockelser (läs: "I Storstäderna finns mycker mer att göra", som en del kanske tänker) låter jag vara osagt eftersom jag inte har en susning.
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Silly Season 2019-2020
Nu hade inte jag förväntat mig något fantastisk resultat, men hade gissat mer på någonstans runt +2 miljoner. Samtidigt så visar det här på två saker:
1. Vi fans som tror och tycker utefter lösa uppgifter från media och liknande. Det kanske inte alltid är helt rätt att gå fullt ut på sådana uppgifter, hur välspridda och rimliga de må vara, så länge en klubb eller liknande inte officiellt går ut och bekräftat.

2. Att etablering i SHL blir svårare och svårare, speciellt efter beslutet och direktuppflyttning för endast 1 lag. I grunden är jag för direktuppflyttning, men det saknas många pusselbitar för att det ska bli bra, exempelvis tycker jag bidraget till dem som åker ur ska ges från samtliga SHL-lag, inte från det som går upp. I min värld är det den allra största punkten till varför lag har så svårt att etablera sig. Dessutom kräver direktuppflyttning ett mycket jämnare ekonomisk läge mellan ligorna för att det ska ge något för svensk hockey, i nuläget kan det slå helt bakut och döda intresset när det riskerar att bli ett jojo-system med tidigt avsågade bottenlag/tidigt klara uppflyttningslag.

Retar mig ständigt på vad jag känner är en brist på helhetssyn från SHLs sida, känns som om de tar mycket beslut som gynnar dem på kort sikt, men inte tänker steget längre och ser vad riskerna på lång sikt är...
+2
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Silly Season 2019-2020
mikenomad: Säger som Ior i Nalle Puh: Åh typiskt...
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Silly Season 2019-2020
FH - avdammad: Instämmer, jag vågar inte heller tro det förrän jag läser ett officiellt uttalande om det. Men OM Dahlén är tillbaka hos oss denna säsong så har vi spets framåt, som jag hittills tyckt vi saknat tillräckligt av.
Jag får sätta mig och hålla tummarna tills vidare helt enkelt.
+4
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Silly Season 2019-2020
mikenomad: Tre Kronor drabbades visst av samma sjukdom som Timrå hade första halvan av förra säsongen. Måste ha något med sidbytet att göra...
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Silly Season 2019-2020
Än så länge ser inte laget ut att vara byggt för att ta steget upp redan i år utan mer för att bygga vidare inför nästa år. Men, hungriga spelare som kan svatsas samman till ett lag tillsammans med en bra spelidé kan leda till något bra. Men som många andra ser jag gärna något mer etablerat namn snart.
+3
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Silly Season 2019-2020
Ullf: På samma plats som oss för ett år sedan, alltså längs ner.
Ska ändå bli intressant att se vad de kan mäkta med. Än så länge ser det, på papperet, rätt illa ut. Men som decenniets underdog kan de ju sprattla till och ställa till det för rätt många, om underskattningen slår till rejält.
+2
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Silly Season 2019-2020
Hassan: Själv är jag relativt färsk (2012) och syns inte allt för mycket i form av inlägg. Men är inne och läser i stort sett varje dag, alltid intressanta diskussioner och bra nivå (för det mesta åtminstone).
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Silly Season 2019-2020
TIK-Lund: Det hade ju varit klockrent att ha ett sådant verktyg för en sådan coachtyp som Freddan, som kanske behöver lite extra stöd under match. Nu lär vi inte ha råd att investera i något sånt när vi är i HA, men om vi någon gång hoppar upp ett snäpp i hierarkin så borde det här vara på tapeten.

Plus till dig TIK-Lund som tipsade dem om det, synd bara att de inte verkade nappa. Hade kunnat vara det där lilla extra som behövdes...
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Silly Season 2019-2020
Kerstin_k: Ja coachningen under/inför match är väl den svaga sidan av Freddan, hoppas på bättring där om han fortsätter.

En fundering, är det inget lag i Sverige som använder sig av feedback under match av någon som ser TV-bilderna eller sitter högt upp i arenan. Alltså någon som har mer översikt av spelet än de som står i båset? Inbillar mig att de skulle kunna ha tillgång till annan info + statistik under match som skulle kunna förmedlas som nyttig info ner till båset.
+1
Låst ämne

Timrå IK > Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
TIK-Lund: Frågan är väl bara om det går att satsa just nu. Kan vara svårt att vara med och hugga på tillräckligt starka spelare i nuläget, när klubben är "sent ute" på värvningsfronten samt att hela världsbilden nu är vänd upp och ned (läs: Vad ska spelidén vara, vilka spelare behövs i så fall?). Vi får väl se vad det landar i, jag håller med om att det var ett ypperligt läge att spela sig kvar, för att eventuellt kunna locka hem några duktiga spelare. Nu blir det desto svårare.

Jaja, vi får slicka såren och hoppas vi har en ekonomi som klarar sig väl många år framöver.
+1
Låst ämne

Timrå IK > Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Ja det är bara att gratulera Oskarshamn. De stänger ner oss bra i den här matchen och Rifalk står på huvudet ett par gånger. Det är än en gång hönsgårdsförsvaret som ställer till det för oss, något som vi inte fått ordning på trots att vi haft 59 matcher på oss nu.

Grattis Oskarshamn.
+4
Låst ämne

Timrå IK > Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Idag är en sådan där dag när supporterskapet prövas. Jag har själv inte varit på många matcher i NHK i mitt liv (tror jag lyckats räkna ihop bara 5 st) men jag har alltid slängt en kik efter match eller under match hur det går för laget. Timrå har bitit sig fast och kommer så vara oavsett serietillhörighet, det har jag känt länge och det bekräftades under de senaste åren i HA.

Inte fasen är det lätt att vara Timråsupporter, vi kastas mellan hopp och förtvivlan. Men kanske är det just det som är den där extra kryddan till supportergnistan? Ända sedan jag blev Timråsupporter kring 2000-2001 så har det varit himmel eller helvete, i stort sett. Och som jag levt mig in i det. Jag kan ibland känna mig lite småbitter på en kamrat som håller på HV71, de har haft mycket medvind sista 10-15 åren och lyckats med mycket, framförallt mot Timrå. Men samtidigt undrar jag om han skulle hålla på dem om de trillade ur SHL under ett par år? Vi vet alla hur mycket medgångssupporters det finns, de där som kanske inte riktigt vet vad som är supporterskap sett ur våra (här på hockeysnack) ögon. De där som inte får uppleva himmel OCH helvete. Jag är hur som helst lyckligt lottad att vara Timråsupporter. Timrå är en del av mig och mitt liv och kommer så förbli för resten av mitt liv.

Ikväll gäller det. Ångesten och nervositeten finns där, absolut. Vi hade läget att göra en snygg vändning i lördags men det gick emot oss. Ikväll hoppas jag att Timrå visar att vi bör stanna i SHL, att publiken visar att Timrå bör stanna i SHL, att Timråspelarna visar att de bör stanna i SHL, att Freddan och Co visar att de bör stanna i SHL. Idag hoppas jag Timråspelarna käkar taggtråd, laddar upp med att köra ett duracellbatteri i ändan och bara öser på! En för alla, alla för en! Jag vill se skottäckande, uppoffrande och jävlar anamma! In och böka framför mål, röj undan motståndarna från slottet och driv in på mål! Det är match 7 och nu j*vlar ska det avgöras!
+10
Låst ämne

Timrå IK > Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Kerstin_k: Säger som Hank Lennart: "Det luktar jobb, det luktar pengar och det luktar hockey!"
I övrigt känns det otroligt skönt att vi inte ligger i motsatta läget, utan nu faktiskt har två chanser till avgörande. Sen låter det som om vi visade upp bästa spelet för serien igår, hoppas att de i så fall fortsätter på samma spår framöver.
+5
Låst ämne

Timrå IK > Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
mikenomad: Gissar att disciplinnämnden väntade in matchen mellan Mora-Leksand ifall fler fall skulle uppkomma, så att det kan slå fler flugor i en smäll. Eftersom han ändå är avstängd en match så har det ju inte varit någon panik med ett beslut.
Låst ämne

Timrå IK > Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
TimraStockholm: Bra tajming av Timrå att lägga ut den till försäljning nu i kvalruset. Känns generellt som om de ryckt upp sig med allt vad marknadsföring innebär.
+8
Låst ämne

Timrå IK > Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Idag laddar vi upp igen! Ännu en dag har jag på mig årets replikatröja på jobbet här i Uppsala. Den nya hymnen "I varje andetag" går på repeat i hörlurarna (Tips: går att köra youtubeklipp på repeat via hemsidan jag länkar till nedan).

Kom igen Timrå! Idag stänger vi ner IKOs uppspel, norpan puckarna de lägger in framför eget mål och öser in målen.
+2
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Ser att poängligan i NHL bland rookies leds av 3 svenskar. Hyfsat bra jobbat av dem där. EP verkar överlägsen poängmässigt bland året rookies (65p, tvåan på 42p). Sen att han ändå ligger så högt trots att han missat ca 10 matcher pga skada är imponerande. Just det, på tal om imponerande så har han gjort mål på vart 5e skott på mål han avlossat. Ganska bra på det där med att hitta målet Elias.
+3
Kommentera

Timrå IK > Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
mikenomad: Tråkigt att han hade så jobbigt. Jag hoppas inte det är något som kritiska supportrar bidrog till, inte för att det hjälper om problemet var något annat utan mer för att jag hoppas supporterkulturen inte ska vara den som knäcker spelare utan tvärtom lyfter dem. Jag hoppas han slipper må dåligt något mer och att han har en framgångsrik karriär.

Förövrigt är det många som börjar påtala psykisk ohälsa inom sporten (eller sport över huvud taget) och frågan är om det är ett växande problem, eller om det bara är så att det är något som det vågar pratas om numera. Hoppas folk vågar prata om sånt här, för det behövs. Jag pratar om egen erfarenhet, då jag självhittade en vägg med depression som följd. Det var inget jag gick och bubblade ur mig direkt, utan tog mest bara hjälp av frun. En lärdom så här i efterhand, men det är bra mycket bättre att få hjälpen innan det blir becksvart.
+18
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Så såg jag att J20 inte ville vara sämre än seniorerna.
+7
Kommentera

Timrå IK > Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Herminator: Tappa nu inte det här, bygg momentum och tryck in både 4-3 och 5-3!
Låst ämne

Timrå IK > Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Årets replikatröja på under dagen. "Vi heter Timrå IK" på repeat i bilen på väg till jobbet. Nu är det dags! Det är bara att köra nu, finns inget att spara på till senare. Kom igen nu Timrå!
+4
Låst ämne

Timrå IK > Sv: SHL-kval Timrå IK - IK Oskarshamn
Från en sak till en annan: Inför Kvalet mot OIK, vad tror ni om att klubben kontaktar Lars Bygdén om möjlighet att han kommer till arenan och kör sin nya "I varje andetag" inför nedsläpp i match 1 (eller annan hemmamatch)? Med tanke på den välkända melodin så borde klacken/hela hallen kunna haka på mot slutet och skapa hyfsat mäktig stämning.

Kanske redan påtänkt från klubben (kan man få hoppas), men ändå.
+1
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Smokey: Det där låter som en kanonbra idé! Vet inte hur det fungerar med säsongskort, loggas dem vid inträdet?

Hur som helst, kan man bevisa att man varit på plats säg 5 matcher inom de senaste 15 matcherna så bör man kunna få vara med i utlottningen av exempelvis en halsduk eller annan supporterpryl.
Skickar du ett tips till kansliet kanske?
+2
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Jag har medvetet avhållt mig från att kommentera serien mellan AIK-IKO, känner att mitt eget fokus ligger på Timrå och oavsett motståndare hoppas jag vi scoutat dem väl. Hur som helst, utan att ha sett något alls av HA i år så får jag känslan av att IKO orkade mer än AIK i matcherna som spelades nu (åtminstone utifrån kommentarer jag läst lite här och var). Om det nu skulle stämma, tror ni det kan vara så att de, när de i princip var klara för HA-final, tränade ner sig rejält inför den här serien som nu spelades? I så fall kan vi ha ett otrevligt formlyft framför oss för deras del.

Oavsett vad så hoppas jag vi går in med ödmjukhet och inte underskattar dem, det skulle kunna gå riktigt illa i så fall. Samtidigt är det viktigt att ha en tro på sig själv, utan att det går en åt huvudet.
+1
Kommentera

Timrå IK > Sv: Mora IK - Timrå IK 2019-03-14
Någon som vet hur Albin Carlsson var i debuten senast? Vilken nivå verkade han hålla?
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Ja det blev ett våldsamt pådrag mot domarkåren efter den matchen. Har själv inte sett incidenten, har hört att den har varit tveksam. Men det är väl många sådana incidenter på en säsong/i ett slutspel, så varför det skriks så högt just nu är märkligt. Samtidigt brukar mediaprofiler som Sanny Lindström och andra som "varit med" hålla domarna högt och säga att de inte ska hängas ut, så varför görs det fortfarande? Nog för att lite kritik mot ett domslut är okej, men det här är ett totalt ramaskri mot domarteamet.
+1
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Leon Arvidsson: Klubben eller till dig? ;)
Kommentera

·