1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581722 inlägg · 6215 ämnen

Cheerleaders

297706 · » Till forumet


Sv: Cheerleaders
arf: jag instämmer verkligen INTE att dom är sämre än oss, har heller aldrig sagt det. MEN jag vill inte att tjejerna ska blandas ihop. Likväl som Sundsvalls hockey och Timrå IK inte ska blandas ihop bara för att det är norrlandslag.
Kommentera

Sv: Cheerleaders
goagubbar: Kan jag tänka mig...Attl ramla i dom där trapporna kan tas i likhet med att hoppa från ett flygplan utan fallskärm...
Kommentera

Sv: Cheerleaders
RöDa BaSkErN: läser att många är besvikna på våra/era cheerleaders,
talade med en av tjejerna efter matchen, påtalade att de inte syntes där i glöggen, de vart liksom en i mängden,om de ska synas måste det till ett drapperi bakom de isåfall.undrade också varför de inte stog i trapporna.. svaret jag fick var att de var alldelens för brant att dansa i.
Kommentera

Sv: Cheerleaders
RöDa BaSkErN: De första cheeleaders som dansade i Ladan - om jag minns rätt - var väl AIK:s "Guldvippor" som hyrdes in några matcher inann Strimmorna bildades? Så det finns lite tradition med Guld o Svart i Ladan oxo.

Jag har alltid tyckt att Strimmorna var bra och att Cheerleading har sin givna plats i upplevelseprodukten Hockeymatch. Hoppas att Träningsverkets tjejer når samma standard som Strimmorna med lite mer träning och rutin.

[bild]user.tninet.se/~vls435l/mc2.jpg[/bild]
Kommentera

Sv: Cheerleaders
jalla: Fast Röd-Vitt funkar ju det å...Jag menar istället för Räd-Vitt...
Kommentera

Sv: Cheerleaders
Dream Team: Nu har ni lite bakomliggande fakta iaf...

Längtan till nästa tisdag är enorm!
Kommentera

Sv: Cheerleaders
RöDa BaSkErN: Håller med dej...Tacka vet jag räd-vitt...FORZA-TIMRÅ...
Kommentera

Sv: Cheerleaders
Det ända jag inte gillade var dressarna... Varför kan dom inte ha rött-vitt på sig eller en snygg guldfärg el. liknande....

Men svart.. Nja.. passar bäst hemma på gnagetmatcher tycker jag och dom vill jag absolut inte ha nått att göra med...
Kommentera

Sv: Cheerleaders
Hassebo: Funderingar behöver ju inte nödvändigvvis ses som kritik, speciellt om frågorna känns befogade, egentligen med all rätt, eftersom många kanske aldrig satt sin fot i arenan förrän igår kväll.

Då kan ju en och annan fråga t.o.m kännas naturlig att ställa till folk som vet...
Kommentera

Sv: Cheerleaders
Hassebo: VEM gör det..?! Men om man inte får gnälla av sig någonstans kan det bli jobbigt... Alla har inte någon att ventilera tankar med se´ru..
Kommentera

Sv: Cheerleaders
tezzan: Låter bra. Tyckte det hela började barka mer och mer mot gnäll-vm. Sånt gillar inte jag...
Kommentera

Sv: Cheerleaders
Hassebo: Det har vi säkert full förstelse för. Och detta var inget påhopp på tjejerna utan mer tanken bakom... Dom gör sitt jobb precis som vi andra..
Kommentera

Sv: Cheerleaders
Så här är det:

I enlighet med arenan så är inte allt riktigt klart ännu vad gäller danser m.m. för tjejerna. Eftersom det inte handlar om Strimmorna så är det ju från "scratch" igen på den fronten. Pompomsen är också på väg (är ju trots allt lite organisationsmiss från Träningsverket).

För många av tjejerna som var med och dansade igår var det första gången i ishallssammanhang, vilket säkert medförde rampfeber för flera. Men ge dem några matchers rutin så blir det här säkert bra.

Vidare så ska tjejerna inte bara dansa utan även sälja matchprogram, hjälpa till vid kiosker och dylikt. Tanken är att 15 tjejer per match ska närvara i arenan.

Blir säkert bra det här, eller hur?!
Kommentera

Sv: Cheerleaders
Dream Team: Allt flöt på alldeles utmärkt. Det var bara ståplats som var bökigt men det blir bättre med tiden om alla bara visar hänsyn och förstår att man måste hjälpas åt att komma upp på läktaren . Men i klacken tyckte jag det gick bra att få ihop folk men vi måste bli ÄNNU bättre annars kanske folk slutar gå...
Kommentera

Sv: Cheerleaders
Swordster: Kan tänka mig att det var fullt kaos på sittplats när folk varken visste höger och vänster eller upp och ner..
Trist dock att ståplats som den är byggd verkar bli ett bekymmer även nu. Det är ju lögn att ta sig till kiosker/toaletter om du råkar stå längst upp t.ex...
Nån som vet hur tjockt med folk det var under läktarna igår? Trängseln måste ha varit påtaglig...
Kommentera

Sv: Cheerleaders
Dream Team: Då alla inte fick plats på stå blev dom hävisade till öppningarna tillfälligt. Hädanefter är detta inget att rekommendera då detta är utrymmningsvägar. Tjejerna fick sitt utrymme oh tränsel borde dom ju vara beredda på emn med lite mer övning kanske eller så är vi bortskämda med "Strimmorna". Dom gillade till och med jag att titta på för dom var proffsiga..
Kommentera

Sv: Cheerleaders
Swordster:
jag såg dem bara i korridorena under pausen, var befann de sig under matchen?

jag kanske bara missade dem.
Kommentera

Sv: Cheerleaders
matsby: Enligt Timrå behövs det 24 st under de tre första matcherna, och så mycket att göra som igår var det länge sedan de hade att göra...
Kommentera

Sv: Cheerleaders
Dream Team:
kanske en uppgift för publikvärdarna att se till att folket inte står i gången och tittar, någon annanstans kan väll värdarna inte behövas nu iden nya arenan tycker jag
Kommentera

Sv: Cheerleaders
tezzan: Jag fick samma känsla. Men det kändes som trängseln på ståplats gjorde att ett antal "icke sittplatsbehöriga" valde att följa matchen från gångarna där tjejerna stod. Kanske blev deras "dansarenor" störda av folket som stod bakom dom... Kanske det är grejat till nästa match.
Kommentera

Sv: Cheerleaders
Selina: Okej, tjejerna är nya. Tydligen bara 4 tjejer kvar från "Strimmorna" men jag tyckte att det fattades lite känsla och intresse hos flickorna. Det blev lite stelt... Och att bara klappa händer utan pom-poms, det blev mer som om dom var utställda "föremål" som ögonen skulle vila på i pausen. Inget ont om flickorna men...
Kommentera

Sv: Cheerleaders
Madde: Jag håller upp ett kors av två hockeyklubbor mot att vi åter få se "strimlornas" magstarka uppvisning före nedsläpp...

Malmö IF lider fortfarande efter den holmgången. Bevare mänskligheten!
Kommentera

Sv: Cheerleaders
Madde: Ja...det duger ju gott med ett par korta tajta hotpants.=)
Kommentera

Sv: Cheerleaders
Selina: Ska det vara rättvist så.. okej något lika tajt och kort som en minikjol då...
Kommentera

Sv: Cheerleaders
Madde: En kille i kort trikåkjol? Eh...fick vi inte nog av det på en supporterresa?=)
Kommentera

Sv: Cheerleaders
Det är lustigt ändå att många av de som dansade i ingångarna även hoppade i trapporna i våras.

När ska vi få se en kille i kort trikåkjol och snäv tröja då som damerna på läktaren kan få vila ögonen på? Eller räcker det med svettiga spelare med mycket utrustning på isen för dem?
Kommentera

Sv: Cheerleaders
Knylan: Det är väl ändå bättre att de står och hoppar i gångarna än att trapporna fungerar som dansplats? Blir ju lite diskretare så...
Kommentera

Sv: Cheerleaders
Nenne: Jag kan bara tala för mig själv, men jag går på hockey för att bli underhållen av laget på isen...
Kommentera

Sv: Cheerleaders
Nenne_s: Det är väl dessutom dålig stil mot era efterträdare att indirekt instämma i att de är sämre än er?

(jag misstänker att du är "strimma" själv)
Kommentera

Sv: Cheerleaders
Knylan: det får ju stå för dig det. Men som sagt att det finns fortfarande andra som tycker att det är trevligt att ha cheerleaders som även dom hejjar fram laget precis som klacken i hallen.
Kommentera

Sv: Cheerleaders
arf: även om du inte bryr dig, så finns det andra som tycker att det är trevligt med lite underhållning i hallen. Och så tycker ju självklart Strimmorna att det är viktigt att det går ut till alla att det inte är dom utan andra tjejer som dansar där numera. För hur det än är så är Strimmorna fortfarande aktiva med uppvisningar mm.
Kommentera

Sv: Cheerleaders
Nenne_s: Vore även godis om någon kunde leta fram någon som helst funktion som Strimmorna (kallar dom ändå för det, same shit no...) kan fylla. Visst, dom är snygga men om man bortser från det. Är ju enbart patetiskt att stå och hoppa i gångarna och klappa händerna till "DJ Ötzi" och inte en käft hänger med. Stämningen ska komma från ståplats, inte från några pumor i höftlånga kjolar.
Kommentera

Sv: Cheerleaders
Nenne_s: Jaha?
Kommentera

Cheerleaders
Vill bara upplysa alla att det inte är Strimmorna (sundsvalls cheerleaders) som dansar på matcherna numera.
Jag fick nämligen höra en hel del salta kommentarer från publik och supportrar om att "strimmorna" har blivit dåliga, men som sagt det är INTE Strimmorna som dansar utan det är Träningsverkets egna tjejer som har fått till uppgift att dansa och underhålla publiken f o m denna säsong.
Kommentera

297706 · »