1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582583 inlägg · 6215 ämnen

Apropå nånting...

« · 1901082 · » Till forumet


Sv: Apropå nånting...
Hahl Bundy: Håller med dig on att Durmaz hade nån lyckad kväll men är det verkligen kört?
Räcker med vinst med 1 mål mot mexico. Vinner vi den ser det ut att man får möta Schweiz och att tyskarna får nöta Brasilien. Så förlust idag ka ske inte va så pjåkigt i slutändan ändå.
😉
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: varför näthata!!! Jävla dumheter!!!!?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Hahl Bundy: han gjorde vad han var där för inte hans fel varför näthata!!!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
JonteD: näthata känns lite efterblivet men vi var nog många som svor hemma i soffan över det där huvudlösa ingripandet i slutminuten. Till nästa gång kanske folk ska lära sig att skilja på vad som är ok att vräka ur sig i affekt (troligen onyktert) hemma i soffan och inte omedelbart spy galla på nätet.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
JanneH: vadå efterblivet? Näthat är väl nog så allvarligt!! Och om man blir förbannad får man väl hålla för sig själv inte vråla ut i sociala medier!!!!! Nä fy fan för såna människor trasiga krigsleksaker hade dom nog!!!!!!!!!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
JonteD: Alltså det är läge att tänka till nu. För egen del kan jag tyvärr inte svära mig fri som oskyldig, många idiotiska personangrepp har man kläckt ur sig genom åren.

Här och på andra ställen, mot enskilda spelare som inte presterat i paritet med mina förväntningar. Konstruktiv kritik är en sak, förlöjliganden och smutskastning nåt annat.

För min del är det slut med sånt. Det är allvar, på riktigt nu. Det är så hatet tillåts fortsätta gro och jag tänker fan inte bidra till det mer.
Tycker samtliga härinne ska ta rygg.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: mycket bra sagt!!!! Respekt!!!!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
JonteD: det är ju precis det jag säger. Folk måste kunna filtrera vad de vräker ur sig på nätet
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
I affekt skriver man mycket... och mycket som är fel. Tänker inte försvara mig själv. Reptilhjärnan skrev i affekt utan att passera nån större tröskel innan det nådde fingrarna. Ber bara simpelt om ursäkt! Det finns det nog många som som borde göra. Att be om ursäkt och att tänka till innan man skriver. Det är svårt med känslor framförallt i affekt och besvikelse.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
JonteD: Vem har näthatat? Det är väl för faan skillnad på att skriva att man är missnöjd med ngns insats eller att man ska mörda ngns familj???
Sätt för faan inte näthststämpeln på mig är du snäll.
Kolla vad jag skrev......!!!!
Ska vi inte få vara ett uns negativa till vad som sker??
Då kan vi byta ut oss mot robotar.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Puckat: Nubben twittrar inte ofta men när han gör det är han 100 % sur eller missnöjd.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: Det är inte vid mordhot gränsen för näthat går, den går långt tidigare. All skit som t.ex skrivits om kommentator-Hanna senaste veckan. "Jävla kackelhöna" och annat, klassiskt näthat.

Det är naivt att resonera annorlunda och det gör oss inte till robotar att höja oss över dylikt beteende.

Sen kan jag tycka att just ditt inlägg var av det beskedligare slaget och jag har inte för avsikt att stämpla dig som mer näthatare än nån av oss andra.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Det är väl självklart att man inte ska hata på nätet och det är en tragedi varje gång "hat-trollen" får härja fritt på nätet.
Detta måste stoppas till varje pris, men det är ingen avundsvärd och lätt uppgift..
Det jag reagerar mot är när det extrema sätts mot det normala. När moraltanterna ska in och "städa" i olika forum.
Jag har varit i detta forum ganska länge och jag ser oerhört sällan ngt som kan kopplas mot ngn form av näthat. Observera att det är min bild. Moderatorerna kanske inte håller med mig.
Vi är supportrar och vi hyllar och sågar i en salig blandning. Det måste vi få göra. Annars kan man lägga ner alla supporterforum.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: Så är det, tänker att de flesta av oss härinne har schyssta värderingar. Men jag tror ändå att vi kan behöva tänka till var och en hur vi uppträder och vad vi skickar iväg.

Jag kan för egen del räkna upp ett antal spelare som jag genom åren skrivit skit om. Skäms när jag tänker på det, Kolan är ett färskt exempel. Jag behöver bara tänka på hur jag skulle förklara/försvara en del av det jag skrivit inför mina barn när jag inser att det kan jag inte. Det är ett kvitto och bör vara en väckarklocka...
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: sorry!! Menade inget illa ☺
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Svenska Fotbolls Förbundet har polisanmält de grövsta påhoppen. Vi får hoppas att polisen sköter utredningen effektivt så att de värsta nötterna kläms åt på ett kännbart sätt.
Hota familjen? Man kan bli spyfärdig för mindre..
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Herminator: mitt i allt s.k näthat så tycker jag vi sänder en tanke till Jesper Mattssons son Oliver Mattsson som somnat in efter en tids sjukdom bara 14 år gammal. Vila i frid .
www.expressen.se/kvallsposten/sport/hockey/shl/en-stor-kampe-har-lamnat-oss/
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Tikkare: Så tragiskt
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
{mikenomad m fl}: Stort + till alla bra åsikter i senaste inläggen.

Vad gäller sparkboll måste PartyJanne träna på att ställa upp en adekvat mur. För få och för felplacerda blev en munsbit för Kroos.
Trump kanske har något tips inför avgörandet mot Mexico?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
sargad: Men har alla missat reprisen och vad som egentligen hände på frisparken? Kroos är lurig och slår en kort passning på ett par meter och lurar på så vis både den svenska muren (som står kvarstå fastfrusna i gräsmattan) men framförallt Olsen i målet som mins sagt hamnar på mellis och är när skottet mot mål kommer ett par sekunder senare helt fel i position. Knepigt läge för Olsen att läsa situationen då han nog inte ser särskilt mycket som skymd bakom den svenska muren.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad:
När det gäller Durmaz tkr jag de flesta på HS ändå hållt sig på rätt sida gränsen. Några har varit nära gränsen men ändå hållt kritiken till misstagen på plan, en del har skrivits i rätt nära anslutning till förlusten då besvikelsen var som störst.

När det gäller kritik av spelare tkr jag själv att det är en svår balansgång mellan kritik kontra klander. Men det är ändå klokt att tänka ett varv extra då idrott är underhållning/lek och spelarna är vanliga människor.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Puckat:
Inte hundra koll på ungdomshockey/juniorhockey men har för mig att kring 2002-2004 så var vi nere källarn på juniornivå, forumfavoriten Hagos var ansedd som en av våra större talanger, vi fick kvala för att hålla oss kvar i A-gruppen på juniornivå.

Boustedt/Bendelin började då med ett förändringsarbete och hämtade in synpunkter från tränare, satte igång med russinläger och vår juniorhockey lyfte sig markant. Givetvis gör ledare/tränare på ungdomsnivå ett bra jobb och inget är en mans arbete men uppenbarligen skedde vissa positiva förändringar kring 2004 och framåt. Om nu Boustedt satte igång detta så förtjänar han beröm åtminstone för det arbetet.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Tarasov: Ja tänka ett varv extra, det är exakt det jag menar. Jag pekar inte ut nån annan, det räcker så bra att jag vet vad jag själv öst ur mig. "Vitsiga" personangrepp för att plocka låga bekräftelsepoäng på nån annans bekostnad. För det är ju lite så det allmängiltiga slentrianmässiga näthatet livnär sig, att förstora sig själv genom att förminska nån annan.

Det är här den stora attitydsförändringen måste ske. Näthat handlar till 99% inte om mordhot eller andra brottsliga angrepp, det är när vi andra tycker det är ok att gömda bakom anonymitet befästa en rutten kvinnosyn eller andra sugiga värderingar genom att ta sig rätten att skriva nedsättande och förnedrande om nån.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad:
Håller med om det du skriver, utmaningen är inte att raljera eller skriva nedsättande om andra människor, utmaningen ligger i att vara respektfull. Både på nätet och irl skall tilläggas.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Tarasov:
Sen menar jag såklart inte att man inte får kritisera enskilda spelare eller personer. Att raljera till en viss gräns kring prestationer el handlingar, det måste man tillåta sig. Annars blir det ohållbart och en hetsjakt åt andra hållet, då missar vi målet.

Jag tror bara att om man så långt det är möjligt försöker skilja på sak och person så är man hyfsat på rätt sida. Som sagt, jag försöker tänka på hur jag skulle förklara mig inför mina barn, som jag ju tänker att jag är en förebild för och vill stå för respekt och schyssta värderingar.

Det är effektivt och hejdar reptilhjärnan att skena i mitt fall. Ibland iaf...
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Om jag skriver att "X är så långsam så att min farmor skulle hinna upp hen" så är det inte näthat. Det är däremot inte heller särskilt konstruktiv kritik. Men det är helt vanlig supporterfrustration inom gränsen för vad som är ok.

I de forum vi diskuterar elitidrottsmän. Samma fras vore i n t e ok om den riktades mot en pojklagsspelare t.ex. Sammanhanget är alltså viktigt.

Att skriva "X är så jävla fet att han inte skulle åka ifrån min farmor" är inte ok nånstans däremot. Då har det gått från sak till person.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Kloka ord. Det är såna som dig man vill ha i VAR-rummet på ett fotbolls-VM..tex.. :-)
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: Tack! Hehe VAR ja....varböld el Guds gåva till rättvisan, det är frågan? I slutändan blir det ju ändå godtyckligt eftersom det sitter en enskild person bakom varje beslut...
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
4 av våra försäsongsmatcher sänds på Cmore, lägg därtil SCA cupen som sänds av mittmedia, dessutom vet jag att Sheffield sände sina matcher mot SSK ifjol, så dem lär nog sända i år också.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Nu finns match 6 mot KHK på Youtube! Det känns som att det var där det avgjordes.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
”Fortsätt investera i supporterkulturen, Timrå IK!”
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
josha840: Äntligen! Synd att det var så dålig kvalitet bara.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
hubbenorlen: Vackert ändå ❤️
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
El Maco: Kvällens TV-val
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
hubbenorlen: Ja, men hon som lade upp den har för avsikt att göra om det med, förhoppningsvis, bättre resultat.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Timrå IK enda lag från hockeyallsvenskan bland de 100 bästa lagen i Europa.

www.hockeyallsvenskan.se/artikel/yhuaajjek-1el1/timra-bland-europas-100-basta-klubblag
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
josha840: Låter bra! Framför allt är antalet bilder per sekund för lågt. Sämre upplösning kan man ju leva med.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
El Maco: Verkligen! Blir aldrig trött på att titta på den matchserien. Kollar på det här sammandraget av match 4-7 minst en gång i veckan. Blir lika rörd varje gång.
Kommentera


Sv: Apropå nånting...
Ledarstaben för J20
Tränare:
Thord Johansson.
Marcus Sjöberg.
Leif Lundberg.

Är det bandy spelaren Leif "Lenne" Lundberg eller är det bara nån med samma namn?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
JanneH: lite för den svältfödde så här i sommarvärmen.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Kongo: jag försökte investera i supporterkulturen i slutet av Maj då jag med ett leende på munnen och fradga rinnande längs mungiporna, nu skulle här inhandlas lite nya Timrå IK souvenirer inför hösten, samtidigt få bryta mej lite i storstan och få slå sig på bröstet av stolthet(vilket inte är ofta) men icke så nicke att jag fick eller kunde köpa en liten Timrå mugg ens..för Timrå IKs organisation hade inte nåt avtal med nån butik i hela Norrlands största köpcentrum. Sen må dom ha mycket att göra nu inför SHL starten. Men är det inte beklämmande att det inte gick att köpa nåt som har med Timrå IK att göra.? P.s El Maco.. jag tar gärna en av dina 20 st halsdukar. Vi sågs ju på söder i våras och du verkade ju trevlig .
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
josha840: Härligt! Jag binchade både 6:7 och 7:7 på raken igår kväll. Rena hockygodiset. Den gråtande KHKaren efter match 7 går inte av för hackor.. Är det inte höst snart? =)
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Lite mer lektyr med sköningen Gallo
Kommentera


Sv: Apropå nånting...
kaofl: Vi har ingen Manderville nu men jag har ändå positiva vibbar. Tror faktiskt den här kommande säsongen kan bli riktigt kul.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
flyttad

Thomas Olsson 7 minuter sedan

Jag tycker nubben har fått i hop ett lag som blir sämst 12:a mycket rutin från SHL så varför inte sticka ut hakan lite jag tror dom över raskar och går till slutspel en 10: e plats
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
T T: Ribba ut...
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
tror vi överaskar i shl👍
p.s)fredrik andersson
o mike helber på friends
i lördags på ed sheeran😎
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
T T: "Mycket rutin från SHL"

Nja...det är väl ändå precis där det brister. Eller iaf frågetecknen finns, i avsaknaden av ovanstående. Tydligast är det på backsidan, den ser på förhand väldigt osäker ut. Sista pjäsen där blir ohyggligt viktig.
Kommentera

« · 1901082 · »