1150x200-hockeyicerinkfornhlteamsby_0.png

Support

4633 inlägg · 365 ämnen

Forum

« · 1961339 · »


Sidan uppdateras nu automatiskt med de nya inlägg som skrivs.


Sv: HockeySnacks drift-tråd
Jaca: Det hjälper föga, MIF fick ingen ersättning.
+1
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
DansbandsWolf:
Ja! Haha.. Vi får skicka en räkning på 50000:- som MIF gjorde när samma firma gjorde ett jobb nere i Malmö och satte upp en MoDo logga! ;D
+1
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
JohnnyKnoxville: Hahah ja! Barbroapan raderar alla svar till Yodas otroligt provocerande inlägg. Måste vara en trevlig värld i deras inavlade bubbla.
+7
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
JohnnyKnoxville:

Men stämningen är väl ändå bra? Humor, modern kraftpoesi! :-)
+2
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Yoda Marklund: Inte vet jag, men jag tycker mig se en del monologer i SAIKs forum också. Det är någon gök där som ofta pratar med sig själv. 🤣
+8
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
hanzon: Kommer nog en faktura för reklamplatsen i hallen.
+1
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Yoda Marklund: Nu har dom fått en Modo logga i deras arena, hoppas dom blir nöjda.
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Jaca:

Jag tycker det är tråkig stämning på lövens forum. Det händer ganska lite. Mest monologer. Synd.
+1
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Yoda Marklund:
Ska inte bemöta det Du skriver för snart blir man tillsagt att sluta med det!
Det är som en god vän till mig och SKAIK supporter sa:
"Det är tråkigt att två stycken ska få styra Skellefteå sidan inne på HS!"
+6
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Jaca:

Inblandad av en incident då en person mister livet, dömd för vårdslöshet i trafik, få körförbud, och sen vara ute och busköra och försöka fly till fots från polisen när de ska haffa dig... jag tycker det är ganska allvarliga grejer faktiskt. Det är inte personangrepp att rapportera om detta. Det är tragiskt att Kovacs får spela vidare.
+1
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Duncan:
Nja värst vet jag inte om han är och jag har då inga problem med honom, sedan svarar han upp mot i det mesta av fallen Yoda, Att det sen spårar ur är en annan sak! Han skriver mer konstruktivt, vilket man inte kan säga att Yoda gör fast jag vet att han kan det.. Vad och vem som gör rätt eller fel vete fan, men jag tycker att de två inne på Skaik boken skulle mer koncentrera sig mer på sitt eget lag än det rena personangreppen de sysslar med mot en enskild vilket enligt HS regler är förbjudet..
+3
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Jaca: Du har väl händelsevis inte varit inne i Luleå-boken o kollat. Där finns hockey-snacks värste. Han dessutom styr o ställer helt själv. Kommer man med kommen-tarer ang. hans sätt att bemöta kritik så blir man avstängd i den boken
+1
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Yoda Marklund:
Ditt skrivande faller in under facket personangrepp på enskild, vilket har renderat andra skribenter här inne på HS en livstids avstängning, tex inne på Brynäsboken!

Menar härmed inte att Du är ensam att göra detta, men Du ligger i topp i den ligan!
Du visar bara vilken värdegrund som Du personligen besitter!
+3
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Jaca:


Min rapportering runt den kriminelle Kovacs tycker jag är en sund rapportering att följa för de med värdegrund. Det är därför vi kunde följa värdegrundstabellen tidigare, och nu då värdegrundsslutspelet. Jag tycker personligen att om man borde sitta inlåst i fängelset, då borde man inte få spela SHL-hockey, men smaken är som baken.
+2
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Yoda Marklund:
Barbro är Drottningen av redigering menar Du väl..
Inga personangrepp säger Du inte finns på er sida??
Vad kallar man din häxjakt på Kovacs då??

Barbro: Btw så ser det sjukt konstigt ut när Du bara tar bort halva inläggen och låter Yodas svar på nått som inte finns stå kvar!!
+2
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
bisterfinnen:

mitt hem blev raidat nu av 15 swat-poliser som ville veta varför du känt dig kränkt på hockeysidorna på internet. Jag har tur som lever.
+1
Kommentera


Sv: HockeySnacks drift-tråd
NuMo: Hatet i Skellefteås forum måste få ett slut
+7
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
bisterfinnen:

Tyvärr så har HS mer eller mindre blivit ett fridrivande skepp där besättningen samt passagerare är kvar ombord medan befälen lämnat skutan och rott iväg till land för att gå på puben. Kaptenen ror dock tillbaks emellanåt för att kolla loggboken, mer än så är det inte.

Nu är ju HS uppbyggnad ändå ganska stabilt uppbyggt, men nog ser vi att vi har anarki i någon hytt. Någon större risk att det spider sig är det ju egentligen inte. Det är som en brand. Man får lov att stänga dörren till hytten så att det inte blir för mycket syre där inne.

Tråkigt ändå för oss som ändå upplevt det positiva med att debattera på HS, t.o.m. över lagtillhörighetsgränserna, genom alla år. Marcus prioriterar inte sitt skötebarn så mycket längre, vilket såklart är förståeligt. Men ändå inte bra. Någon större hjälp att styra skeppet verkar han inte ha numera, så nu har han helt enkelt surrat fast rodret och så får skeppet segla fritt iväg i den riktning vinden driver, till nästa gång han orkar komma tillbaks för att läsa loggen.
+10
Kommentera


Sv: HockeySnacks drift-tråd
Rytter:

Tänk om du lade ner samma energi på att hitta några motståndarsuppoerters till Västervik, Vita Hästen, Pantern och dylikt så du kunde diskutera med dem? Du vet nu att dina dryga, irrelevanta och provokativa inlägg på dynastiernas forum kommer att bli bortplockade att supermoderatorn Barbro, killen med koll.

Varför lägger du ned så mycket negativ energi på att dryga dig på dynastiernas sida? Var lite konstruktiv och sök upp dessa supporters, om de är väldigt väldigt väldigt tålamodiga kan du säkert hitta någon att käbbla hockey med.
+1
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
bisterfinnen:

Är det ett hot eller? Du ska polisanmäla och försöka stänga ned hela sidan? Om andra inte dansar efter din pipa.
+1
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Yoda Marklund:

Nej jag är inte ansvarig för sidan. Hade jag varit det hade du inte kunnat skriva ditt inlägg.

Du har lyft personangrepp? Snälla spela inte offer, det klär dig inte när det är du som står för 99% av övertrampen på den sidan. Men visst om du tycker att det inte är personangrepp att be någon köra upp en dildo i tvåan så får det stå för dig. Om det är vårdat språk att kalla domare och spelare för hora, att referera till nazism ja då vill jag inte veta vilka hemska inlägg den eminenta moderatorn städat bort. Om du kallar nivån i er bok för välstädad och välskött då tycker jag faktiskt väldigt synd om dig.

Skulle gärna se ansvariga uttala sig så vi får se vad som är tillåtet eller ej.
+7
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Rytter: Jag håller med till 100%.

Det är fruktansvärt tråkigt att dessa två får fortsätta förstöra och skrämma bort vettiga duktiga supportrar.

Administrationen av hockeysnack måste bli mycket bättre, annars tycker jag att Marcus ska stänga ner hela HS faktiskt.
+7
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Rytter:

Är din roll över-Moderator alltså?

Jag har flera gånger lyft rasism, personangrepp etc. Nu är sådant bortstädat av dynastiernas eminenta moderator, och det är riktigt bra. Äntligen har dynastiernas ett välstädat och välskött forum. Hur det är inne på MoDos allsvenska forum har jag inte riktigt koll på då jag sällan läser och skriver där inne. Men bland seriekonkurrenterna vill jag lyfta fram Qatars moderering som ett skräckexempel, fast där brukar ju du som över-moderator vara och heja på?
+1
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Yoda Marklund & {Barbro}

Har ni kollat igenom reglerna för HS, det som gäller för alla forum och gästböcker?

Här får ni en liten inblick:

Du ska INTE:
*Angripa personer (det är deras åsikter eller resonemang du ska ifrågasätta).

-Detta är ju något ni är experter på att göra. Hur var det med att förnedra andra genom att t.ex be dessa "köra upp en dildo i tvåan" snack om "spermier i analen" osv. Andra kan säkert fylla på med mer exempel. Dessa inlägg får ju dessutom stå kvar, tycker du att det fyller en funktion på ett hockeyforum?

*Ej heller inlägg som uttrycker missaktning eller nedvärdering för folkgrupp, eller annan sådan grupp av personer med anspelning på ras, kön, hudfärg, sexuell läggning, nationellt eller etniskt ursprung eller trosbekännelse.
*Svordomar och grovt språk undanbedes. Dina inlägg ska hålla en kamratlig ton och hålla ett vårdat språk för allas trevnad.

-Finns ju flertalet exempel på när detta bryts emot och när inläggen får stå kvar t.ex "Domaren är en hora", ändra namnet på en spelare så det blir "Horan" istället för Horak, ändra en skribents nick så det refererar till en nazistisk symbol osv. Hör detta hemma på ett hockeyforum? Bryter de mot HS regler ovan? Inläggen får dessutom stå kvar trots att många har anmält dessa.

*Därför kan det aldrig vara acceptabelt med övertramp som innefattar exempelvis grovt språk, hot och liknande.

-Nej det går inte att skydda dessa inlägg genom att kalla dessa för poesi. Det är flertalet som reagerar på detta men inget görs.

Listan går att göra längre ifall du så önskar, men jag tror dessa få exempel visar på hur er bok missköts å de grövsta. Andra får gärna fylla på ifall de orkar, men jag tycker dessa exempel visar tydligt hur det ser ut. Vi ska också komma ihåg att detta inte är en isolerad händelse, så här har det sett ut över de senaste ca 3 åren och ingen förbättring är i sikte.

*Om det skulle visa sig att en moderationssledare går över gränsen och bryter mot detta ska en varning utfärdas. Moderationsledaren ska ha rätt att uttala sig i ärendet. Därefter tar forumledarna och evaluerar händelsen och utför åtgärder som kan sträcka sig från en vanlig tillsägelse till att man blir bortplockad som moderationssledare och i värsta fall stängs av från sajten.
* Givetvis får de lokala reglerna inte bryta mot de generella reglerna som gäller för hela Hockeysnack

-Intressant att er moderator får sitta kvar. En sådan misskötsel av en sida på hockeysnack har jag aldrig sett under alla år här. Inlägg som direkt bryter mot HS regelverk och mot regelverket i er bok får står kvar, inlägg från övriga skribenter som markerar mot detta tas bort och ingen förklaring ges. Här önskar man att det ansvariga samt forumledarna går in och markerar.

*Vid ifrågasättande av moderators beslut och diverse konstigheter ska dock någon eller samtliga av forumledarna vara behjälpliga som stöd eller genom att vidta direkta åtgärder.

-Vilka är dessa forumledare? Skulle vara intressant att höra deras åsikt i denna fråga och ifall detta är något som HS vill stå för.


Har sagt det och säger det igen, fixa till SAIK forumet eller stäng ner det för gott. Det finns ett par vettiga Skellefteå fans på denna sida, men ingen av dessa vill skriva i SAIK boken eftersom de inte vill bli förknippade med Yoda och Barbro, och de har fått sin del av hån genom åren också. Ge dessa en chans att bygga upp en vettig SAIK sida, just nu håller de hellre till i Luleås forum vilket i sig är ganska komiskt.

Yoda: Du behöver faktiskt inte svara på detta, kommer väl bara något hån eller annat ogenomtänkt. Däremot skulle det vara intressant att få en utläggning från Barbro hur han/hon ser på sin roll som moderator och hur väl modereringen fungerar enligt existerande regelverk på HS.
+8
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Rytter:

Jag är då skitnöjd över modereringen på dynastiernas sida. Inga personangrepp, inget som drar ned dynastiernas namn i smutsen, inlägg ska vara relevanta för dynastiernas. Barbro är ju kingen!

Hur modereringen är inne på MoDos sida, det lägger jag mig inte i.

Men klassen inne på dynastiernas är klart högre än inne på Qatars sida, och där brukar du vara inne och heja på.
+1
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Yoda Marklund:

Du behöver inte försvara det du skriver. Detta är en fråga till er moderator angående påståendet om provokationer och väldigt underlig moderering på er sida. Skulle vara intressant att höra resonemanget och hur tanken går.

Men fortsätt du vara stolt över det du skriver och hur du uttrycker dig, säger ju en hel del om dig som person.

Som sagt hoppas att någon sätter ner foten och markerar mot det som skrivs och klimatet i er bok.
+10
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Rytter:

Spelar inte ni i allsvenskan där ni ligger på femte plats, 14 poäng upp till kvalplats?

Vi har 7 SM-finaler på 8 år. Men igår uppträdde vi som MoDo på isen.
+1
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Farbror Barbro:

Förklara vart provokationerna i detta inlägg finns?

Det är ok för Yoda att börja med att håna Modo och Brynäs fans, men inte att svara på detta? Varför får det första inlägget vara kvar men svaret tas bort?

Du ser uppenbarligen inte att du målar in dig i ett hörn. Byt nick till "Kim Jong un", för det är mer passande.

Och ja jag kommer att fortsätta lyfta fram detta tills en förändring sker eller någon tar tag i detta.

Yoda:
Pinsam jävla insats. Nyttigt att få känna sig som en MoDo/Brynäs supporter.

Rytter:
Du kommer aldrig få känna dig som en modo eller brynässupporter.

Du kommer aldrig få uppleva stoltheten vi känner att våra klubbar fostrat stora spelare som spelat hem vm guld och os guld för Sverige. Spelare som dominerat i Nhl och vunnit sc, poängligor och tillhör de riktigt stora där borta.
+2
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Rytter:
Du fortsätter besöka vår bok med rena provokationer utan vettigt innehåll. Jag väljer att radera isf att stänga av för du kanske lär dig hålla rätt nivå.
+1
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
DansbandsWolf:

jag delar då inte ditt "ovanliga" intresse av får i alla fall...
+1
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Yoda Marklund: Tänkte bara för skrivstilen och texten i insändaren är väldigt lik en viss Ossian på NP.

Om det är samma så skämms gubbe du är ju en 60 plussare och borde inte skriva texter här som du gör.
+1
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
DansbandsWolf:

kanske det, kanske inte.

Rytter, är det en man eller kvinna? Jag gissar på en tant i 50-årsåldern.
+1
Kommentera


Sv: HockeySnacks drift-tråd
Farbror Barbro: Vad jag förstår så verkar många andra skribenter ha problem att hamna på godkänd nivå för gästboken, även om de inte bryter mot hockeysnacks regler.
+3
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Rytter:

jag hör fiolstråkar spela när jag läser ditt tårdrypande inlägg. Vilken tragedi.

Skriv en bok om det vettja!
+1
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Rytter: Det är något fel på grundvattnet i Skellefteå.
+7
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
DansbandsWolf:

Kan tillägga att inlägget där yoda ändrade en skribents nick så det skulle referera till en nazistisk symbol ligger kvar också. Men när skribenten svarade och frågade varför yoda ändrade nicket blev inälgget borttaget. Samma med mitt svar när yoda hånade brynäs och modo supportar och flertalet andra inlägg idag.

Bryr mig egentligen inte så mycket om dessa inlägg, men de med rasistiska, nazistiska och grova sexuella anspelningar tycker jag är fördjävligt att man inte markerar mot. Borde ligga i ansvarigas intresse att sopa rent på sin sida tycker man ju.

Sv: Dynastiernas dynastiförenings guldresa
#1947287 · Yoda Marklund 20x20-logo-skelleftea-aik.gif · 6 timmar sedan
{HakKorz}:
.....
+3
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
DansbandsWolf:
Det är en form av modern kraftpoesi/ordkonst som är på en sådan hög nivå att jag absolut inte vill röra den än mindre radera.
Skellefteå AIK är inte Qatar.
+1
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Farbror Barbro: 2018-12-30 18:27 skriver du Yoda i Skellefteåboken:

”Ta en stor svart dildo och för in den i tvåan vetja! Kör ”ribbad” eftersom vårtig ej finnes”

Varför ligger texten kvar i din Skellefteåbok där du är moderator? Är det här det du kallar poesi på ett offentligt forum representerande Skellefteå AIK?
Vad tror du Skellefteå AIK tycker om det?
+3
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
NuMo:

Man får väl hoppas på det.
+1
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Rytter: Det löser förhoppningsvis sig snart, som han som sket i byxan sa.
+2
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Farbror Barbro:

Förklara gärna hur du tänker kring modereringen i exemplen jag skrev in. På vilka grunder togs mitt inlägg bort medan de andra får stå kvar?
+2
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Rytter:

I Leksand var det normalt! :-)

Barbro har faktiskt städat upp så att språket, personangreppen och innehållet håller klassen. En utmärkt moderator.
+1
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Alltså om jag var den här killen marcus som fick en massa hot om polisanmälan hit och dit, du är ansvarig för sidan men skiter i diverse petitesser som jag som lättkränkt dubbelmåttstockare fått utstå... jag skulle IP-banna bisterfinnen permanent efter sådana hot! Det är vad jag skulle göra om det var min sida. Polisanmäl du men försvinn permanent, hot mot mig fungerar ej här på min sida.
+1
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
NuMo:

Trodde att sunt förnuft fanns och att man på ett hockeyforum skulle slippa läsa inlägg med nazistiska anspelningar och andra rejält grova övertramp, könsord mm.

Normalt att skriva till någon att köra upp en dildo i tvåan på ett hockeyforum? Nej inte speciellt.

Sedan är ju det sjukaste att det inlägget får stå kvar av moderatorn, medan de som diskuterar hockey med vissa små pikar tas bort.

Nej ansvariga borde sätta ner foten och det rejält.
+2
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
DansbandsWolf:

jag har aldrig skrivit om spermier inanalen, du hittar på! :-)
+1
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Rytter: Se det som ett experiment. Gränserna måste överskridas för att man skall veta om man får träda över dem eller inte. Marcus och de andra ansvariga måste kanske berätta för oss andra hur de vill att Hockeysnack skall vara.
+2
Kommentera

Sv: HockeySnacks drift-tråd
Rytter:

ni är ju bara en liten gnällig mobb bestående av ett fåtal högljudda misslycakde individer, ni är ej representativa för den stora massan som läser, skrattar och mår bra. Ni behöver inte sabotera för alla andra bara för att ni inte förstår er på konst och poesi.

Ett tips: håll dig till ditt eget forum samt gå in på Qatars forum och sprid din misundsamhet, men undvik att skvallra här och undvik och läsa inne på dynastiernas högklassiga forum.
+1
Kommentera

« · 1961339 · »