1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581739 inlägg · 6215 ämnen

Timrå IK - FBK 2008-12-13

« · 1099872 · » Till forumet


Sv: Timrå IK - FBK 2008-12-13
mikenomad: Frågan är ju om ens en förstacenter hade kunnat hjälpa detta lag. Dessa dippar hade vi ju gott om även med Wandell på isen. Känns som att hur det ser ut på isen avspeglas i hur man tycker att föreningen verkar må just nu.
Kommentera

Sv: Timrå IK - FBK 2008-12-13
– I den tredje perioden sa vi att vi skulle slänga in alla puckar på mål, när man är lite seg måste man slänga in alla puckar på mål. Men vi gjorde inget som vi sa. Ett riktigt bottennapp, säger Berglund.


lyssnar spelarna verkligen på challe ? tror det börjar bli dax att byta tränare, jag har vart över optimistisk den här säsongen men nu jävlar får det vara nog, hur kan man spela så fruktansvärt jävla kasst.
tenkrat va enligt mig den enda som verkligen försöka ikväll och backlund i mål så klart.
nu jävlar vill vi se nya tränare i båset och några nya nummer i spelartruppen annars måste vi gå till strejk. håller inte att alla supportrar också agerar nick dockor åt TJ när redan alla inom föreningen gör det !!!

sen dom som i dagsläget säger att det kommer lösa sig med denna trupp kan ju bara slänga sig i väggen, efter 15 omgångar kunde man fortfarande hoppas på att dom skulle vakna till liv men nu har det gått så långt att nå drastiskt måste göras !!

Timrå Ik Är Dom Bästa..
Kommentera

Sv: Timrå IK - FBK 2008-12-13
Uno Gordon:Din skämtar!Moe å Sundh och Axelsson,skicka upp skräpet till Malmberget!Bäst var Hynning!!herre min jisses är han utagen till landslaget,snacka om att svensk hockey är på väg utför..
Kommentera

Sv: Timrå IK - FBK 2008-12-13
DJ Hemp: Visst f-n är det så, ska TIK överleva som elitlag är en arena i Sundsvall självklart.
Kommentera

Sv: Timrå IK - FBK 2008-12-13
Frella: Dom lär väl ses på Oscar, det är väl lite av en tradition.
Kommentera

Sv: Timrå IK - FBK 2008-12-13
Det finns anledningar till att man inte längre har någon lust att besöka E.ON Arena. Spelet i sig är en sak. Men det mesta handlar faktiskt om att det är ett jävla företag att ta sig till och från arenan. Den är placerad mitt ute i buschen, flera timmar av ens lördag går därmed bort och man fryser ta mig satan arslet av sig på vägen dit och hem. Och när man väl är på plats är det inte ens säkert att grabbarna bjuder upp till spel... Fy fan, vad jag önskar att man hade stannat hemma i kväll! Så jävla bortkastade pengar. Nu lär det dröja innan jag kommer tillbaka, i alla fall så länge arenan ligger där den ligger...
Kommentera

Sv: Timrå IK - FBK 2008-12-13
Mappe: Ja, jag skulle vilja se den flinande byfånen TJ träda fram och ge en acceptabel förklaring till det som händer....eller för den delen inte händer. Problemet är väl att någon sådan inte finns och att han för egen del gör klokast i att leka osynlige mannen.
Kommentera

Sv: Timrå IK - FBK 2008-12-13
Yellowcard: Det är ju det som är så jävla tragiskt! Fan, vi hade ju smashläge att verkligen etablera oss som ett topplag i es, Det sista tio åren har varit en stor uppåtgående spiral (lite hackigt ibland, men ändå.) Vi höll på att bli norrlands hockeylag no 1, en reell utmanare till de stora drakarna söderut. En starkare och mer solid ekonomi för varje säsong. Ett lag med ett enormt go och en fantastisk sammanhållning. Allt detta som tog mer än tio år att åstadkomma är på väg att förstöras på ett satans år. Det gör mig så oerhört ont, jag blir så förbannad och frustrerad så att jag bara vill slå och skrika.

Jag vet inte riktigt vad som bör göras men jag vet att något måste ske och det med det snaraste, kosta vad det kosta vill!
Kommentera

Sv: Timrå IK - FBK 2008-12-13

Frella: Denna förbannade skit gör mig galen! Det är helt åt helvete vad bedrövliga vi är idag. Det är skandal rakt igenom! Inte ett rätt någonstans. Vi är så dåliga att de döda vänder sig i gravarna och gråter...

Mitt tålamod börjar ta slut. Jag blir riktigt irriterad på det här jävla lallandet! Vi fryser ju fast på skridskorna och rör inte på buggarna. Det är en och en hela tiden. Precis hela tiden.

PLOGEN GRABBAR! PLOGEN! Har ni inte fått lära er någonting eller vad fan är det frågan om! DET HÄR ÄR JU LÖJLIGT!!!

Sorgligt och tragiskt att man skall må dåligt varenda lördagskväll. Vilket årtionde skall vi ta kampen och uppföra oss som män.

FY FAN VAD USLA NI ÄR! SKÄMMES TAMEFAN!

Det är bara Sundh, Axelsson, MOE och Backlund som kvitterar ut ett godkänt betyg ikväll.

FAN!

Kommentera

Sv: Timrå IK - FBK 2008-12-13
mikenomad: TJ resonerar nog som så att ju senare vi värvar desto mer sparar vi. Värvas det inget nu under de dagar vi har uppehåll ger jag upp detta år, då faller min tro på att denna förening kommer vara ES-lag i framtiden. Tur eller synd att man har säsongskort, annars hade man nog övervägt många ggr innan man åkte ut till hallen i år.
Kommentera

Sv: Timrå IK - FBK 2008-12-13
Frella: Ja, och även i år lär det bli en rad dyra panikvärvningar i säsongens elfte timme när tåget i princip gått...

Fan, det börjar redan bli för sent....
Kommentera

Sv: Timrå IK - FBK 2008-12-13
Frella: Absolut, har inget emot frihet under ansvar, men nu är de i underhållningsbranschen får jävligt bra betalt för det, då skulle jag skämas att visa mig på stan efter denna match, alla utom Backe, Tenkrat och Åkerlund.

Junisarna får surpla läsk och Lussebullar ikväll som belöning för att de försökte och körde med inställningen att hockey är det roligaste som finns.
Kommentera

Sv: Timrå IK - FBK 2008-12-13
250kg kärlek: Jag tror det är 2005/2006 han far efter. Säsongen med Rosa, Svoboda och Jantunen.
Kommentera

Sv: Timrå IK - FBK 2008-12-13
250kg kärlek:..och 2005/06 kom vi också 9:a
Kommentera

Sv: Timrå IK - FBK 2008-12-13
MB: Jag blir förvånad om inte alla utom Pääjärvi och Lander är på Svenssons/Oscar/Casinot. Nu är det uppehåll och jag har heller inget emot det. Däremot skulle jag nog skämmas som spelare om jag gick ut ikväll efter dagens formidabla försök till insats.
Kommentera

Sv: Timrå IK - FBK 2008-12-13
erathoo: 2000/2001 kom vi 9:a, året efter sist.
Kommentera

Sv: Timrå IK - FBK 2008-12-13
RTS: var det så? när var det vi kom 9/10:a då?
Kommentera

Sv: Timrå IK - FBK 2008-12-13
Vart vi än slutar när säsongen är över så tror jag att nästa säsong kommer att bli en klassisk börja om från grunden och bygga nytt. Lutar nog mot några motiga år framöver.

Just nu vet jag inte vart jag står - när jag kikade på matchen så kändes det lite som för spelarna. Jag hade en dålig inställning och var enbart less och trött.

Hoppas suget kommer tillbaka efter uppehållet. men just nu känns då allt nattsvart
Kommentera

Sv: Timrå IK - FBK 2008-12-13
Tror ni spelarna visar sig på stan ikväll?
Kommentera

Sv: Timrå IK - FBK 2008-12-13
erathoo:2004/2005 ja tex: Z, Modin,Kipprusoff, A-p Berg, Jonsson, En frisk o jäkligt bra Jonte. En Maderville som polis.
Men var inte 2003/2004 en bra säsong med semiförlust mot FBK,
Kentas andra år?
Kommentera

Sv: Timrå IK - FBK 2008-12-13
Kerstin_k: Tror inte det var så mycket längtan till lov. Handlade nog snarare om att man hade sina tankar på den där kalla ölen som hägrade efter matchen. När endast en handfull spelare kommer ut till match med någonting pumpande under bröstkorgen är det något som är jävligt skevt iaf. Pyörälä, Pärssinen, Svensson och Bogg var alla urusla och det riktigt lyser om Pyörälä om hur mycket han ogillar att spela center.

Challes försök i sista med att spela allt och alla med allt och alla var väl en fin tanke, men någon tempohöjning såg vi inte mycket av. Slutspelståget börjar åtminstone tuffa ut från stationen. Gott så, dessa viljelösa korpspelare förtjänar en plats i KS. Synd bara att man med den inställning man har nog kommer tvärsist även där.
Kommentera

Sv: Timrå IK - FBK 2008-12-13
erathoo: ja men då hade vi en annan ledning, nubben och kenta
Kommentera

Sv: Timrå IK - FBK 2008-12-13
RTS: Men hur gjorde vi efter "skitsäsongen" (03/04?) då vi kom 9/10:a? vilka kom in i laget efter den...
eller var det lockout:en efter den? ja då fick man ju upp statusen automatiskt....den draghjälpen kan vi ju inte förvänta oss inför nästa säsong.
nä det är väl bara o bryta ihop o komma igen...försöka bygga om laget på de unga lovande, påläggskalvarna och de som har en känsla för laget., sen värva lnågra "legoknektar" med spetskompetens.
Kommentera

Sv: Timrå IK - FBK 2008-12-13

Bäst i Timrå ikväll:

  1. Luciatåget i periodpausen. Bra skridskoåkning! Där har grabbarna en del att lära. Lilltjejen som inte kunde åka skridskor hade grym vilja, där ligger våra överbetalda spelare i lä.
  2. Färjestads spel. Fullständigt överlägsna.
  3. 4900 åskådare (hmmm, tveksamt). Man hade bra med plats på läktaren och det gick fort att komma hem efter matchen. Eller vänta, de flesta hade väl åkt hem innan matchen var slut..
Kommentera

Sv: Timrå IK - FBK 2008-12-13
RTS: Ja jag är rädd för att det blir allsvenskan. För Timrås signum har alltid varit en fartfylld hockey(vara så lite i egen zon) och det speciellt när vi nu är helt utan stabila backar. Med detta marerial ska challe spela anfallshockey inte feglira utan ta en förlust men vi föll ialla fall med flaggan i topp

Nr 3 han är egen produkt men totalt för klen i sitt spel. Kommer inte bli bättre tråkigt men sant. Hur kan han få godkännt av JH är dom släkt?
Nr 8 Platsar ej i allsvenskan
Nr 4 vill hem till värmland. Förmodligen ES bäste cross ceckare
Nr 29 så stooor och så snäääääl!!!!

Jag förstår inte hur challe och kan spela Djurgårdshockey med detta lag, och att styrelsen går med på detta.

Men Timrås dagar är förbi det kunde vi ana redan förra året när Nubben stack eller vad nu de beror på. Nubben hade timrå hjärta, ja han hade Timrå hjärta han gjorde allt för laget. Nu har TJ tagit över och skaffat sig två nicke dockor. Ja ja de kommer en back namnkunig ja men han har passerat bäst före datum.

Linka intervjuad av ST vi tittar på spelare ja för fffff....... det är ju ditt jobb denna intervju var bara till för att lugna oss. Denna artikel i st gjorde mig ännu mer oroad. Halva laget påvägbort tro mig Nr 37 62 91 17 26 7 glöm dom dom kommer inte att spela för Timrå nästa år. Har inte förlängt med en enda spelare!!!!!!!!!!

Challe ja Challe vi gillar inte challe tror ni spelarna gillar challe har ni hört att en spelare i Timrå berömt challe som dom gjord med Kenta Nej Nej Nej.
En tränare dömmer inte ut sina spelare i media han tar det med laget.

Jag älskar Timrå men nu har jag givit upp
Kommentera

Sv: Timrå IK - FBK 2008-12-13
Skit...nu lär Rögle knipa xtrapoängen....
Kommentera

Sv: Timrå IK - FBK 2008-12-13
MB: Tenkrat spelar inte heller kvar, Både han o Pyrret vill till NHL "förmodligen alla spelares dröm"
Men de tänker inte spoliera sin framtid som TJ´s slavar.
Kommentera

Sv: Timrå IK - FBK 2008-12-13
MB: Sant så sant
Kommentera

Sv: Timrå IK - FBK 2008-12-13
RTS: Visst är det så, Pyrret spelar inte i Timrå nästa år, så han skiter fullständigt i detta. Det jag kan glädja mig emot efter såda här jävla skitmatch är Tenkrats proffsighet, försöker hela tiden, jobbar bakåt också, synd att han gjorde bort sig med sista dragningen, men vi förlorade inte matchen på den i alla fall.
Kommentera

Sv: Timrå IK - FBK 2008-12-13
Rögle fick iallafall inte 3p
Kommentera

Sv: Timrå IK - FBK 2008-12-13
250kg kärlek: Jo, det stämmer - frågan är också om inte TvåTallar också har en poäng, som matcherna börjar slutar dom - visserligen har vi vänt ett antal matcher - men då har det varit när tendensen ändå har varit rätt, vi har bara saknat utdelning på cahnserna.

En tränare kan nog betyda en hel del, men det vete sjutton om det skulle hjälpa o kicka Challe....
Kommentera

Sv: Timrå IK - FBK 2008-12-13
Ikväll/Morgon när vi får läsa spelarbetygen så står det nog ang
NR 3:
Stark o stabil matchen igenom, gör allt rätt, en av mina favoritspelare i Timrå, skulle alla backar följa han skulle Timrå ha Elitseriens bästa och mest stabila försvar. Bäste Tikare i alla avseenden.

Ikväll var det inget snack, vi blev avklädda av ett Elitserielag.

Någon som sett hur Pyrret reagerat på sin Center placering, Karln är förmodligen så less på detta att han fullkomligen skiter hur det går.
Kommentera

Sv: Timrå IK - FBK 2008-12-13
mikenomad: Håller med dig där fullständigt, Robbans känndes som tack för lång och trogen tjänst, fine, men då ska det vara en rutinerad sportchef brevid.
Linkan hade jag inte en jävla aning om vem det var, mycket beroende naturligtvis att jag är från Uppsala, men det jag tänkte var ju att en värva en sportchef från Sundsvalls hockey var jävligt konstigt, de var ju sämre än AIS, hur fan tänkte de i den värvningen, med CV mm. Det var jävligt konstiga anställningar.
Kommentera

Sv: Timrå IK - FBK 2008-12-13

erathoo: Naturligtvis är det så. Det jag menar är att det finns matcher - tyvärr rätt många i år - där stora delar av spelarna inte gör sitt yttersta. Man slutar helt enkelt att kämpa. Idag då Moe tappade pucken på offensiv blå så var det två Fbk-spelare som satte högsta fart och kom fri med Backlund, trots att Lehtonen hade stort försprång. Sånt irriterar mig något oerhört.

Sedan är det så att det lag vi ställer på isen i dagsläget inte har kompetensen att vända en matchbild, man saknar några tunga pjäser med erfarenhet av sådana här situationer. Därför har jag förespråkat fler spelarinköp som har dessa egenskaper.

Det viktigaste just nu är att klubbledningen inser att det inte blir mycket bättre än såhär och försöker rädda resten av säsongen. Undvika kvalspel skulle räcka för mig.

Kommentera

Sv: Timrå IK - FBK 2008-12-13
mikenomad: näää, det gjorde man INTE, men å andra sidan sitter vi där vi sitter nu vi kan inte gärna byta direktör, sportchef o tränare - då blire garanterat allsvenskan nästa år.
Kommentera

Sv: Timrå IK - FBK 2008-12-13
mikenomad:jaha då fattar jag,de räknar alltså med att åka ur genom sparande av kapital för att kunna värva hårt till återtåget.
Kommentera

Sv: Timrå IK - FBK 2008-12-13
MB: Ärligt talat...var det NÅGON härinne som jublade och kände YES vilken kanonsatsning när sportcheferna presenterades? Billig nödlösning var en klockren analys då och det håller med råge fortfarande...
Kommentera

Sv: Timrå IK - FBK 2008-12-13
Urk. Kväljningar på riktigt... Fy fan vad bedrövligt det var idag. Blä.

Det var många av spelarna som redan hade jullov idag.

Jag hatar att förlora mot FBK. Det svider värre än en förlust mot Modo. Jag hatar nr 21 mer än allt annat. Fy fan.
Kommentera

Sv: Timrå IK - FBK 2008-12-13
Cartman: Behöver ju inte säga så om du inte tycker så, men om du ogillar han så mycket välj dina ord bättre bara.
Kommentera

Sv: Timrå IK - FBK 2008-12-13
250kg kärlek: Tycker inte det bara handlar om inställning, det fattas för sjutton en massa kompetens också....dom är oerhört beroende av medgång - om inte det kommer så låser det sig nåt oerhört för alla "medelmåttor" i laget och då underpresterar de rejält.
Man har heller INGA verktyg hur man ska "dyrka" upp motståndarna - där kommer kompetensfrågan in, det är helt enkelt för få som har kylan och puckkontrollen som behövs - detta leder alltför ofta till matcher som denna.
Kommentera

Sv: Timrå IK - FBK 2008-12-13
uhahl: Sportcheferna förbereder sig för återtåget.
Kommentera

Sv: Timrå IK - FBK 2008-12-13
Robban är kung, men bara för att an har varit en bra spelare med en jävla attityd att aldrig ge upp, så behöver man inte automatiskt vara en bra scout och affärsman, tycker det är vågat av Robban att ta en sådan tjänst med tanke på sin status i föreningen.

Tror aldrig att Nubben skulle ha lämnat Timrå om det stod rätt till i föreningen, för mycket att riva upp med familj och barns skolgång för ett sportchefs jobb på vätkusten. Det var bara TJs way or the highway som gällde och det blev highwat direkt till Götet.
Kommentera

Sv: Timrå IK - FBK 2008-12-13
Snoop: Okaj, Robban är en bra kille...Nöjd? Men dom andra två är en HELT annan sak, och borde neutraliseras. precis som vi blev idag av färjestan.
Kommentera

Sv: Timrå IK - FBK 2008-12-13
Snoop: nä men titta på spelare till nästa säsong det går bra
Kommentera

Sv: Timrå IK - FBK 2008-12-13
Tvåtallar: Amen.
Kommentera

Sv: Timrå IK - FBK 2008-12-13
Cartman: Ja ja är arg o besviken ja med, ja får lust att bara örfila nån jävel jag oxå...men att kalla robban för hora skulle ja aldrig göra för Robert är kung och en väldigt fin kille.
Kommentera

Sv: Timrå IK - FBK 2008-12-13
RTS: Dax att innse problemet nu.

Kommer vi fel in i matcherna så hänger alla med huvudet och vi spelar bedrövligt
Vad beror detta på

1 Det finns ingen Sanny typ i laget som kan tända dom andra spelarna med hårt spel

2 När laget får problem med tex som ikväll Färjestads täta mittzonspel finns ingen ny game plan.

3 Vi har för lite erfarenhet i truppen och framförallt en för oerfaren tränare.
vi kan inte hantera motgångar i form av att motståndarna är starkare än oss på en viss typ av spel.


Jag säger det igen det finns ingen annan lösning för att rädda detta än att byta tränare.Och det måste ske nu annars slutar detta med katastrof.

I 25 omgångar har jag sett Timrå till och från inte få puckjäveln ur zon.
ikväll såg detta bättre ut men då kommer vi inte in genom mittzon.

Hur än svagt lag vi har så måste en tränare ha motmedel.
Man ser aldrig en förändring.
Som matcherna börjar så slutar dom.
Handen på hjärtat mina vänner beror detta på någon annan än lagledaren.
Kommentera

Sv: Timrå IK - FBK 2008-12-13
Snoop: svårt när man är arg...besviken.
Kommentera

Sv: Timrå IK - FBK 2008-12-13
uhahl: Ja de blir bara bättre o bättre de här, NOT.
Kommentera

Sv: Timrå IK - FBK 2008-12-13
lincoln: ja och till nästa match så saknar vi två spelare till
Kommentera

« · 1099872 · »