1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581825 inlägg · 6215 ämnen

Timrå IK - Södertälje SK 2010-02-08

« · 1237500 · » Till forumet


Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2010-02-08
TIK55: Själv studerade jag Challe, vad gör han i båset egentligen? Står bakom spelarna o gör några tafatta ingripanden med nån markering i bland...Dom enda tillfällen han visar nått är när dommaren gör fel, då gapar han o skriker som fn,
Han är ingen ledare i TIK-s bås iaf, Varför gör han inga förändringar i laget när det ser så otroligt-bedröligt ut?

Tur att det blir en lång vila så att man får lugna nerverna ett tag....Ser fö, fram emot konståkningen på os, den brukar innehålla lika mkt, närkamper o dramatik som när vårat kära TIK spelar match.....
Kommentera


Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2010-02-08
The Palm: Tjusningen är inte att vinna utan att kämpa väl. Ack så fint och ett ordstäv man som tikare så snabbt som möjligt bör ta till sig.

Annars, var där igår och kan efter de två senaste matcherna bara utbrist ett stort TACK till fru Fortuna! För utan henne hade vi lika gärna kunnat stå på samma poäng som SSK idag, 57, och bara 6 före Rögle.

Timrå IK är f.n. ett högst mediokert hockeylag.....

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2010-02-08
Pärssinen är sämre än Hynning just nu. Det säger inte så lite. Han är helt slut som spelare, skridskoåkningen är som bortblåst. Han åker och åker men kommer ingenstans. Han är over the hill.

MPS är draftad som nummer 10. men har ett spelsinne som han vore draftad som nummer 10000.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2010-02-08
250kg kärlek: Med Moe inne och Sebben och sen Lander då gäller det att slå pucken ur zon mer kräver jag inte mer av dessa men ok Moe bra speluppfattning bra låga skott men mot Rögle gjorde han 4 indianare.. Sundqvist var en katastof men det är en annan 5a
Kommentera

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2010-02-08
Tikrat: Studerade Hynning i går , inte en tackling - slutar att åka om motståndaren är 1 meter framför honom - dribblar fortfarande livsfarligt o.s.v. BÄNKA karln det är det enda rätta .
Kommentera

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2010-02-08
The Palm: Det här var lite roligt faktiskt. Svensson, det lysande undantaget. Alltid frisk som en nötkärna. "Det handlar om sund kost" Han som fått mest spott och spe från vissa härinne vad beträffande dryckesvanor. Det är nyttigt med ett järn ibland!
Kommentera

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2010-02-08
Tikrat: ...Och så fort Timrå tappar poäng så kämpar vi inte tillräckligt? Hade vi inte tillräckligt med chanser för att vinna matchen? Hade vi något flyt?

...Men framförallt - var SSK så jäkla dåliga då? Vinner vi över dem i 10 av 10 matcher bara för att dom ligger ett pinnhål under oss i tabellen? Vinner man alltid alla hemmamatcher?
Känns som om Svenska Spels Lången och Powerplay skulle bli ruskigt enkla att spela på om allt gick som det skall och om även motstånadrna kunde ge fan i att (faktiskt) spela bra mot just Timrå ibland.

Jag tyckte Timrå krigade bra, men vår styrka i år ligger inte alls på det planet. Vi har faktist väldigt få styrkor i vårt lag i år och därför ligger vi där vi ligger.
Jag hade jävligt gärna sett att vi hade städat av SSK igår och hakat på slutspelståget. Men va fan - SSK gjorde ju en riktigt bra match! Fan vad dom gjorde det svårt för våra spelare! Dom såg dessutom till att reta upp Corso och Sonnenberg, samt tjafsade rejält vid tekningar o dyl (Robert Carlsson främst). Smart tycker jag!
Jag tycker också det är kul att se hur förbannat hårt Peter Popovic jobbar i båset. Å vad sjukt less han var när Timrå kvitterade. "-Den där skall han fan ta!" såg man att han sade i båset när tv-kameran filmade.

Min sjuåriga son klarar inte av att förlora i någonting. Han skall alltid vinna. Om han inte vinner då är han helst inte med. Jag gör mitt bästa för att förklara för honom att tjusningen inte ligger i att vinna jämt. Tjusningen ligger i att kämpa mot ett gemensamt mål och att, om allt går vägen samt att inga skridsoskenor går av, man vinner efter att ha kämpat ner sin motståndare.
Dock får man aldrig förringa motståndarens insats när man mot förmodan inte vinner. Det är klart att vi Timåiter fått lite för mycket av torsk i år men nåt jävla lag måste ju ligga på tionde plats och i år verkar det vara vår tur.
..Och jag tyckte att vi krigade på så pass bra att det borde räckt till seger. Men det gjorde det inte och det var helt klart SSK:s fel. Dom spelade lite för bra försvarsspel helt enkelt. Taskmörtar.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2010-02-08
Skönt med ett OS så man kan glömma detta miserabelt spelande lag för ett tag.
Vill sammanfatta gårdagens match o den här säsongen med ett enda ord:
Dynga!

Vi hörs efter OS. Jag måste läka mig själv nu ett tag.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2010-02-08
Syntes redan på uppvärmningen hur denna match skulle sluta..så jäkla lojt på vissa fötter. Med reservation för dolda skador så tycker jag att Moe och Hynning skall tillbringa OS-uppehållet i Sibirien och de får inte komma tillbaka förrän de har byggt varsin 5meters snögubbe av -30-gradig kallsnö. Då kanske de kan börja visa lite hjärta och kämpaglöd. Men f-n vet om det ändå hjälper. Brukar inte klanka ner på spelare då jag lever efter devisen att alla gör sitt bästa och försöker men efter gårdagens prestation av dessa båda herrar så gör jag ett undantag. Var så frustrerad igår då man såg deras livlösa, tafatta försök att åstadkomma något och tyvärr är det inte första matchen. Hela deras kroppsspråk säger att de inte ens vill vara ute på isen, de var redan i bastun med en kall öl. Matchen igår var för övrigt en orgie i felbedömningar, konstiga puckstudsar mm, men en som ändå försöker och kämpar så mjölksyran sprutar ur öronen är Gabbe. Trots att inget fungera för honom så kämpar han, han ger sig inte och glädjande nog och faktiskt välförtjänt så fixar han 1 poäng åt laget. Trots allt så är jag glad att Södertälje inte kom närmare poängmässigt men är samtidigt så förbannad på inställningen hos visa spelare. Jag orkar inte bry mig mer om matchen nu....Skönt med uppehåll så magsåret får läka... Vi syns i ingenmansland...
Kommentera

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2010-02-08
Men hur kass är inte den där MOE???? Varje gång han agerar på planen följs det av publikens "neeeeej". BORT, BORT, BORT!!!!!

timrasuppi08: Fundera på det du eller bilda dig en egen uppfattning! Själv gillar jag killen, tycker att han är stört skön. En av de bättre i dagens match alla fall!
Kommentera

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2010-02-08
Blizzard: Lustigt att du lyfter Pinnens 20 poäng, men vill bänka Svensson som ligger på samma poäng.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2010-02-08
tycker inte Pääjärvi ska lira i första!
En värdelös Pärssinen har lyckats göra 20P medans en super Pääjärvi lyckats göra 27P i en topp kedja där hans kamrater lyckats göra 35 respektive 40P....

Piron/Måns/Pärssinen ska inte spela med varann nå mer på hela säsongen

B. Svensson kan dom bänka och sätta Starkov ist!
Kommentera

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2010-02-08
250kg kärlek: Timo "finska pinnen" Pärssinen ser ut att sakna rörlighet i ryggen.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2010-02-08
TD: Dock är dessa två spelare de som verkligen försöker att jobba, matchen igenom. Det var väl Moe, Pärssinen, Caslava, Piros och Skogs som såg ut att vilja något och Axelsson kanske. Sedan håller jag med dig: Moe spelar många gånger ett farligt spel. Han blir många gånger för övermodig och tar en del dåliga beslut, framförallt i egen zon. Pärssinen ser ut att sakna några kamrater som tänker hockey på samma sätt som han. För lite finnar i laget, kanske?
Kommentera

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2010-02-08
timrasuppi08: Moe: sagt det förr sämsta backen i egen zon i es , t om Challe ser det lite inne idag i boxplay, Pärsinen vad ska man säga..
Kommentera

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2010-02-08
Mmmm... segergarre... segerskumpa... segerjoint... :)

LALL ON! LALL ON!!!1
Kommentera

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2010-02-08
Nattens purfärska Dagbladet har funnits här i en tre kvart nu, men ibland får man förhinder till att förmedla dess rubriker + ingresser direkt. Dock nu...

"UPPEHÅLLET KOMMER JÄVLIGT LÄGLIGT"

CHALLES LAG MISSADE CHANSEN ATT SKAKA AV SIG SÖDERTÄLJE SK

Bränslet tog slut 60 minuter innan OS-uppehållet.
Då missade Timrå IK chansen att skaka av sig Södertälje - och hänga på Frölunda och MoDo i slutspelsracet.
- Uppehållet kommer jävligt lägligt för oss, konstaterar Challe Berglund.

(Här tog jag mig friheten att ändra det töntiga ordet "jäkligt" (it´s fucking SHITE!) till "jävligt".)

GABRIEL KARLSSONS SLUMPMÅL GAV EN VIKTIG POÄNG

Gabriel Karlsson räddade en poäng genom ett skott från mittzonen.
Ett av hans mest udda mål i karriären.
- Jag försökte få pucken på mål, men att jag trodde att den skulle gå in är väl att ta i. Det känns som han ska ta den. Men det var inte mindre viktigt för det, sa Karlsson.

LINDBÄCK HÖLL SIG LUGN: "KÄNDES BRA"

Anders Lindbäck höll nerverna i styr i den viktiga matchen mot Södertälje.
Timråmålvakten agerade lugnt och stabilt i kassen.
- Det kändes bra. Målet var inte så mycket att göra något på och de skapade ju en del chanser. Men jag är lite besviken över att vi inte tar tre poäng, sa Lindbäck.

Sportkrönikören...

TIMRÅ TOG INTE TILLVARA CHANSEN I GÅR KVÄLL

1-1 hemma mot Södertälje kändes knappast som något önskeresultat för hemmalaget.
Snarare som två missade poäng i kampen om slutspel.
Eller en miss att i princip säkra nytt kontrakt och skicka Södertälje till Kvalserien.
Jag hade hoppats att Timrå skulle göra ett tydligare vägval.

MATCHENS LIRARE

Anders Lindbäck. Timråmålvakten storspelade. Var lugn och stabil under hela matchen.

DJ HEMP

"Ja ja, vill man fokusera på det negativa så varsågod. Jag känner mig alltjämt lättad över att vi undvek att förlora. Det är så många idioter därute som tycks vägra fatta att vi inte är bättre än så här denna säsong. Fuck slutspel! Glöm sådana tankar. Vi höll fempoängsavståndet ner till SSK (i realiteten sex poäng) och det är vad som räknas. Bra kämpat, Timrå IK! Här intages segergarre och segerskumpa. LALL ON, LALL ON!!!1"

Edit (fotboll):

SAM SAIDIS IFK (SUNDSVALL) TOG HEM INOMHUSLIGAN

6-1 mot Lucksta i går. Trevligt...

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2010-02-08
Jävlar vilken bajsnödig match :-(

Fast jag trodde ärligt att vi skulle vinna när vi ääääntligen får ett sånt där skönt skit/tur/oförtjänt mål med oss så tidigt i 3e.

Den skrala sanningen är att Lindbäck räddade oss idag.

Pääjärvi måste fan börja titta upp och passa lite, ofta när han kommer på sina rusher så har han spelare med sig som går på kassen.

Nu ska jag kolla på lite riktig ishockey.

San Jose - Toronto om 10min.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2010-02-08
DJ Hemp: Enig!! Det lallande sanna i fåneriet är att vi inte torskade varken mot Ouäögle eller SSK. Tänk vad lite som mkan muntra upp en nu för tiden.

Hmmm...kanske Laphroigen vid hemkomsten bidrog lite,,,,
Kommentera

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2010-02-08
Bragd-Birger/Ambroo:

Beyond here lies nothing...

Håller med om allt som sagts. Det är banne mig otroligt vad man skulle behöva Viagra i det här laget.

Absolut ett fall framåt de senaste veckorna att vi i alla fall inte torskar de här matcherna där vi förut bara la oss ner och väntade på smärtan...

Däremot är det märkligt - och jag måste ställa ett par frågor gällande:

- Hur det egentligen är ställt med fysiken? Ja - vi har gått runt på lite folk, men det såg ju ut som cementben från minut 10 eller nått

- Vad har hänt med vissa spelare?
* Moe: Oj oj oj
* Pärsa: Huuuuuu. Jag tycker synd om honom

- Alibispelare som kämpar men inte åstadkommer mer än en poäng var tionde match: Böna, Axie (ja ja - trots uppryckningen sista matcherna), Starkov, Nylander, Lander (ja ja, jag vet att han är ung och har tik-hjärta, men oj vad han är tung just nu...) and on and on

- MPS? Ärligt talat ikväll... Nu vet jag att jag riskerar att grillas över öppen eld när jag smått kritiserat Axie och Lander och nu the untouchable Päjärvi - Men ändå. Idag undrar jag vad hans kedjekompisar tänkte. Han slog nog inte en enda passning på hela matchen. De senaste fem omgångarna skjuter han 10 skott per match ur noll vinkel. Han gör bra uppåkningar, men spelar man med två Kanadicker somn åker som galningar på mål skulle det ju vara smakfullt med åtminstone nått försök att sticka in en isare framför mål. Nån som tvivlar på att Sonnie skulle få fram klubban där???? En gång i tredje stod Sonnenburg helt ren i slottet men MPS valde att dumpa mot sargen istället. Vid åtminstone fyra gånger jagade Sonnie och Corso som galningar mot mål men MPS valde att dra en handledare i magen. Om jag vore Challe skulle jag ändå ta ett snack där. Shit vad han är självisk just nu.

Okey då - här kommer en överslätning som nära nog är av Dan Brown klass: Klart killen är fantastisk - Men ändå: idag blev jag fan imig tokig på att han inte ens sökte Kanadickerna en enda gång. Underkänt!!!

- Caslava: Utan honom skulle vi bytt plats med Ouäögle: RESPEKT

Sist men inte minst: Challe - VAD FAN HAR DU GJORT??? VAR ÄR MITT LAG?????

Fy fann vilket pisslag vi är just nu. Enda sättet att undvika degradering är att klara ingenmansland. En kvalserie finns inte ens på kartan. Vi åker ur som en tampong ur en elefantslida....

BLÄ

Därefter måste ett nytt lag byggas från grunden. Det här håller inte

Challe: Efter att du fixat tiondeplatsen - Tack för allt och lycka till i framtiden!
Vi är inte ett skitlag egentligen och skall följdaktligen inte spela skithockey
Kommentera

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2010-02-08
Det är bara att erkänna. Jag är en lallande fåne. I alla fall nästan. När jag läser igenom inläggen efter en sådan här match har jag svårt att ta till mig allt gnäll på "Timrås skitspel!!!1", eller vad där nu står. Min enda känsla är en oerhörd lättnad över att poängavståndet nedåt inte minskade. Jag anser att vi svarade för en godkänd kämpainsats därute på isen. Det var orken som tröt efter en jobbig bortaturné (SSK var ju utvilade) samt kunnandet (svagt tempo, dålig puckbehandling etc). Men vad fan, man måste väl kunna glädja sig åt "det lilla" ibland också. SSK fick "bara" en poäng med sig hem och nu har vi goda möjligheter att undvika kvalserien.

Denna var MIN målsättning inför årets säsong (vi ligger exakt på den placering på vilken jag förväntade mig att vi skulle sluta). Ledningens snack om SM-final våren 2010 bekommer mig inte det minsta.

Jag är en lallande fåne. Nästan.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2010-02-08
T T:

"Bragd-Birger: Har Klasen en bra kväll så blir det jobbigt. Det känns som att SSK står och faller med honom.

T T Kommentera  Idag kl. 17:48"

Det känns ännu mer som att TIK står och faller med Sonnie, Corso och MPS.

I övrigt är det lätt att konstatera: Inget grundspel - Inget slutspel

Edit: Imorgon kommer följande att levereras i media från Timråhåll (för vilken gång i ordningen?): " - Vi ville för mycket. - Det låste sig. - Vi var slitna."

Redigerad kommentar

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2010-02-08
Fler såna här matcher, och jag kommer att inte bara överge Timrå utan sporten som sådan. En 0-0 match i novemberregn mellan Öster och Trelleborg är rena njutningsfrossan i jämförelse.

Sen kan man konstatera att det var hyfsat trötta ben därute. Ok för att man gått kort om backar, men vad faen. Varenda spelare såg ut som om man lekt 'vem tar mest i benpress' fem minuter innan nedsläpp.

Att se Pärssinen är uppgivet sorgligt. Att se Hynning och Moe får en att bli förbannad.
Resten är mest...impotenta. Fantastiskt hur lite fjong man lyckas få, i en sån här match.
Efter målet prövade man ju faktiskt att 'forechecka' en smula. Och med tanke på hur SSK-backarna började sprida puckarna av den intensitetsökningen kan man ju bara föreställa sig hur det hade gått om Timrå faktiskt åkt snabbare än en Lotvonen på valium.
Fantastiskt också att man, med ett par minuter kvar, plötsligt blev livrädda och slutade gå för en segerpuck och istället vände upp den kollektiva timråröven för att se om SSK var sugna på att få sig lite.

Tack och lov för Timrås del - och tyvärr för hockeyns - släppte man inte in en sen 1-2 puck.
Inte i förlängningen heller, vilket helt uppenbart var jävligt mycket intressantare än att gå för bonuspinnen själva.

Nä, hörrni. Att åse detta spektakel renderade i dels förlusten av ett par timmar som jag aldrig mer får tebaks, dels i att min kärlek till sporten fick sig en allvarlig knäck.
Kan en match på liv & död verkligen få vara så här jävla...menlös? Tråkig?

Hockey är en skitsport! I a f när 'offensiva Timrå!!1' spelar som i afton.

Nu ska det bli jävligt skönt med OS-uppehåll. Förhoppningsvis får man se lite hockey där.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2010-02-08
T T:

Man blir smått vansinnig, helt enkelt. Satt alldeles intill detta händelseförlopp och hela livet tycktes utspelas i ultrarapid där ett tag. Ännu mer än vanligt, vill säga ;)

Jag har dessutom funderat på en sak. Vi hade mycket väl kunnat förlora både i Ängelholm samt i kväll. Hemska tanke. Men nu kan man i alla fall gå till OS-uppehållet med en stor lättnad. Fem poäng och 21 mål före SSK med sju omgångar kvar. Alltid något...

Tack Timrå IK för detta åtminstone!

Redigerad kommentar

Redigerad kommentar

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2010-02-08
Matchen var en bajskorv, men målet var av en sort som jag inte har sett nån göra sen jag såg Strimma göra det nån gång för längesen, ljuvligt orättvist och skönt...
Kommentera

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2010-02-08
Raggaren Putte: Så sant! Tyvärr har vi inget i ett slutspel att göra. Vi räcker inte till helt enkelt. Tragiskt bara att se på hemmaplan att vi gång efter annan låter bortalaget ta kommandot speciellt när Timrå´s motto varit att checka fast motståndarna helt o hållet o bara gasa på. Nu ger man hela tiden motståndarna övertaget. ILLA!
Bara hoppas att det med ny tränare nästa år kan bli ändring på detta!
Dvs att vi inte blir sämre än tia först o främst...
Kommentera

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2010-02-08
DJ Hemp: Ja herregud, ett tag kändes det som att det hade gått snabbare om jag hade promenerat in på isen och gett honom klubban. Vad väntar de på ibland, man blir tokig.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2010-02-08
Hehe, jag noterade just att Sebbe fick en andraassist på målet. Jag trodde att det bara var Sonny och Corso som kunde snacka till sig sådana.       :)
Kommentera

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2010-02-08
Jag är fullkomligt liknöjd med att inte ha torskat i kväll. Känslan var ju att SSK ville vinna mer än vi och situationen där Lindbäck drällde bakom kassen för att sedan bli av med spaden var obetalbar. Nästan underhållande på något sätt. Sedan höll man andan i en evighet för att till slut tappa besinningen i frustration över att vi inte fick ut pucken ur zon. Sista perioden var en enda gastkramning och min enda tanke var att vi inte får förlora. Det verkar som att många spelare tänkte likadant. Nu hade ju SSK vilat dubbelt så länge inför matchen och det märktes. Vi var trötta och slitna i jämförelse. Lindbäck räddade oss flera gånger om. "Gabbe" anser jag imponerade mest av utespelarna och då tänker jag inte på målet utan kämpainsatsen i övrigt.

Så vad händer nu så här någon halvtimme efter hemkomsten (för övrigt en skitjobbigt varm och skakig bussresa)???

Ja, vad fan tror ni - segergarre + segerskumpa! 1-1 kändes som en vinst!!!1

LALL ON LALL ON :)
Kommentera

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2010-02-08
Pär: Du kan lika gärna fråga dig vad som hänt med elitseriehockeyn.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2010-02-08
John K: Man sitter och lider varenda j-vla match, Absolut noll underhållningsvärde. Vad har hänt med TIK-hockeyn?

Jag skäms faktiskt.....
Kommentera

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2010-02-08
Laken: Besviken på spelet men tacksam för att det fortfarande är fem poäng ner är min korta sammanfattning.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2010-02-08
Typisk kampmatch mellan två bottenlag, förstår inte hur ni kan vara så förvånade över detta? Själv hade jag tippat 2-2 innan matchen.
Oavgjort får betraktas som rättvist!
Kommentera

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2010-02-08
I denna tunga tid är det endå lika roligt - varje gång, att läsa AB's kommentarer.

"skalman74, 35 år, Johanneshov, Idag 22:03
2p istället för 0p mot Rögle borta och nu 1p vardera istället för noll poäng. När det verkligen gäller och allt ställs på sin spets, då blir det lag som egentligen inte pallar för trycket belönade. Idrott kan verkligen vara ett skämt i bland. Varken Challe eller laget som helhet förtjänar denna tur. Det var många år sedan man såg en klubb som så oförtjänt legat ovanför kvalseriestrecket omgång efter omgång. När det verkligen gäller så belönas man med miraskulös tur för det som man egentligen inte klarar av att fixa . Rögle snubblar bort en puck i PP och ledning dessutom med några minuter kvar. Idag hade man blivit nollade men man belönas på ett sätt som nästan gör att man tror på högre makter. dölj... visa"
Kommentera

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2010-02-08
Nyss hemkommen efter att ha sett en skitmatch.
En av anledningarrna till kvällens resultat var att Timrå var mer rädda att förlora än viljan att vinna. Då går det så här.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2010-02-08
Ja ja, vad vore väl en bal på slottet...
Kommentera

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2010-02-08
timrasuppi08: Ungefär hur dålig som helst.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2010-02-08
Som det har sagts såmånga gånger har vi inget i ett slutspel att göra, att spelare och ledning tjatar om det visar på dålig självkänsla och brist på självkritik. Vi har ett kasst bortaspel, ett uruselt PP, tror de att det plötsligt ska lossna nu....eehhh excuse me!!!! Spela ovagjort mot SSK hemma i detta läge visar allt tydligt vad laget är gjort av.

Klara sig från kvalserien är rena rama SM-guldet.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2010-02-08
Saxat ur SSK:s forum ikväll:

"Cox
2010-02-08 21:31:00
Forummedlem
sedan
2002-05-10 18:18:00 Timrå är ett jävla skitlag som vi ska ha efter oss, och det är fortfarande möjligt.

Kan man inte vinna mot SSK hemma är man bevisligen usla och kommer följaktligen att tappa fler poäng.

MK81// Hur många glädjepiller har de proppat i dig egentligen? Och på vilket sätt skulle tongångarna på forumet ha betydelse för spelet på isen? "
Kommentera

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2010-02-08
Men hur kass är inte den där MOE???? Varje gång han agerar på planen följs det av publikens "neeeeej". BORT, BORT, BORT!!!!!
Kommentera

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2010-02-08
Knylan: Lika bra det, så att vi kan sluta att drömma om det där jävla slutspelet nån gång. Det skulle ändå bara vara självplågeri att se oss i slutspel i år.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2010-02-08
Och där fick Nubben ståfräs också. Förbannade jävla kuksport detta är.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2010-02-08
Blizzard:

Vore nästan så dom ska betala tillbaka pengarna till dom som betalde för att se skiten.

Vi kan inte ens skylla på domarn idag, han var fan i mig bäst på plan.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2010-02-08
Man kan inte vara annat än nöjd med resultatet med tanke på hur jäkla illa vi genomför matchen. Vi har ändå inget i slutspel att göra med sånt här spel så lika bra om säsongen bara kunde dö nån gång.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2010-02-08
sargad:

Hur fan tänker man då man inte en vill vinna, setta var det sämsta som kunde hända.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2010-02-08
Bland det sämsta jag sett, kul vi har tagit med oss bortaspelet till hemmaplan, wooho! -.- Jävla skit gäng!
Kommentera

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2010-02-08
Kattgubben:
Ta Hynning
Kommentera

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2010-02-08
Ljudbilden låter som om det vore 150 pers i nån pörskans division 2 match
Kommentera

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2010-02-08
Jag behöver en intergalaktisk gurgelbrännare
Kommentera

« · 1237500 · »