Perreman

520 inlägg · 604 besökare

Historik

·
Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
falconuggla: Det här med att börja sälja biljetter nu skulle kunna förklaras med att de vill att folk köper biljetter nu innan semestern bränner pengarna ur plånboken...
Kommentera

Timrå IK > Sv: Silly Season 2024-25
vonDöbeln: Helt sant, +/- är rätt värdelöst nu för tiden. Däremot hade det varit intressant att se xG +/- (som är den avancerade statistiken du avser).
Hockeysiffror.se har det anatagligen, men jag har inte patreon för det så jag kan inte gräva fram de siffrorna. Om någon har insyn där får ni gärna lägga upp en tabell över läget där.
Exempelvis skulle vi enligt xG-modellen som hockeysiffror.se använder ha vunnit båda matcherna mot Rögle. Sen att Rifalk stod på huvudet samtidigt som vi var trubbiga framåt, ja det ledde ju till annat resultat.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Silly Season 2024-25
Oerhört fascinerad över Rögle och deras slutspel hittills. Särskilt Rifalk. Jag minns hur Hockeylabbet noterade att han var en av seriens sämsta målvakter under säsongen, men tjena vilken förändring där. Ligger över 95% i räddningar och håller en under 1.50 i snitt i insläppta per match. Snacka om att spika igen.

Så till slut, skönt att Växjö åkte ut med en sweep!
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
nectis: Jag förstår att diskussionen är lite tjatig och för en del som en tagg i sidan med tanke på rivaliteten mellan Sundsvall och Timrå. Men för en utsocknes som inte växt upp med den biten kan en del av reaktionerna verka lite extrema. Som din jämförelse med vart andra lag skulle flytta.

Att 'fundera' på hur en flytt till Sundsvall skulle påverka är inte galet. Det är i det här fallet en betydligt större ort och avståndet är inte alls i proportion med t.ex. Örnsköldsvik-Umeå eller Stockholm-Nyköping som du nämner. De motargumenten faller då lite platt.

Jag har bott i Linköping och Uppsala och har sett Timrå där. Då har jag kunnat cykla dit på 10-15 minuter och ändå bott en bra bit utanför själva stadskärnan. I Linköping ligger arenan en kort bit ifrån resecentrum, vilket gör att du kan gå dit på 10-15 minuter.
Med tanke på hur bekväma många medelsvenssons är (läs: Inte hard-core hockeysupporter alltså) så är det en klar fördel. Sen är det förstås så att det skulle falla bort publik ifrån bygden.

Det hade varit intressant att se kalkyler över hur stor del av publiken som bor vart i Timråregionen och sen räkna på eventuell publikvinst vid en potentiell flytt. Jag säger inte att en flytt ska göras, men att ha ett sånt underlag skulle ge något att ta på i diskussionen, istället för alla idéer i stil med "Det här löser allt!".

Det som skulle behövas nu är enklare sätt att ta sig till/från arenan med bil och, om det nu inte redan finns, en snabbcykelväg mellan arenan och Sundsvall.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Sputnik1: Idag vill jag se ett trendbrott inför slutspelet - jag vill se ett effektivt PP rakt igenom. Det är allt jag önskar just nu.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Timrå IK - IK Oskarshamn 2024-03-05
bar mofftak: Var ett tag sen jag såg en match nu, men förut var vi otroligt statiska i spelet. Spelade runt runt runt och sen en halvdant avslut, om ens det.
Kanske har det ändrats, men om inte:

Låt någon glida mellan tekningscirklarna, rör om inne i slottet och låt motståndarna hela tiden behöva lösa frågan om vem som markerar den snubben. Lägg till lite spel bakom förlängd mållinje så behöver dessutom motståndarna vända blicken åt "fel" håll och då kan vi smyga in spelare X för ett direktskott.
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Hahl Bundy 2.0: HA alltså skönt att slippa den ett tag. Förövrigt, vad fasen händer i Karlskoga? 7-0 efter halva matchen
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
El_loco: Det där är en bra tanke. En "gå på Timråhockey"-fond. Frågan är om klubben kan driva det, eller om det måste gå via t.ex. supporterklubben.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
kulltorp: Nej det är sant, klart de går att ersätta. Det som gnager i mig är ju att de var fyndnivå på dem. Inte lätt att ersätta dem med samma kvalitet för samma peng.

Nu hade de troligtvis kostat mer att behålla än nuvarande kontrakt, men då hade vi åtminstone vetat vad vi fick.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Jag vet inte jag kring Lyytinen och Rindell. Tyckte tongångarna rätt nyligen var att det var guld värt att Lyytinen kom tillbaka eftersom han är en stabil tvåvägsback. Nu när han ryktas på väg bort så verkar alla hitta svagheterna hos honom.

Att Rindell var svag förra säsongen stämmer inte heller, han har i princip samma poängsnitt i år som förra året, även om han pytsat in mer mål i år.

Sen är det väl rätt svårt att bedöma backarna i år utifrån den offentliga statistiken, alltså poäng, +/- och liknande eftersom backsidan sett ut som den gjort i år. Skadad alltså. Den finns ingen back som kunnat spela med kontinuitet i spelet, eftersom det bytts backpar i princip var och varannan match och att ryktats om att en del spelat halvskadade (Erixon åtminstone) för att fylla luckor.

Personligen känns det som två riktigt tunga tapp. Lyytinen har fått kliva ner ifrån producerande back i år till att täcka upp mer bakåt och han har väl också varit en av de mer stabila backarna i laget. Rindell har emellanåt det där lilla extra som ger briljanta lägen. Visst, båda har sina svagheter, men att ersätta dem på en spelarmarknad där många andra SHL-lag antagligen kan betala högre löner i och med det justerade TV-avtalet lär ju inte direkt bli lätt. Det är inte direkt backar i 3e backpar vi letar efter.
Om inte Kapanen/Jokinen trollar fram några fler lyckade Finnvärvningar lär backsidan vara klen nästa säsong är jag orolig för.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Silly Season 2023-2024
Octagon: Det här med att visa bortamatch i arenan kan säkert funka i slutspel. Kanske kan vara något att ordna helkväll med middag/barhäng och så och sen öppna vissa sektioner bara, så att inte alla sitter hur utspritt som helst.
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Timrå IK - HV71 2024-02-01
Ja precis, det känns väldigt bekant just det där för en Timråit. Är inte Örebro dessutom ett av lagen som har ett halvknackigt läge inför kraven på eget kapital nästa säsong? Lär ju vara lagom roligt ekonomiskt om de förlorar den tvisten. De bör ha den summan budgeterad i princip, men just att de inte betalat ut ger en själv lite obehagliga flashbacks ifrån hur vi hade det för 10-15 år sen.
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Timrå IK - HV71 2024-02-01
BlackBay: Tror också det är grundorsaken.
Bodde i Linköping under studietiden och där promenerade/cyklade en stor del av publiken till arenan ifrån stan, låg tröskel att ta sig dit och ingen extra kostnad. Det gör det lättare att locka dit nya supportrar som kanske inte riktigt landat i om hockey är för dem eller inte.
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Något helt annat då:
Visst är det skönt att inte behöva sitta fastklistrad framför teven/valfri liverapportering om hockeyresultaten? Vi ligger hyfsat bra till och är liksom ingen katastrof om lag X vinner.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Sedärja, är man blind så är man!
Dags att ta en tupplur tror jag innan jag ser fel på mer saker :)
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Match mot Örebro snart. Där har vi ett lag som gått tungt sista tiden, det får gärna fortsätta ett tag till! Hade suttit fint med 3p till och att tabellen börja sätta sig lite så som den ser ut nu, alltså att vi kan börja distansera oss emot de utanför topp 6.

Men vad är det för tid egentligen, 15.15 på en tisdag? Kan det verkligen stämma? Lär ju inte bli så mycket publik i så fall...
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Tom Topp: Jag hoppas det kan bli något tydliggjort när/om klubben får frågan på årsmötet. Alltså varför man tar ett annat spår. Var det klubben eller Ante som var drivande? Vad är det klubben saknade hos Ante (ifall de nu var drivande).

Lite sånt hade varit skönt att få koll på för att få sinnesro kring det hela.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Jahopp, Olli Jokinen på tapeten alltså. Den såg jag inte komma, om det nu skulle visa sig stämma. Känns spontant dyrt - f.d. stjärna i NHL, noll koppling till klubben och utlänning. Det betyder alltså bostad som ska till och allt kringpyssel med det.

Jag är skeptisk till tränarbyte. Visserligen muttrade även jag kring Antes coachande efter vår dåliga trend som avrundades med den sura förlusten senast mot HV, men vad fan, han har lyft klubben avsevärt spelmässigt sen han fick huvudansvaret. Man kan backa tillbaka och tänka på Freddan och Roger Forsberg som vi haft innan och inte fan är de i närheten av vad Ante fått ut, även om det är svårjämfört eftersom det inte är samma lag vi jämför med. Sen kanske de inte är världens stjärncoacher heller, men ändå.

Ska vi byta coach när vi i nuläget är ett topp-6 lag två år i rad? Dessutom i år när vi ser ut att ha ordnat upp spelet en del och vaknat till, men bud på än mer poäng än vi fått med oss? Jag får en klump i magen av tanken på tränarbytet och en dålig känsla inför det hela. Jag hoppas det bara är en mardröm...
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
JanneH: Överraskande att se Timrå som etta i tacklingsligan. Tycker ibland vi ser lite mjuka ut, särskilt nu när Svensson varit borta ett tag, men skönt ändå att vi är fysiska överlag! Dessutom fysiska på rätt sätt, så att vi inte sitter i båset p.g.a. det.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Modo Hockey - Timrå IK 2023-12-07
empa11: Tycker du gör en bra sak i att dokumentera lite hur mediafördelningen är. Hoppas du orkar dra det vidare och kan redovisa när säsongen är slut. Hade varit en bra grej att peka på rent objektivt att mediafördelningen är skev och bör tänkas om.

Hur som, derby idag med bra trend innan. Trendbrott IK idag eller? Känns ju lite som att det skulle kunna bli så, men hoppas såklart att vi kan visa styrka och leverera en vinst och "slutspelshockey".
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Tom Topp: Hoppas verkligen Ante blir kvar. Visst, jag blir tokig på hans coachning ibland,men jag behöver bara tänka tillbaka några år för att se hur stor jäkla skillnad han gjort med spelsystemet. Jag har svårt att se att han som troligtvis har rejält med hjärta för klubben, samt är relativt sett orutinerad som huvudcoach, kan vara en dyr post i förhållande till prestation.

Jag funderar på vem som skulle kunna lyckas bättre med samma peng? Tror knappast Niklas Eriksson som en del nämnt är en billig lösning efter vad han gjort för Örebro.

Ante är inte perfekt, men ska vi börja leta det lär väl lönekostnad för coach bli en betydligt större kostnad.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Färjestad BK - Timrå IK 2023-11-30
Men hörni, vi vann borta mot Färjestad. Visst är det en konstig känsla? Skön känsla, men ovan på något vis.

En härlig trend sista tre matcherna och en bra näsbränna mot oss supporters som kritiserat laget en del. Sen ligger vi 4a(!) med häng på 2a-platsen trots halvknackigt spel, det är fanimej inte illa.

Vi har kvar Malmö (h), Modo (b), Oskarshamn (h) och Malmö (b) innan julen. Det skrämmer inte jättemycket på papperet. Skulle vara härligt om vi åtminstone fick med oss 9p på de där matcherna, då kanske vi kan börja etablera oss i topp-6.
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Färjestad BK - Timrå IK 2023-11-30
Kerstin_k: Det där med mediautrymmet alltså. Timrå är visserligen vääldigt liten i intressesfären elithockey och med det i åtanke så är det väl rimligt att vi får lite mindre mediautrymme. Men ibland är det ändå lite komiskt. Någonstans tycker man att det ska jämna ut sig något, att mediahusen kanske till och med trendar hur många spaltrader/sekunder olika lag har fått skrivna om sig, så att de kan se "Jaha ja, Timrå har vi inte haft som huvudrubrik inom SHL sen september så det är nog dags snart". För inte fasen är det, intressesfären borttänkt, något som helst jämnfördelat mediamässigt även om vi tar bort pangrubriker som tränarbyte/klubb i kris/otroliga bedrifter.

Jag håller med om att det är ett bra tecken att det inte skrivs massvis om klubben, då hade det antagligen betytt negativa rubriker, men det hade gärna fått komma fram lite mer info om att Timrå faktiskt mosade Frölunda i premiären, att Timrå vann mot seriesuveränen etc.
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Rögle BK 2023-11-28
empa11: Ja jag håller själv med om oskars, det är jobbigt att se dem i serien med alla dåliga minnen.
Lyfte mest en tanke att deras låga kvalitet kanske gynnar oss över tid, fast det stämmer nog inte. Gynnar väl de flesta lika i så fall.
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Rögle BK 2023-11-28
Jag vet att Oskars är jobbigt att ha i SHL, framför allt p.g.a. kvalförlusten och gratisbiljetten under covid. Men egentligen, om vi bara tittar på papperet här - är de inte ett lag vi egentligen skulle vilja ha i SHL? Tänker att de är små, har inte så mycket pengar att röra sig med och då bör de över tid bli ett bottenlag att ha som räddningsplanka.

Men jag vet inte, det är på papperet det om vi stryker all historia...
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Frölunda HC - Timrå IK 2023-11-25
Alltså, vad skönt det är med tre poäng och att nolla motståndarna!
Jag är inte den som är igång och gnäller alltför mycket, men efter HV-matchen så var det tungt och jag var less. Det blev ett mail till klubbledningen där jag ifrågasatte Dahléns varande på isen i slutet av den matchen och ifall de jobbar på att klura ut vad det är som gör att vi inte stänger ner matcher så bra som ifjol. Som supporter ville jag bara få höra att något görs bakom kulisserna, så att man inte bara tuggar på.
Så det var oerhört skönt att se laget nolla Frölunda igår. Hoppas innerligt att det var ett trendbrott i defensiven!
Låst ämne

Timrå IK > Sv: HV71 - Timrå IK 2023-11-23
Bragd-Birger: De kedjorna du föreslår köper jag. Jonte behöver nog gå ner i hierarkin och bli lite mer ödmjuk i sitt helhetsjobb över banan. Kanske att EA och Mieho kan byta plats, känns som att EA gör sig bättre i centerroll än vad Mieho gör och Miehos spelstil borde passa bra på vingen.
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Hahl Bundy 2.0: Instämmer, nu är det dags att laget gör en stabil insats över hela matchen och börjar spela bra även i andra halvan av matcherna.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Skellefteå AIK 2023-11-18
kulltorp: Läser att folk vill släppa Hanzl, blir lite förtvivlad av tanken utan honom i laget. I princip den enda som är kreativ nog för briljanta pass OCH kan slå "no look"-passningar OCH jobbar bra i försvaret.
Att han tjänar mer än t.ex. Kossila är ju tyvärr en sak vi i "lilla" Timrå alltsom oftast får leva med, då vi inte är högst upp i SHLs näringskedja av lag. Vi kommer ofta behöva bjuda högre på etablerade spelare som andra också har ögonen på.

Men visst, ta in en okänd center för max 200 SEK/månad så får vi se hur bra det blir, alternativt hur många det finns att välja på.
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Nisse på Mon or: Kan mycket väl vara så att klubben skiljt på sportslig målsättning och budgeteringsmål. Får hoppas vi ta oss till kvart åtminstone och plussar några miljoner den här säsongen då.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Växjö Lakers 2023-11-02
empa11: Och det är då ordet "Ångest" som ska in på vågrätt rad 4.
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Leksands IF - Timrå IK 2023-10-31
Knylan: Vad som kan gå fel? Jag vågar inte ens säga vad som kan gå fel, jag bara antar att Murphys lag gäller för oss Timråiter.

Vinst idag hade suttit väldigt fint, särskilt som att vi möter svåra Växjö nästa match. Lite andningsutrymme lagom till landslagsuppehållet vore härligt.

Hållander verkar ha vaknat iallafall, kanske Lander också. Det är bara dags att täppa till lite mer rejält bakåt då, få Dahlén att jobba hårt åt båda hållen och sen sätta våra lägen.
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Linköping HC - Timrå IK 2023-10-28
DenRöda: Känner inte att han gjort någon jättesuccé även om han stabiliserade upp bra när backsidan varit svag. Men vi har alltså: Edfeldt, Erixon, Eronen, Forsmark, Lyytinen, Melander, Rindell, Strömberg och Svensson på kontrakt utöver Juolevi. Det är ändå 9 backar. Melander är visserligen på tillväxt och inte tänkt att gå in i A-laget. Edfeldt har blandat och gett men gjort det bra defensivt. Forsmark är intressant och tar för sig, framför allt framåt. Det är väl i så fall om Juolevi ska ersätta Svensson/Erixon, men vad ska vi då ha dem till? Brukar sällan funka bra att rotera spelare i hockey för då tappar de tempot.

Nej, jag är inte helsåld på förlängning av Juolevi, kostar nog mer än det smakar just nu.
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Linköping HC - Timrå IK 2023-10-28
vonDöbeln: Ge Rattie en rejäl tryckare upp i plexit mot hemmastå. Följ sen upp det med att köra över Linköping målmässigt. Då är jag nöjd.
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Tom Topp: Ja det får man säga. Och då är jag nog "för ung" för de där.

De där hade de väl kunnat köra på en "classic"-match, om det någon gång återskapas en sån som vi hade mot Brynäs för en 10 år sen.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Timrå IK - HV71 2023-10-26
bar mofftak: Vilket var aset som gjorde den där fula?
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Timrå IK - HV71 2023-10-26
vonDöbeln: Vinst idag hade verkligen varit en bonus. Dessutom nästan ett måste om vi ska distansera oss på riktigt ifrån bottenskiktet och börja titta uppåt.
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
{Bäckis69}: Tror det handlar om dina kommentarer som du dyker in med. Även om du kanske inte menar att det ska låta retsamt/hånande så skriver du dem på ett sätt att du lämnar det öppet för den tolkningen.

Just senast så kontrade Synct din kommentar om "Ni möter dem härnäst" med "Nästa match möter ni Kalmar". Det mötte du alltså upp med "Hur många sm guld har ni nu igen?".
Att du får lite spydigt tillbaka är väl inte konstigt, för hur tänkte du att du skulle få svar på den kommentaren? Tänk till nästa gång ifall du inte vill ha spydiga svar när du lägger såna kommentarer, eller så får du helt enkelt leva med att du får de svaren när du skriver som du gör.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Rip Kirby: Nej inte det introt. Om man lyssnar på den här låten så kanske minnena kommer tillbaka till Timråpoddens intro till deras avsnitt "Vi är tillbaka"
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
När tråden är någorlunda lugn slänger jag in en helt annan fråga:
Är det någon som har eller vet var introt finns till avsnittet som Timråpodden (alltså den numera nedlagda) körde när vi gick upp 2018. Det introt där de mixade ihop Jo Blankenburgs låt Voyager med ljudklipp ifrån kvalserien mot Karlskrona gav mig gåshud och gör att jag än idag lyssnar på den låten med härliga minnen i tankarna.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
DenRöda: Är det inte också så motståndarna till en större grad än normalt jobbar med kontringar när vi styr spelet så pass mycket som vi gjort? Jag tänker att bland de farligaste chanserna är lägen med 2vs1 och 3vs2. Får känslan att vi släppt till en hel del såna jämfört med helheten.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Håkkybåkky: Briljant inlägg, att det är långt gör inget eftersom du resonerar fram utifrån statistiken. Det bygger dessutom vidare på det som Sanny&Svensson nämnde i senaste avsnittet, att Timrå producerar väldigt mycket chanser framåt men inte levererar i faktiska mål.

Vår "Goal performance" ger hopp om att vi kommer lyfta än mer i tabellen, medan en del högre upp kommer falla tillbaka något. Kan vi hålla det här spelet uppe samtidigt som vi börjar göra mål på de chanser vi har så kan det bli riktigt roligt framemåt slutspelstider.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Leksands IF 2023-10-14
Labban: Samma för mig och har varit några dagar åtminstone. Kass helt enkelt
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Leksands IF 2023-10-14
mikenomad: Snälla, tryck det där på ett stort Tifo!
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Leksands IF 2023-10-14
Knass: Vi kan väl hoppas att Erixon lyfter sin nivå framöver, det har inte varit det bästa han visat upp på sistone. Angående kontrakt får vi ha i åtanke att Erixon är rätt skadefri historiskt, så vi får åtminstone en någorlunda hel spelare där till skillnad ifrån vad Joulevi verkar vara.

Forsmark och Rindell är starka spelande backar med bra spelsinne, så de är viktiga att behålla. Svensson oh Lyytinen är väl stabila defensivt, även Strömberg bra när han är hel. Eronen har ett bra skott, framförallt i PP. Sen har vi 4 backar till, Edfeldt, Juolevi, Erixon och Mellander som slåss om platser. Har lite svårt att se att vi kan behålla Juolevi nä vi har 10 backar på kontrakt just nu...
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Timrå IK - Leksands IF 2023-10-14
Dubbeld: Ooooooootroligt skönt med 3p igen
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Örebro HK - Timrå IK 2023-10-12
Dubbeld: Kollar man video #2 där så ser det itne ut som att Lundin ens ser linjedomaren. Sen kan väl jag personligen undra vad linjedomaren ska göra flera så långt in i banan.

Jaja, lär väl sluta med avstängning hur som helst. Det är ju ändå en Timråit vi pratar om...
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Örebro HK - Timrå IK 2023-10-12
JanneH: JJ har ju inte fått så mycket skott på sig eftersom vi ägt många matcher spelmässigt, men på något vis har vi ändå släppt till lägen som han tvingats kapitulera vid emellanåt. Räddningsprocent är inte alltid lika med prestation vilket visar sig här.
Låst ämne

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Patrick Polly: Synd på andrakedjan, de har varit briljanta. Likaså tredjekedjan.

Hanzl har mer handleder än Lander och det kanske kan vara bra för Dahlén och Hållander, men då riskerar andrakedjan bli lite trubbig. Kanske får EP stå för handlederna där, kan ju vara ett genidrag egentligen...

Hur som, vi har skyhöga xG jämfört med många lag. Det borde lösa sig fint över tid. Jag tror vi blir lite hårt straffade av individuella misstag i försvaret, som delvis löser sig när vi får tillbaka våra backar som är på skadelistan.
Kommentera

Timrå IK > Sv: Apropå nånting...
Är det någon som har koll på Juolevis styrkor är? Verkar inte vara någon sniper och låter som att han är skadebenägen. Men positivt då?
Kommentera

·